black66.gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) https://m.banggood.com/Lenovo-Watch-9-Mechanical-and-Electronic-Integration-Fitness-Tracker-Smart-Activity-Smart-Watch-p-1388804.html Το Lenovo watch 9 σε τιμή χώμα (13,65 τελική) με μεταφορά και priority direct line. Σε λευκό χρώμα. Με την χρήση του κουπονιού BG8LW9 Το συγκεκριμένο ρολόι είναι υβριδικό, και δεν φημίζεται τόσο για τις smart δυνατότητες του, αλλά για την ποιότητα κατασκευής του. Το κυρίως σώμα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, έχει κρύσταλλο ζαφειριού σκληρότητας 9H, και είναι 5 ΑΤΜ αδιάβροχο. Είναι συμβατό με Android και iOS με το (λίγο δύστροπο) Lenovo watch app. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν είναι επαναφορτιζόμενο αλλά παίρνει μπαταρία τύπου CR2032 και κρατάει 1 χρόνο περίπου σύμφωνα με την Lenovo. Specs: Spoiler Main Features: 5ATM 50m Waterproof Sealed body, you needn’t take off the watch when washing hands or swimming. Sapphire Mirror Glass Adopts sapphire glass, 9H hardness, rank only second to diamond. High light transmittance, time is clearly visible, so beautiful and attractive. Steel Casing The shell is made of zinc alloy sand blast and vacuum ion plating process, with excellent mechanical properties and wear resistance, lightweight, suitable for daily life sports wear. The bottom cover is made of 316L Medical Knife Stainless steel. Soft Silicon Strap Adopts sport medical anti-allergy silicone, anti-sweat breathable, skin-friendly and comfortable. Luminous Pointer Retro pointer design, classic and delicate, advanced copper pointer, batch process polishing. BT Connection Approx.10-15m Range(The range will vary due to the different obstacles) Support OTA, for Android iOS. Call or Message Push Lenovo Watch 9 will vibrate when Calls or other app notification comes, short press or shake your waist will hang off, lead a smart life from now on. Remote Camera In APP camera, short press key or shake your hands to realize a quick picture take, very convenient. Fitness Track Pedometer Keep track of each steps, focus on your physical health, achieve your goals more efficiently, and make your workout more dynamic. Pls Note that the APP and Language of Watch 9 support English ONLY. Reviews στα Ελληνικά: Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από black66.gr 5
black66.gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε μονο το λευκο βλεπω διαθεσιμο Ναι το γράφω άλλωστε.😊😊😊 (Το Lenovo watch 9 σε τιμή χώμα (13,65 τελική) με μεταφορά και priority direct line. Σε λευκό χρώμα. Με την χρήση του κουπονιού BG8LW9 )
spy_vlsi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, black66.gr είπε Ναι το γράφω άλλωστε.😊😊😊 (Το Lenovo watch 9 σε τιμή χώμα (13,65 τελική) με μεταφορά και priority direct line. Σε λευκό χρώμα. Με την χρήση του κουπονιού BG8LW9 ) Ναι με συγχωρείς. Δεν το πρόσεξα 1
VonLoutsos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Ωραίο φαίνεται αλλά αξίζει; Έστω αυτά τα 13 ευρώ που ζητάει. Κάποιος κάτοχος να μας πει άποψη
manosmc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Ωραίο φαίνεται αλλά αξίζει; Έστω αυτά τα 13 ευρώ που ζητάει. Κάποιος κάτοχος να μας πει άποψη Ναι αν δεν χρειάζεσαι καθόλου οθόνη είναι μια χαρά. Εγώ πέρασα στο zeblade hybrid https://zeblaze.info/hybrid/hybrid.html Λόγω σχεδιασμού και μέγεθους αλλά και της μικρής επιπλέον οθονούλας. Βέβαια πας σχεδόν στα διπλά χρήματα. 1
vanbono Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Πατάτα ειναι το ρολοι παιδιά, το κράτησα κανα 3μηνο και το πεταξα μετά σε κάποιο συρταρι. Δυσχρηστο σαν ρολοι και ήθελε αλλαγή μπαταρίας καθε λίγο κι αν το καπάκι ανοίξει μετα - τουλάχιστον σε μένα - δεν έκλεινε καλά. Δεν έμεινα ευχαριστημένος καθόλου και το είχα πάρει σε σχεδον διπλάσια τιμή. 4
VASKOUK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και γω δεν θα το προτεινα . Είχε συχνά αποσυνδέσεις , η μπαταρία δεν κραταει 1 χρόνο , εγώ σε λιγότερο από χρόνο άλλαξα μπαταρία 2 φορές + αυτή που είχε γιατί μόλις έπεφτε η απόδοση είχε αποσυνδέσεις ,δεν μετρούσε βήματα κτλ. Το χάλασα και ησύχασα ! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από VASKOUK 2
lionheart75 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, VASKOUK είπε Και γω δεν θα το προτεινα . Είχε συχνά αποσυνδέσεις , η μπαταρία δεν κραταει 1 χρόνο , εγώ σε λιγότερο από χρόνο άλλαξα μπαταρία 2 φορές + αυτή που είχε γιατί μόλις έπεφτε η απόδοση είχε αποσυνδέσεις ,δεν μετρούσε βήματα κτλ. Το χάλασα και ησύχασα ! Και εμένα το τρώει το συρτάρι παιδιά. Δεν αξίζει πιστεύω αν και φαίνεται όμορφο εκ πρώτης. Είναι δύσχρηστη η εφαρμογή του και ιδιαίτερο το Pairing με το κινητό μετατρέποντας το τελικά πιο πολύ σε βάσανο παρά σε ικανοποίηση. Επίσης είναι μικρής διαμέτρου με λεπτό λουράκι, δεν κάνει δηλαδή πιστεύω για μεγάλους καρπούς.
zacharis1955 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/Bakeey-GT105-1_22inch-Fashion-UI-Heart-Rate-Blood-Pressure-Monitor-Weather-Forecast-Smart-Watch-p-1574484.html https://www.banggood.com/Zeblaze-VIBE-3-Flagship-Rugged-Activity-Track-Sport-33-Month-Long-Standby-Smart-Watch-p-1220497.html Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από zacharis1955 1
black66.gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Το ρολόι δεν αξίζει για τις smart δυνατότητες του. Όποιος το θέλει γι'αυτό τον λόγο απλά ας προσπεράσει. Αγοράζεις το ρολόι σαν απλό, για την ποιότητά του και για τις κάποιες ελάχιστες παραπάνω δυνατότητες από τα υπόλοιπα αλλά απλά. Άλλωστε τα 13,65 Ευρώ είναι τιμή λαϊκής, και πανεριού.
Timewalker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το είχα αγοράσει γυρω στα 15€, δεν έμεινα ευχαριστημένος , μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, όχι ποιοτική κατασκευή. Το εγκατέλειψα σε συρτάρι πολύ σύντομα. 2
zacharis1955 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, black66.gr είπε Το ρολόι δεν αξίζει για τις smart δυνατότητες του. Όποιος το θέλει γι'αυτό τον λόγο απλά ας προσπεράσει. Αγοράζεις το ρολόι σαν απλό, για την ποιότητά του και για τις κάποιες ελάχιστες παραπάνω δυνατότητες από τα υπόλοιπα αλλά απλά. Άλλωστε τα 13,65 Ευρώ είναι τιμή λαϊκής, και πανεριού. Από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει και ίσως το πιο αποτυχημένο gadget της Lenovo, ούτε ξέρω που το έχω χωμένο, δεν αξίζει! Με τα ίδια λεφτά αγοράζεις καλύτερο! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από zacharis1955
black66.gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει και ίσως το πιο αποτυχημένο gadget της Lenovo, ούτε ξέρω που το έχω χωμένο, δεν αξίζει! Με τα ίδια λεφτά αγοράζεις καλύτερο! ..... σουβλάκια τότε.😊😊😊😊
talos_2002 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Για την μπαταρία, του έβαλα μια επώνυμη (Duracel) και απενεργοποίησα το bluetooth, αφού δεν αξίζει ως smartwatch. Το αγόρασε ο αδελφός μου, αλλά επειδή έφαγε τα νιάτα του παλεύοντας να το συνδέσει, όταν το παράτησε στο συρτάρι μου το έδωσε, Μόνο παράπονα θα διαβάσετε στο ίντερνετ. Ούτε για να βλέπεις την ώρα αξίζει, αφού οι ενδείξεις, πλην των 12, 3, 6 και 9, δεν φαίνονται. Και το λουράκι του είναι λεπτό και μάλλον φθηνιάρικο. Έχουμε νήμα για hybrid smartwatches;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα