Panagiotis72 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα Έχω μεγάλο πρόβλημα. Έχω διαμέρισμα 10ετιας και αντιμετωπίζω το καλοκαίρι αλλά ιδιαίτερα τον Αύγουστο μειωμένη πίεση σε σημείο ορισμένες φορές να μην βγαίνει νερό. Ο υδραυλικός μου είπε ότι να βάλω ντεπόζιτο και από εκεί φλοτέρ για να δίνει νερό χρήσης και να τα βάλω στην ταράτσα δίπλα από τον ηλιακό. Να επισημάνω ότι μένω στον 4ο (τελευταίο όροφο) και όλοι στον 4ο έχουν κάνει το ίδιο
Alxnks Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Το ότι το έχουν κάνει ήδη όλοι οι υπόλοιποι του 4ου είναι πάντως ένας καλός οδηγός οδηγός για το τι πρέπει να κάνεις κι εσύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Βάλε τεπόζιτο σκεπασμένο για να μην ζεσταίνεται το νερό απο τον ηλιο και ένα πιεστικό γιατί πάλι η ροή θα χαμηλή.
Panagiotis72 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Στην ταράτσα έχει αναμονή για ηλιακό για σχεδόν όλους ώστοσο μόνο 3 διαμερίσματα έχουν βάλει. Θα βάλω κι εγώ ωστόσο θα κρατήσω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Μπορώ με το πιεστικό να το συνδέσω με την γραμμή του θερμοσίφωνα η θα τραβήξω άλλη γραμμή από τον πίνακα;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Η υδραυλική συνδεσμολογία θα είναι παροχή -ντεπόζιτο-πιεστικό -και μετά όλα τα άλλα. (δεν είμαι υδραυλικός αλλά έτσι το σκεφτομαι,διορθώσεις δεκτες)
SB_1957 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, Panagiotis72 είπε Στην ταράτσα έχει αναμονή για ηλιακό για σχεδόν όλους ώστοσο μόνο 3 διαμερίσματα έχουν βάλει. Θα βάλω κι εγώ ωστόσο θα κρατήσω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Μπορώ με το πιεστικό να το συνδέσω με την γραμμή του θερμοσίφωνα η θα τραβήξω άλλη γραμμή από τον πίνακα; Αυτό είχαμε κάνει κι εμείς πριν χρόνια, αλλά δεν είχαμε βάλει πιεστικό και δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι άλλοι που έχουν δεξαμενές έχουν βάλει πιεστικό? Αλλά για να ανανεώνεται το νερό είχαμε συνδέσει το καζανάκι με την δεξαμενή, ώστε αν μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπή νερού, να μην έμενε στάσιμο το νερό και βρωμίσει.
Panagiotis72 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Αυτό είχαμε κάνει κι εμείς πριν χρόνια, αλλά δεν είχαμε βάλει πιεστικό και δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι άλλοι που έχουν δεξαμενές έχουν βάλει πιεστικό? Αλλά για να ανανεώνεται το νερό είχαμε συνδέσει το καζανάκι με την δεξαμενή, ώστε αν μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπή νερού, να μην έμενε στάσιμο το νερό και βρωμίσει. Ναι έχουν βάλει και ακούγεται πολλές φορές Με την ηλεκτρική γραμμή που έχει στην ταράτσα μπορώ να συνδέσω το πιεστικό ή να τραβήξω καινούργια γραμμή με δική του ασφάλεια στην ταράτσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα