Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Οπου δέχονται ανέπαφες συναλλαγές περνάει και απο το τηλέφωνο.Τo google pay πάντως είναι πιο απλό ,απλά ξεκλειδώνεις την συσκευή,το NFC ενεργό φυσικά.
vastegial_74 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οπου δέχονται ανέπαφες συναλλαγές περνάει και απο το τηλέφωνο.Τo google pay πάντως είναι πιο απλό ,απλά ξεκλειδώνεις την συσκευή,το NFC ενεργό φυσικά. Εδώ η άλλη δεν ξέρει τι είναι το nfc και εσύ πας και λες ότι το Google pay είναι το πιο απλό. Το Google pay που στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται και θέλει μαϊμουδιά, πας και της λες ότι είναι το πιο απλό....😄 😄 😄
SkiLopSaRo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Έχω την εντύπωση ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, υπηρεσια ανέπαφων πληρωμών μέσω NFC από κινητό προσφέρει μόνο η Eurobank, μπορώ να επιλέξω την κάρτα μέσα απο την εφαρμογή, εφόσον ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Όσον αφορά το Google Pay, μόνο με sideload του apk μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για την ώρα στην Ελλάδα; Έψαξα και για το Samsung pay μιας και έχω αντίστοιχη συσκευή αλλά δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανένας κάτι παραπάνω;
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SkiLopSaRo είπε Έψαξα και για το Samsung pay μιας και έχω αντίστοιχη συσκευή αλλά δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανένας κάτι παραπάνω; Τελευταια φορα που ειχα samsung δεν υποστηριζε το samsung pay τις ελληνικες καρτες. Τωρα διαβαζω οτι μπορει να λειτουργησει στις χωρες που εχει παρουσια η Curve. Αρχικα Αγγλια και μετα και στις υπολοιπες , συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας. Τι ειναι η Curve ? Διαβασε εδω. Απο ο,τι καταλαβα , εγκαθιστας το app της , φτιαχνεις account και συνδεεις στο account αυτο τις καρτες (χρεωστικες / πιστωτικες ) που θες. Το app αυτο δημιουργει μια δικια του καρτα ( virtual ? ) που ειναι συνδεδεμενη με τις καρτες που εβαλες. Αναλογα με ποια καρτα θες να ξοδεψεις , ενεργοποιεις απο το app την αναλογη καρτα. Κατι απο paypal μου θυμιζει η φαση Φυσικα μεσα απο το app της Curve μπορεις να κανεις ανεπαφες συναλλαγες ... Ολα αυτα ειναι μεσοβεζικες λυσεις. Η σωστη λυση θα ηταν να υποστηριζαν samsung pay / apple pay απευθειας τις ελληνικες καρτες ή να βγαλουν οι τραπεζες μας αναλογα app για αυτες τις δουλειες. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από mphxths 1
jackess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. ΔΕΝ περναει το τηλεφωνο οπου περναει η καρτα. Υπαρχουν καποια παναρχαια που θα πεταξουν σφαλμα "χρησιμοποιηστε μαγνητικη καρτα" ή κάπως έτσι δε θυμαμαι, τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί αυτο βεβαια μιας και όχι έχουν αναβαθμίσει. Τo NFC pay με android τηλεφωνα ειναι ΠΟΝΟΣ. χρειαζεται το app της τραπεζας, πιν, καμια φορα μπορει να τα παιξει, οι κεραιες στα τηλ (ειδικα στα φθηνα) ειναι για τα σκουπιδια, πολλες φορες θα βγαλει σφαλμα να το κανεις πιο αργα, αλλη αποσταση, αλλο προσανατολισμο και χιλια δυο. 3 χρονια πλήρωνα με android τηλ (s8+, op5, op6, op6t, op7t) και όλα είχαν το ίδια θέμα. του καφετζι μου το xiaomi τα ίδια. με άλλα λόγια για ασφάλεια σε περίπτωση που δε σου παρει το κινητο για χψ λογο πρεπει να εχεις καρτα μαζι που σημαινει τσαμπα πληρωνεις απο το κιν, πιο γρηγορα βγαζεις τη καρτα. η μονη ολοκληρωμενη και αξιοπιστη λυση ειναι το apple pay. διπλο κλικ, εχει ηδη σκαναρει τη μαπα σου και μεχρι να πας το κινητο στο τερματικο εχει ηδη πληρωσει! και ενεργοποιει/απενεργοποιει τη κεραια μονο του για ασφαλεια! στα android τηλ μου αν αφηνα το nfc ανοιχτο μου σκαναρε οτι καρτα ειχα στο τσαντακι/θηκη και χτυπαγε η δονηση ολη την ωρα. my2cents για οποιον θελει να δοκιμασει ανεπαφες συναλλαγες απο τηλεφωνο. αν καποιος εχει καμια απορια ας μου στειλει Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από jackess
NiKoSmile Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, mphxths είπε Απο ο,τι διαβαζω το καταργησε το app η Πειραιως. Η Πειραιως ειναι γενικως τραγικη. Εδω και κατι μηνες παλευω να κανω επικαιροποιηση στοιχειων αλλα δεν γινεται ποτε γιατι πρεπει να περασω απο καταστημα , μαλλον για να ταυτοποιησουν την ταυτοτητα μου ή κατι τετοιο. Δεν εχω καμμια προθεση να μπω σε τετοια διαδικασια. Τους εστειλα εμαιλ και τους ειπα να τους στειλω σκαναρισμενη ταυτοτητα ή ο,τι αλλο εγγραφο θελουν. Οχι , στα @@ τους. Δηλαδη αν στην θεση μου ηταν κανας αναπηρος ή κανας γερος με κινητικα προβληματα θα επρεπε να συρθει μεχρι το καταστημα ? Εν ετει 2020 ? Ακυρο θα φανε απο μενα . Θα κρατησω τον λογαριασμο μου μη επικαιροποιημενο οσο παει , ετσι και αλλιως δεν τον πολυχρησιμοποιω. Και τωρα που εψαχνα κατηργησε το app για τις ανεπαφες. Aπο την αλλη , η Εθνικη εκανε ενα πρωτο βημα. Που θα παει , σιγα σιγα θα ανακαλυψει και το nfc και θα το ενσωματωσει στο app της Έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμό σου. Σε όλες τις τράπεζες το ίδιο συμβαίνει μετά από 6μηνο χωρίς κίνηση. Θέλει την παρουσία σου με ταυτότητα, εκκαθαριστικό, απόδειξη/βεβαίωση μισθοδοσίας ή κάρτα ανεγίας, λογαριασμό ΔΕΗ, Λογαριασμό κινητής (για το e-banking). Δε θυμάμαι κάτι άλλο.
Green Dragon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμό σου. Σε όλες τις τράπεζες το ίδιο συμβαίνει μετά από 6μηνο χωρίς κίνηση. Θέλει την παρουσία σου με ταυτότητα, εκκαθαριστικό, απόδειξη/βεβαίωση μισθοδοσίας ή κάρτα ανεγίας, λογαριασμό ΔΕΗ, Λογαριασμό κινητής (για το e-banking). Δε θυμάμαι κάτι άλλο. Η επικαιροποίηση στοιχείων ηλεκτρονικά της Πειραιώς, είναι για κλάματα. Έχω δύο λογαριασμούς ενεργούς, με καθημερινές κινήσεις. Στέλνω όλα τα δικαιολογητικά κανονικά και τρώω άκυρο, επειδή λέει ότι το εκκαθαριστικό της εφορίας δεν είναι πρόσφατο. Είναι το τελευταίο διαθέσιμο στο taxisnet, δηλαδή του 2019. Πόση επικαιροποίηση πια χρειάζονται οι άχρηστοι;;; Σώνει και καλά να μας τρέχουν στο κατάστημα. Εν τω μεταξύ οι συναλλαγές με τις κάρτες τους γίνονται καθημερινά. Εκεί δεν τους ενοχλεί που δεν είμαστε επικαιροποιημένοι. Και για εφαρμογή για ανέπαφες συναλλαγές ούτε συζήτηση. Τρία χρόνια το παλεύουν και ακόμη τίποτα! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Green Dragon
pp6210 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 εαν βεβαια θελετε οπωσδηποτε να κανετε ανεπαφη με κινητο, μπορειτε να το κανετε οπως οι διδαχες του γεροντα Παΐσιου: βαλτε την καρτουλα με λιγο blue tac στο μεταξυ πλατης κινητου κ θηκης και ετοιμοι: θα ειναι σαν να κανετε ανεπαφη απο το κινητο αλλα χωρις να εχετε ανεπαφη στο κινητο... εχει ξαναειπωθει αυτη η ιδεα σε παλιοτερο thread χωρις πλακα εμενα με εχει βολεψει πολυ, εχω μια της Πειραιως που εχω κατεβασει επιτηδες το οριο στα 300 κ τη χρησιμοποιω ετσι, πανω στο κινητο, χωρις πορτοφολια ψιλα κτλ. Καμμια συστεμικη τραπεζα δεν τα εχει βρει με google pay και samsung pay τουλαχιστον 2 χρονια που το παρακολουθω, και κατι πατεντες του στυλ slideload εφαρμογης και ψευτικης διευθυνσης εξωτερικου που κανουν μερικοι απλα πολλαπλασιαζουν το ρισκο hacking, stay away...
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, jackess είπε Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. ΔΕΝ περναει το τηλεφωνο οπου περναει η καρτα. Υπαρχουν καποια παναρχαια που θα πεταξουν σφαλμα "χρησιμοποιηστε μαγνητικη καρτα" ή κάπως έτσι δε θυμαμαι, τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί αυτο βεβαια μιας και όχι έχουν αναβαθμίσει. Τo NFC pay με android τηλεφωνα ειναι ΠΟΝΟΣ. χρειαζεται το app της τραπεζας, πιν, καμια φορα μπορει να τα παιξει, οι κεραιες στα τηλ (ειδικα στα φθηνα) ειναι για τα σκουπιδια, πολλες φορες θα βγαλει σφαλμα να το κανεις πιο αργα, αλλη αποσταση, αλλο προσανατολισμο και χιλια δυο. 3 χρονια πλήρωνα με android τηλ (s8+, op5, op6, op6t, op7t) και όλα είχαν το ίδια θέμα. του καφετζι μου το xiaomi τα ίδια. με άλλα λόγια για ασφάλεια σε περίπτωση που δε σου παρει το κινητο για χψ λογο πρεπει να εχεις καρτα μαζι που σημαινει τσαμπα πληρωνεις απο το κιν, πιο γρηγορα βγαζεις τη καρτα. η μονη ολοκληρωμενη και αξιοπιστη λυση ειναι το apple pay. διπλο κλικ, εχει ηδη σκαναρει τη μαπα σου και μεχρι να πας το κινητο στο τερματικο εχει ηδη πληρωσει! και ενεργοποιει/απενεργοποιει τη κεραια μονο του για ασφαλεια! στα android τηλ μου αν αφηνα το nfc ανοιχτο μου σκαναρε οτι καρτα ειχα στο τσαντακι/θηκη και χτυπαγε η δονηση ολη την ωρα. my2cents για οποιον θελει να δοκιμασει ανεπαφες συναλλαγες απο τηλεφωνο. αν καποιος εχει καμια απορια ας μου στειλει Δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα απο όσα λες στους πάνω απο 18 μήνες που χρησιμοποιώ Google pay στην Ελλάδα και Αγγλία.Με συσκευές ΜΟΤΟ G5S και ΧΙΑΟΜΙ Μι ΝΟΤΕ 10.Ξεκλείδωμα συσκευής πρωτα ,πέρασμα πάνω απο το pos και τέλος.Να διαβάζει μόνο του κάρτες και λοιπά πρώτη φορά το ακούω.
jackess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα απο όσα λες στους πάνω απο 18 μήνες που χρησιμοποιώ Google pay στην Ελλάδα και Αγγλία.Με συσκευές ΜΟΤΟ G5S και ΧΙΑΟΜΙ Μι ΝΟΤΕ 10.Ξεκλείδωμα συσκευής πρωτα ,πέρασμα πάνω απο το pos και τέλος.Να διαβάζει μόνο του κάρτες και λοιπά πρώτη φορά το ακούω. ΟΛΑ τα κινητά διαβάζουν ακόμα και εισιτήριο athenacard μόλις το ακουμπήσεις στη πλάτη/κεραία αν έχει ανοιχτό το nfc. Αλλιώς θα προσπαθούσες να το χρησιμοποιήσεις με άλλες συσκευές (nfc tags) και δε θα λειτουργούσε. Ακόμα χειρότερα αν έχεις εφαρμογή wallet που αν αναγνωρίσει πως χτυπάς κάρτα ανοίγει και έχεις θήκη πορτοφόλι με κάνα εισιτήριο μέσα, κάθε φορά που ανοίγεις τη θήκη ανοίγει η εφαρμογή. Εκτός αυτού αν θυμάμαι καλά το γράφει και στη σελίδα του google pay πως πρέπει να υποστιρίζεται και η καρτα και το τερματικο για να δουλεψει. Πχ πολλες ελληνικες καρτες υποστιριζονται για ονλαιν πληρωμες μεσω gpay αλλα οχι για ανεπαφες. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα προβλήματα στο αντίστοιχο thread εδω στο insomnia. (πχ η revolut του κολλητου μου δε λεει να δουλεψει με τιποτα ενώ άλλου χρήστη εδώ δουλευει μια χαρα!)
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, jackess είπε ΟΛΑ τα κινητά διαβάζουν ακόμα και εισιτήριο athenacard μόλις το ακουμπήσεις στη πλάτη/κεραία αν έχει ανοιχτό το nfc. Αλλιώς θα προσπαθούσες να το χρησιμοποιήσεις με άλλες συσκευές (nfc tags) και δε θα λειτουργούσε. Ακόμα χειρότερα αν έχεις εφαρμογή wallet που αν αναγνωρίσει πως χτυπάς κάρτα ανοίγει και έχεις θήκη πορτοφόλι με κάνα εισιτήριο μέσα, κάθε φορά που ανοίγεις τη θήκη ανοίγει η εφαρμογή. Εκτός αυτού αν θυμάμαι καλά το γράφει και στη σελίδα του google pay πως πρέπει να υποστιρίζεται και η καρτα και το τερματικο για να δουλεψει. Πχ πολλες ελληνικες καρτες υποστιριζονται για ονλαιν πληρωμες μεσω gpay αλλα οχι για ανεπαφες. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα προβλήματα στο αντίστοιχο thread εδω στο insomnia. (πχ η revolut του κολλητου μου δε λεει να δουλεψει με τιποτα ενώ άλλου χρήστη εδώ δουλευει μια χαρα!) Ολα τα κινητά φαντάζομαι όταν είναι ξεκλείδωτα.Κλειδωμένο ποτέ δεν μου έχει συμβεί.Και διαβατήριο διαβάζουν,το έχω χρησιμοποιήσει στο δικό μου για το pre settled . Το ότι οι ελληνικές τράπεζες και κάρτες δεν υποστηρίζονται δεν φταίει το google pay ή το κινητό.Αλλωστε και το apple pay έχει λιγότερο απο χρόνο που δέχεται ελληνικές κάρτες.Oπου περνάει ανέπαφη συναλλαγή περνάει και το τηλέφωνο. Στην revolut παίζει ρόλο που την έκδοσες την κάρτα.Αν είναι απο Ελλάδα δεν περνάει/πέρναγε.Νομίζω ότι η VISA που δίνει πλέον περνάει χωρίς να αλλάζεις διεύθυνση .
jackess Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ολα τα κινητά φαντάζομαι όταν είναι ξεκλείδωτα.Κλειδωμένο ποτέ δεν μου έχει συμβεί.Και διαβατήριο διαβάζουν,το έχω χρησιμοποιήσει στο δικό μου για το pre settled . Το ότι οι ελληνικές τράπεζες και κάρτες δεν υποστηρίζονται δεν φταίει το google pay ή το κινητό.Αλλωστε και το apple pay έχει λιγότερο απο χρόνο που δέχεται ελληνικές κάρτες.Oπου περνάει ανέπαφη συναλλαγή περνάει και το τηλέφωνο. Στην revolut παίζει ρόλο που την έκδοσες την κάρτα.Αν είναι απο Ελλάδα δεν περνάει/πέρναγε.Νομίζω ότι η VISA που δίνει πλέον περνάει χωρίς να αλλάζεις διεύθυνση . Το NFC λειτουργεί και με το κινητό κλειδωμένο αλλα για περαιτέρω ενέργειες χρειάζεται να ξεκλειδώσει (ο λόγος που ανοιγεις τη θήκη έτσι και αλλιώς). Το google pay δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα απο καμία τράπεζα απο όσο γνωρίζω. Γιαυτό η κάθε τράπεζα έχει το δικό της app. Το apple pay έχει φάει πολύ πολύ περισσότερη υποστήριξη (ειδικά λόγο alphabank) και υποστηρίζεται επίσημα απο τις κάτωθι στην ελλάδα: Alpha Bank, Curve, Edenred, iCard, Monese. N26, Revolut, TransferWise, Viva. Το να μην υπάρχει επίσημη υποστήριξη είναι μεγάλο πράγμα. μια στις χιλιες να μην την περάσει είναι πρόβλημα. Και δεν ξέρω αν 18 μήνες τώρα το χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα για ανέπαφες το κινητό, αλλά εγώ χρόνια τώρα πληρώνοντας με nfc 5 φορές τη μέρα έχει τύχει πολλές φορές προσωπικά αλλά και άλλους να δω να μην τη περνάει ή να τη περνάει με τη 10η φορά παλεύοντας πάνω απο το τερματικό. Στο κάτω κάτω ρώτα ταμίες και θα σου πουν πόσο συχνό είναι το φαινόμενο να μη πιάσει. Το θέμα δεν είναι αν δουλεύει 99 στις 100 οπότε κομπλε, το θέμα είναι να μη κουβαλάς συνέχεια κάρτα μαζί σου για την 100ή που δε θα δουλέψει. Τότε καλύτερα χρησιμοποίησε τη κάρτα. Και πάνω σε όλα αυτά να πρέπει να κάνεις και τσαλιμάκια με ψεύτικες διευθύνσεις...
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, jackess είπε Το NFC λειτουργεί και με το κινητό κλειδωμένο αλλα για περαιτέρω ενέργειες χρειάζεται να ξεκλειδώσει (ο λόγος που ανοιγεις τη θήκη έτσι και αλλιώς). Το google pay δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα απο καμία τράπεζα απο όσο γνωρίζω. Γιαυτό η κάθε τράπεζα έχει το δικό της app. Το apple pay έχει φάει πολύ πολύ περισσότερη υποστήριξη (ειδικά λόγο alphabank) και υποστηρίζεται επίσημα απο τις κάτωθι στην ελλάδα: Alpha Bank, Curve, Edenred, iCard, Monese. N26, Revolut, TransferWise, Viva. Το να μην υπάρχει επίσημη υποστήριξη είναι μεγάλο πράγμα. μια στις χιλιες να μην την περάσει είναι πρόβλημα. Και δεν ξέρω αν 18 μήνες τώρα το χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα για ανέπαφες το κινητό, αλλά εγώ χρόνια τώρα πληρώνοντας με nfc 5 φορές τη μέρα έχει τύχει πολλές φορές προσωπικά αλλά και άλλους να δω να μην τη περνάει ή να τη περνάει με τη 10η φορά παλεύοντας πάνω απο το τερματικό. Στο κάτω κάτω ρώτα ταμίες και θα σου πουν πόσο συχνό είναι το φαινόμενο να μη πιάσει. Το θέμα δεν είναι αν δουλεύει 99 στις 100 οπότε κομπλε, το θέμα είναι να μη κουβαλάς συνέχεια κάρτα μαζί σου για την 100ή που δε θα δουλέψει. Τότε καλύτερα χρησιμοποίησε τη κάρτα. Και πάνω σε όλα αυτά να πρέπει να κάνεις και τσαλιμάκια με ψεύτικες διευθύνσεις... Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι ,εγω δικές μου εμπειρίες γράφω.Μετρητά δεν εχω πιάσει στα χέρια ούτε και ξέρω πόσο καιρό,τα πάντα ανέπαφα με το κινητό. Οι κάρτες πάντα είναι μαζί μου γιατί είναι μαζί με τα άλλα μου χαρτιά ,διαβατήριο ταυτότητα.
NiKoSmile Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Green Dragon είπε Η επικαιροποίηση στοιχείων ηλεκτρονικά της Πειραιώς, είναι για κλάματα. Έχω δύο λογαριασμούς ενεργούς, με καθημερινές κινήσεις. Στέλνω όλα τα δικαιολογητικά κανονικά και τρώω άκυρο, επειδή λέει ότι το εκκαθαριστικό της εφορίας δεν είναι πρόσφατο. Είναι το τελευταίο διαθέσιμο στο taxisnet, δηλαδή του 2019. Πόση επικαιροποίηση πια χρειάζονται οι άχρηστοι;;; Σώνει και καλά να μας τρέχουν στο κατάστημα. Εν τω μεταξύ οι συναλλαγές με τις κάρτες τους γίνονται καθημερινά. Εκεί δεν τους ενοχλεί που δεν είμαστε επικαιροποιημένοι. Και για εφαρμογή για ανέπαφες συναλλαγές ούτε συζήτηση. Τρία χρόνια το παλεύουν και ακόμη τίποτα! Μια μέρα για αυτή την επικαιροποίηση των στοιχείων πήγα μέχρι την διευθύντρια του καταστήματος. Μου είπε ότι είναι εντολή της Τράπεζας της Ελλάδος. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από NiKoSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα