Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτοκίνητο Citroën C1 Ξεκινάω από Αθήνα προς Κύμη Μετά τα διόδια λαμπάκι λαδιού και αναβοσβήνει η λέξη STOP Κοιτάω τα λάδια και κάτι δεν μου άρεσε χωρίς να είμαι σίγουρος Τα είχε ελέγξει μηχανικός πριν λίγες μέρες Φωνάζω οδική συμπλήρωσε κάπου μισό κιλό που είχα μαζί μου και ξαναπερνω τον μηχανικό Μάλλον αισθητήρας λαδιού μου λέει και να συνεχίσω Σε λίγο σβήνουν τα λαμπάκια Μετά από κάπου 20 χλμ ανάβει λαμπάκι μηχανής Συνεχίζω για λίγο Κάποια στιγμή κόβω λόγω κίνησης και άρχισε να τρέμει και έσβησε Με χίλια ζόρια το πήγα λίγα χλμ αλλά όταν πάλι έκοψα έσβησε και δεν ξαναπήρε εμπρός. Η μίζα γυρίζει κανονικά Φώναξα πάλι οδική και το φόρτωσε να γυρίσει Αθήνα στο συνεργείο που τους είπα την Δευτέρα. Πήρα ταξί το καλύπτει η ασφάλεια Anytime μέχρι 100 ευρώ και ήρθα Κύμη. Φωναξες οδική να σου ρίξει λάδι; Πόσο κάτω ήταν;Τι δεν σου άρεσε;
Invader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Αφού άναψε το check engine θα το δει απο Δευτέρα ο μηχανικός από τον κωδικό σφάλματος.Οτι και να λέμε από δω...
Cell_7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Καλό θα είναι να βρεις μηχανικό που έχει το διαγνωστικό της Citroen/Peugeot όπου μπορεί να δει τα πάντα αναλυτικά, για να είσαι σίγουρος.
CMOS_Z Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το μεγάλο λάθος είναι πως έκανες ότι σου είπε ο τύπος της οδικής. Με λαμπάκι λαδιού δε πας πουθενά είναι δεν είναι θέμα σένσορα. Το φορτώνει και τέλος. Όλο το μοτέρ για πέταμα πάει εαν δεν είναι θέμα σένσορα ή τέλος πάντων κάτι ηλεκτρολογικό. 3
bill999r Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Τι χρώμα είχαν τα λάδια;;; Είχαν αφρό; Τα νερά ήταν στο σωστό επίπεδο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Καλημέρα Τα λάδια το κανονικό χρώμα είχαν και έλειπε λίγο. Την τελευταία φορά που δεν πήρε εμπρός άναβε λαμπάκι μπαταρίας Θα δείξει την Τρίτη που θα το δει ο μηχανικός Καλημέρα Τα λάδια το κανονικό χρώμα είχαν και έλειπε λίγο. Την τελευταία φορά που δεν πήρε εμπρός άναβε λαμπάκι μπαταρίας Θα δείξει την Τρίτη που θα το δει ο μηχανικός 8 ώρες πριν, Cell_7 είπε Καλό θα είναι να βρεις μηχανικό που έχει το διαγνωστικό της Citroen/Peugeot όπου μπορεί να δει τα πάντα αναλυτικά, για να είσαι σίγουρος. Το αμάξι κινητήρα Toyota έχει 9 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Το μεγάλο λάθος είναι πως έκανες ότι σου είπε ο τύπος της οδικής. Με λαμπάκι λαδιού δε πας πουθενά είναι δεν είναι θέμα σένσορα. Το φορτώνει και τέλος. Όλο το μοτέρ για πέταμα πάει εαν δεν είναι θέμα σένσορα ή τέλος πάντων κάτι ηλεκτρολογικό. Τι εννοείς όλο το μοτέρ για πετάμα;
htaccess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Κομμένη πλεξούδα, κάτω από την κεντρική εμπρόσθια ασφαλειοθήκη, πίσω από την μπαταρία, κατεβαίνει η πλεξούδα και ακολουθεί την διαδρομή προς τον κινητήρα, κοντά στο πλαστικό στήριγμα που συγκρατεί την πλεξούδα στο πάνω μέρος του σαζμαν, έχουν θέμα με κομμένα καλώδια. Με την 1η ευκαιρία θα σου ανεβάσω και φώτο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, htaccess είπε Κομμένη πλεξούδα, κάτω από την κεντρική εμπρόσθια ασφαλειοθήκη, πίσω από την μπαταρία, κατεβαίνει η πλεξούδα και ακολουθεί την διαδρομή προς τον κινητήρα, κοντά στο πλαστικό στήριγμα που συγκρατεί την πλεξούδα στο πάνω μέρος του σαζμαν, έχουν θέμα με κομμένα καλώδια. Με την 1η ευκαιρία θα σου ανεβάσω και φώτο. Είναι σοβαρό αυτό;
papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Γιάννη μπορεί να είναι κάτι σοβαρό μπορεί και κάτι ασήμαντο. Θερμοκρασία πριν σβήσει και δεν ξαναπήρε ήταν κανονική ή ανεβασμένη;;;; Αν ήταν κανονική θεωρώ ότι δεν έχεις κάποια σοβαρή βλάβη.Μπορεί πολλαπλασιαστής , μπορεί δυναμό, μπορεί αντλία καυσίμου. Τρίτη μάλλον έρχομαι και εγώ προς τα εκεί.Μαρκούρι μεριά αν είσαι Κύμη να βάλω φωνή απέναντι είναι.🙂 1
htaccess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Είναι σοβαρό αυτό; Σοβαρό σαν βλάβη ναι, σαν επιδιόρθωση, λίγο χρονοβόρο για να βρεις ποιο/α καλώδιο/α έχουν κοπεί, πρέπει να κάνεις τα χέρια σου σαν το χταπόδι για την πρόσβαση στο σημείο και να μπορέσεις να την επιδιορθώσης σωστά. Στο τέλος πες του τεχνικού να μην τοποθετήσει (κουμπώσει) το στηριγματάκι πάνω στο σαζμάν. 1
papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Και μιας και μιλάμε για βλάβες είχα πάει πριν μια βδομάδα πατρίδα Γιάννενα. Κατεβαίνοντας πατάω κλείσει το τζάμι πάει μέχρι τη μέση ακούω κάτι θορύβους από μέσα και τέρμα. Ούτε πάνω ούτε κάτω.Το μοτεράκι το ακούω δουλεύει αλλά ούτε ανεβάζει ούτε κατεβάζει.Μάλιστα μετά από λίγο έπεσε τέρμα το τζάμι το ανέβασα με το ζόρι μέχρι τη μέση με τα χέρια και το έπιασα με ταινία γιατί πέφτει. Λέτε γρύλλο ή κάτι άλλο;;; Αύριο θα ψάξω να βρω μάστορα και ελπίζω να μην είναι όλοι σε άδεια.Πάντως χτες γυρίζοντας ήμουν τυχερός.Με έπιασε καταιγίδα 1 χιλιόμετρο πριν φτάσω σπίτι Αθήνα φυσικά.🙂
Panagiotis72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το ίδιο αυτοκίνητο είχα και εγώ και το ίδιο πάθενα! Εβγενε μονίμως το λαμπάκι STOP μου έσβηνε και έμενα στην μέση του δρόμου ο ιδιοκτήτες όλων των συνεργείων έγιναν φίλοι μου! Μέχρι που το πούλησα στο συνέργειο που το πήγαινα και ίσως το έφτιαξε. Να επισημάνω ότι η ασφαλειοθηκη η CITROEN για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σταματήσει να την φτιάχνει! 1
thanasisxask Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και μιας και μιλάμε για βλάβες είχα πάει πριν μια βδομάδα πατρίδα Γιάννενα. Κατεβαίνοντας πατάω κλείσει το τζάμι πάει μέχρι τη μέση ακούω κάτι θορύβους από μέσα και τέρμα. Ούτε πάνω ούτε κάτω.Το μοτεράκι το ακούω δουλεύει αλλά ούτε ανεβάζει ούτε κατεβάζει.Μάλιστα μετά από λίγο έπεσε τέρμα το τζάμι το ανέβασα με το ζόρι μέχρι τη μέση με τα χέρια και το έπιασα με ταινία γιατί πέφτει. Λέτε γρύλλο ή κάτι άλλο;;; Αύριο θα ψάξω να βρω μάστορα και ελπίζω να μην είναι όλοι σε άδεια.Πάντως χτες γυρίζοντας ήμουν τυχερός.Με έπιασε καταιγίδα 1 χιλιόμετρο πριν φτάσω σπίτι Αθήνα φυσικά.🙂 Δεν μπορεις να το ανοίξεις μόνος σου; (είναι λίγο ζόρικα τα κάτω κουμπιά του καπλαμά) Γιάννενα από ποιο μέρος;
Panagiotis72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μετά χρήματα πήρα opel corsa πετρελαιο και ησύχασα και από επισκέψεις συνεργείων και συχνές επισκέψεις στο βενζινάδικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα