Panagiotis72 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Ποιά εταιρεία να προτιμήσω; Θέλω να είναι γύρω στα 240lt και να είναι αξιόπιστος ωστόσο υπάρχουν τόσες εταιρείες που δεν μπορώ να διαλέξω!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Υπαρχει θεμα με θερμοσιφωνες με χιλιαδες απαντησεις
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έτσι ακριβώς. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις νέο νήμα. Πας εκεί και ρίχνεις αρκετό διάβασμα για να βγάλεις (αν βγάλεις) κάποια άκρη. Έχε βέβαια στο νου σου ότι επειδή πολλοί βαριούνται, ρωτάνε πράγματα που ήδη έχουν απαντηθεί. Αυτό και γιγαντώνει το νήμα κάνοντάς το μη πρακτικό αλλά και ωθεί μέλη που γνωρίζουν ίσως 5 πράγματα να μην απαντούν πλέον, αφού αυτά έχουν ειπωθεί. Και ξαναειπωθεί. Και ξαναειπωθεί. Προσωπικά έχω σταματήσει να απαντάω τέτοιου είδους ερωτήσεις (ξέρω και άλλα άτομα που το κάνουν) αφού δεν θέλω πια να επαναλαμβάνω πράγματα επειδή αυτός που έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρεται για το σπίτι του βαριέται να ασχοληθεί. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από haris_216
Προτεινόμενες αναρτήσεις