Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεις εδω https://www.gigabyte.com/Ajax/SupportFunction/Getcpulist?Type=Product&Value=6668 θες bios version f40 κ μετα για ryzen 3600.εκτος κι αν η μητρικη καθοταν στο ραφι πολυ καιρο δεν θα εχεις προβλημα. Μπορεις παντα να το πεις κ στο καταστημα, γιατι θες μετα cpu για να γινει

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

σύμφωνα με το site της Gigabyte είναι Ryzen 3000 ready
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-ELITE-rev-10#kf

Άρα λογικά, δεν θα έχω θέμα; Γνωρίζω ότι είναι compatibleε την μητρική.. απλά θέλω να ξέρω αν την βάλω έτσι θα λειτουργήσει κανονικά; Η θα χρειαστώ Bios Update?

Καλησπέρα, τι εννοείς καθόταν στο ράφι πολύ καιρό; Δεν ζήτησα bios update από το κατάστημα δυστυχώς.. και τα πράγματα θα τα έχω από εβδομάδα, γι'αυτό θελω να είμαι σίγουρος πριν το χτίσω το πισακι... Επίσης, χωρίς CPU δεν γίνεται; Με ένα φλασάκι ας πούμε.. 

1 ώρα πριν, niko13 είπε

Αν δεις εδω https://www.gigabyte.com/Ajax/SupportFunction/Getcpulist?Type=Product&Value=6668 θες bios version f40 κ μετα για ryzen 3600.εκτος κι αν η μητρικη καθοταν στο ραφι πολυ καιρο δεν θα εχεις προβλημα. Μπορεις παντα να το πεις κ στο καταστημα, γιατι θες μετα cpu για να γινει

Δημοσ.

σίγουρα θα δουλεύει
και αν βγάλουν ποτέ κανένα άλλο bios update θα είναι πάνω ο CPU για να το κάνεις οπότε κανένα πρόβλημα 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

σίγουρα θα δουλεύει
και αν βγάλουν ποτέ κανένα άλλο bios update θα είναι πάνω ο CPU για να το κάνεις οπότε κανένα πρόβλημα 

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, θα τον δοκιμάσω έτσι λοιπόν! Ελπίζω να πάνε όλα καλά..  Περιμένω και άλλες γνώμες βέβαια!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, GoldChartMan54 είπε

Άρα λογικά, δεν θα έχω θέμα; Γνωρίζω ότι είναι compatibleε την μητρική.. απλά θέλω να ξέρω αν την βάλω έτσι θα λειτουργήσει κανονικά; Η θα χρειαστώ Bios Update?

Καλησπέρα, τι εννοείς καθόταν στο ράφι πολύ καιρό; Δεν ζήτησα bios update από το κατάστημα δυστυχώς.. και τα πράγματα θα τα έχω από εβδομάδα, γι'αυτό θελω να είμαι σίγουρος πριν το χτίσω το πισακι... Επίσης, χωρίς CPU δεν γίνεται; Με ένα φλασάκι ας πούμε.. 

Με το καθοταν στο ραφι καιρο εννοουσα πως το bios version που χρειαζεται η μητρικη σου (f40) για να τρεξει τον 3600 βγηκε 02/19.Αν παρεις μια μητρικη που ειχε ξεμεινει σε μαγαζι κ φτιαχτηκε πριν απο αυτη την ημερομηνια δεν θα εχει το bios που απαιτειται κ θα χρειαστεις update.Εξαιρετικα απιθανο μιας και οι b450 κινουνται στην αγορα αρκετα κ εχει περασει εναμιση χρονος

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Με το καθοταν στο ραφι καιρο εννοουσα πως το bios version που χρειαζεται η μητρικη σου (f40) για να τρεξει τον 3600 βγηκε 02/19.Αν παρεις μια μητρικη που ειχε ξεμεινει σε μαγαζι κ φτιαχτηκε πριν απο αυτη την ημερομηνια δεν θα εχει το bios που απαιτειται κ θα χρειαστεις update.Εξαιρετικα απιθανο μιας και οι b450 κινουνται στην αγορα αρκετα κ εχει περασει εναμιση χρονος

Πάντως την μητρική όταν την παρήγγειλα δεν ήτανε σε απόθεμα, οπότε δεν την είχαν 'να κάθεται' ήτανε κατόπιν παραγγελίας.. οπότε μακάρι να είμαι τυχερός και να μην χρειαστεί να μπω στον κόπο, ευχαριστω και πάλι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...