Nickpap2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Toyota Avensis t27 2010 1.8 Καθε φορά που πάω να σταματήσω κρατάει 2000rpm και μόλις σταματήσω εντελώς ξανά κατεβενουν οι στροφες
haris_216 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το αμάξι πήγε στον μάστορα στην Αθήνα λίγο πριν κλείσει Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θέλει σίγουρα αλλαγή ένας πολλαπλασιαστης Τα υπόλοιπα αύριο. Είναι η ιδέα μου ή παίζει να είναι η πιο συνηθισμένη βλάβη (για την ακρίβεια εκτίμηση βλάβης) που διαβάζω στα φόρουμ; Ή είναι κάτι σαν το "άλλαξε τους πυκνωτές" όταν μιλάμε για βλάβη κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής (πχ tv ή μόνιτορ) που λένε όλοι οι "γνώστες" μόλις έμαθαν για το capacitor plague? 1
htaccess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Από το ανοιχτό σπιράλ και δεξιά κόβουν κλώνους από την πλεξούδα (citroen c1 1.0 - mk1), σημειωτέων ό,τι κόβεται μόνο χάλκινος κλώνος, στο εξωτερικό περίβλημα του καλωδίου (πλαστικό) δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι είναι κομμένος. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από htaccess 3
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η anytime καλύπτει μέχρι 100 ευρώ επειδή δεν μπορούσε να το πάει στην έδρα του την ίδια μέρα Ούτε εγώ το ήξερα Όχι δεν έχω μικτη Βασική και κλοπής Καλύπτει 100€ ταξί όταν δεν μπορεί να πάει το χαλασμένο αυτοκίνητο στην Αττική (αν πχ μένεις Αττική;) Δηλαδή έφτασε την επόμενη; Στον ενδιάμεσο που ήταν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Καλύπτει 100€ ταξί όταν δεν μπορεί να πάει το χαλασμένο αυτοκίνητο στην Αττική (αν πχ μένεις Αττική;) Δηλαδή έφτασε την επόμενη; Στον ενδιάμεσο που ήταν; Σε σταθμό της Χαλκιδσς ήταν την πρώτη και δεύτερη μέρα που ήταν και Σαββατοκύριακο
meletis_m Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, Nickpap2004 είπε Toyota Avensis t27 2010 1.8 Καθε φορά που πάω να σταματήσω κρατάει 2000rpm και μόλις σταματήσω εντελώς ξανά κατεβενουν οι στροφες Εχεις καθαρίσει τη πεταλούδα σου ; Είναι ηλεκτρονική ; Εχεις κάνει μηδενισμο σε διαγνωστικό της πεταλούδας εάν είναι ηλεκτρονική; Εχεις κοιτάξει μήπως έχει σκιστεί κανένα κολλαρο και παίρνει αέρα ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Λοιπόν 3 καμένοι Πολλαπλασιαστης Αλλαχτηκε και ο αισθητήρας λαδιού Κακώς η οδικη είχε προσθέσει λάδι Το αμαξι είχε χάσει και 1.5 λίτρα παραφλου Το παράξενο ότι ηταν μέσα λάσπη χωρίς ποτέ να έχει πατήσει χώμα Δεν ξέρω τι έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο στον σταθμό μεταφόρτωση της Anytime στη Χαλκίδα που είχαν πρόβλημα Κόστος 220 ευρώ
NT1G Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Γιατί έχασε 1,5 λίτρο παραφλού; Που ήταν μέσα λάσπη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν 3 καμένοι Πολλαπλασιαστες και είχε χάσει και 1.5 λίτρα παραφλου Κακώς η οδικη είχε προσθέσει λάδι Το παράξενο ότι ηταν μέσα λάσπη χωρίς ποτέ να έχει πατήσει χώμα το αμάξι Δεν ξέρω τι έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο στον σταθμό μεταφόρτωση της Anytime στη Χαλκίδα Κόστος 220 ευρώ Αλλαχτηκε και ο αισθητήρας λαδιού Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano
Klausx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Πάλι καλά που είχε κάνει έλεγχο πριν λίγες μέρες....τίποτα σωστό βρήκε; χαχα Τώρα σχετικά με τις λάσπες καλά ξεμπερδέματα....
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Λοιπόν 3 καμένοι Πολλαπλασιαστες και είχε χάσει και 1.5 λίτρα παραφλου Κακώς η οδικη είχε προσθέσει λάδι Το παράξενο ότι ηταν μέσα λάσπη χωρίς ποτέ να έχει πατήσει χώμα το αμάξι Δεν ξέρω τι έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο στον σταθμό μεταφόρτωση της Anytime στη Χαλκίδα Κόστος 220 ευρώ Αλλαχτηκε και ο αισθητήρας λαδιού Τι ήταν στην λάσπη; Το παραφλού;Ο χώρος της μηχανής; Το λάδι εσύ δεν το μέτρησες; Το παραφλού υποθέτω ποτέ δεν είχε ελεγχθεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το αυτοκίνητο στη λάσπη από κάτω νομίζω Αύριο που θα το πάρουμε θα ρωτήσω Όχι δεν είχα ελέγξει παραφλου Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το αυτοκίνητο στη λάσπη από κάτω νομίζω Αύριο που θα το πάρουμε θα ρωτήσω Όχι δεν είχα ελέγξει παραφλου Χρειάζεται συχνός έλεγχος παραφλού και λάδια κινητήρα . Παραφλού εάν χάνει πρέπει να βρεθεί η αιτία . Κάντε και μια πλύση του ψυγείου και αλλαγή όλου του ποαραφλού . Λάδια το αργότερο κάθε 8000 χιλιόμετρα να γινεται αλλαγή μαζί με φίλτρο και έλεγχος του . Πολλαπλασιαστές αναλώσιμα είναι δεν είναι σοβαρή ζημιά πάντως 2
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το αυτοκίνητο στη λάσπη από κάτω νομίζω Αύριο που θα το πάρουμε θα ρωτήσω Όχι δεν είχα ελέγξει παραφλου Λάδια νερά τα ελέγχουμε πάντα.Μια φορά τον μήνα;Πριν το ταξίδι;Πάντα .Προλαμβάνεις μεγάλες ζημιές. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Η λάσπη φοβαμαι έγινε στη περιοχή της Χαλκίδας που έμεινε το αμάξι δύο μέρες και είχαν τα γνωστά φαινόμενα. Αντε να το αποδείξω όμως. Η λάσπη φοβαμαι έγινε στη περιοχή της Χαλκίδας που έμεινε το αμάξι δύο μέρες και είχαν τα γνωστά φαινόμενα. Αντε να το αποδείξω όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα