Προς το περιεχόμενο

elm327

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chr1s_86 είπε

Στο site τους βλέπω ότι λειτουργεί μόνο με VAG group αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν εννοεί την εφαρμογή τους ή τη συσκευή obd2...

Όντως, το είχα ξεχάσει αυτό. Και τα δύο μαζί (το OBD Eleven δουλεύει μόνο με τη δική του εφαρμογή). 

Για τι αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω παρει αυτο https://www.skroutz.gr/s/20373400/Διαγνωστικό-Αυτοκινήτου-με-WiFi.html

σε dacia duster δουλευει μια χαρα.

σe renault kangoo αν το κουμπωσεις και πας να βαλεις μπροστα την μηχανη δεν περνει,αν βαλεις πρωτα μπροστα την μηχανη και μετα το κουμπωσεις δουλευει κανονικα.

οποτε εχει να κανει και η ecu του αυτοκινητου,οχι μονο το διαγνωστικο.

Επεξ/σία από joker99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2020 στις 7:56 ΜΜ, Haldol είπε

Όντως, το είχα ξεχάσει αυτό. Και τα δύο μαζί (το OBD Eleven δουλεύει μόνο με τη δική του εφαρμογή). 

Για τι αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι; 

Renault και Honda αλλά λογικά παίζουν σε όλα με obd2 θύρα.

Για αυτό εδώ υπάρχουν πολλά καλά σχόλια σε αμερικάνικα forums και το amazon αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα site που να το στέλνει Ελλάδα...

Επεξ/σία από chr1s_86
Δημοσ.

Έχω να προτείνω αυτό εδώ . Συνδέθηκε πάνω σε Yaris D-4D του '15 χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλες οι εφαρμογές που δοκίμασα δούλεψαν απροβλημάτιστα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chr1s_86 είπε

Renault και Honda αλλά λογικά παίζουν σε όλα με obd2 θύρα.

Για αυτό εδώ υπάρχουν πολλά καλά σχόλια σε αμερικάνικα forums και το amazon αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα site που να το στέλνει Ελλάδα...

Σε Honda Accord που είχα , δουλεύει σίγουρα τής Autel που έχω γράψει προηγουμένως . 

Και σε οτι όχημα έχω δοκιμάσει δέν είχα πρόβλημα .

Δημοσ.

@chr1s_86 Αυτό που ψάχνεις αν δεις είναι ακριβώς ίδιο με αυτό πρότεινα ακριβώς κάτω από το δικό σου post. Φασόν είναι ουσιαστικά που βάζει ο καθένας την επωνυμία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...