Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω μεγάλο πρόβλημα. Έχω διαμέρισμα 10ετιας και αντιμετωπίζω το καλοκαίρι αλλά ιδιαίτερα τον Αύγουστο μειωμένη πίεση σε σημείο ορισμένες φορές να μην βγαίνει νερό. Ο υδραυλικός μου είπε ότι να βάλω ντεπόζιτο και από εκεί φλοτέρ για να δίνει νερό χρήσης και να τα βάλω στην ταράτσα δίπλα από τον ηλιακό. Να επισημάνω ότι μένω στον 4ο (τελευταίο όροφο) και όλοι στον 4ο έχουν κάνει το ίδιο

Δημοσ.

Το ότι το έχουν κάνει ήδη όλοι οι υπόλοιποι του 4ου είναι πάντως ένας καλός οδηγός οδηγός για το τι πρέπει να κάνεις κι εσύ.

Δημοσ.

Στην ταράτσα έχει αναμονή για ηλιακό για σχεδόν όλους ώστοσο μόνο 3 διαμερίσματα έχουν βάλει. Θα βάλω κι εγώ ωστόσο θα κρατήσω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Μπορώ με το πιεστικό να το συνδέσω με την γραμμή του θερμοσίφωνα η θα τραβήξω άλλη γραμμή από τον πίνακα;

Δημοσ.

Η υδραυλική συνδεσμολογία θα είναι παροχή -ντεπόζιτο-πιεστικό -και μετά όλα τα άλλα.

(δεν είμαι υδραυλικός αλλά έτσι το σκεφτομαι,διορθώσεις δεκτες)

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Panagiotis72 είπε

Στην ταράτσα έχει αναμονή για ηλιακό για σχεδόν όλους ώστοσο μόνο 3 διαμερίσματα έχουν βάλει. Θα βάλω κι εγώ ωστόσο θα κρατήσω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Μπορώ με το πιεστικό να το συνδέσω με την γραμμή του θερμοσίφωνα η θα τραβήξω άλλη γραμμή από τον πίνακα;

Αυτό είχαμε κάνει κι εμείς πριν χρόνια, αλλά δεν είχαμε βάλει πιεστικό και δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι άλλοι που έχουν δεξαμενές έχουν βάλει πιεστικό?

Αλλά για να ανανεώνεται το νερό είχαμε συνδέσει το καζανάκι με την δεξαμενή, ώστε αν μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπή νερού, να μην έμενε στάσιμο το νερό και βρωμίσει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Αυτό είχαμε κάνει κι εμείς πριν χρόνια, αλλά δεν είχαμε βάλει πιεστικό και δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι άλλοι που έχουν δεξαμενές έχουν βάλει πιεστικό?

Αλλά για να ανανεώνεται το νερό είχαμε συνδέσει το καζανάκι με την δεξαμενή, ώστε αν μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπή νερού, να μην έμενε στάσιμο το νερό και βρωμίσει.

Ναι έχουν βάλει και ακούγεται πολλές φορές

Με την ηλεκτρική γραμμή που έχει στην ταράτσα μπορώ να συνδέσω το πιεστικό ή να τραβήξω καινούργια γραμμή με δική του ασφάλεια στην ταράτσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...