Δημοφιλής ανάρτηση Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το παιχνίδι Formula 1 2018 από το Humble Bundle για το Steam για 3 ήμερες https://www.humblebundle.com/store/f1-2018-free-game?hmb_campaign=freegame_2020_homepage_f12018&hmb_medium=banne Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Zengar Zombolt 17 24
runner69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Και αφου το παρεις, Redeem your F1 2018 key before it expires on Aug 17, 2020, 1:00:00 PM. ΥΓ. το γράφω γιατι παλια την εχω πατησει απο βιασύνη 😛 Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από runner69 4
artlu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 το εκανα το get it now δεν μου ήρθε όμως κάτιι.... Δεν εχω ξαναπαραγγείλει απο humble bundle οπότε χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω;
JoannisV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, artlu είπε το εκανα το get it now δεν μου ήρθε όμως κάτιι.... Δεν εχω ξαναπαραγγείλει απο humble bundle οπότε χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω; Αν θυμάμαι καλά επί τόπου σου το δίνει, πατάς κάπου "claim your game" (ή κάτι παρεμφερές) και σου δίνει τον κωδικό
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, artlu είπε το εκανα το get it now δεν μου ήρθε όμως κάτιι.... Δεν εχω ξαναπαραγγείλει απο humble bundle οπότε χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω; πας στο email οου και ανοιγεις το link απο εκει και μετα εχει απο κατω τον κωδικο για να τον παρεις και να τον βαλεις στο steam
Tsoukos87 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε πας στο email οου και ανοιγεις το link απο εκει και μετα εχει απο κατω τον κωδικο για να τον παρεις και να τον βαλεις στο steam ετσι ειναι νομιζω και στο cdkeys. BTW Thanks TS !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα