Προς το περιεχόμενο

elm327

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες.

πηρα ενα mini διαγνωστικο elm327,πια ειναι τα καλυτερα προγραμματα για android?πιο πολυ με ενδιαφερει να βλεπει/σβηνει βλαβες.

Δημοσ.

EOBD+Facile ειναι καλο αλλα υπαρχουν παρα πολλα που σου προτεινω να αρχισεις να κατεβαζεις τα trial μεχρι να βρεις πιο σου κανει καλυτερα.

Δημοσ.

απομιμηση ειναι,εχω το wurth snooper αλλα ειναι μονο για windows και δεν θελω να κουβαλαω το λαπτοπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, joker99 είπε

απομιμηση ειναι,εχω το wurth snooper αλλα ειναι μονο για windows και δεν θελω να κουβαλαω το λαπτοπ.

Γιατι δεν πηρες για κινητο μεσω Bluetooth;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, joker99 είπε

γιαυτο πηρα το elm327,για να το εχω στο κινητο.

Οκ μπερδευτηκα, νομιζα πως αυτο ελεγες πως ειναι μονο για Windows και λεω πως γινεται αυτο.

Δοκιμασε το προγραμματακι που σου ειπα (και το InCarDoc Pro ειναι καλο).

Απλα υποψην πως ολα τα προγραμματα δεν ειναι συμβατα με ολες τις συσκευες γιαυτο ειπα να δοκιμασεις τα trial οσων εχουν.

Δημοσ.

μεχρι τωρα εχω βρει αλλα δεν εχω κατσει να τα δοκιμασω:

EOBD Facile pro

OBD Fusion full

InCarDoc Pro

Torque Pro

Car Scanner pro (αυτο εχω φαει το ιντερνετ και δεν μπορω να το βρω.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Torque Pro με εχει απογοητευσει λιγακι αλλα οκ. Το Car Scanner Pro δεν το δουλεψα ποτε.

(ξεχασαμε το OBD Max)

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

βρηκα χρονο και τα δοκιμσα,αυτα που μου αρεσαν ειναι EOBD Facile pro/OBD Fusion full/InCarDoc Pro

Torque Pro/Car Scanner και καποια αλλα που βρηκα στο play δεν μαρεσαν και μερικα δεν δουλευαν σωστα.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάποιο σίγουρο και δοκιμασμένο ανταπτοράκι bluetooth obd2? Κυκλοφορούν πολλά μούφα στο ebay και δεν θέλω να ξαναπάρω από κει (κανα δυο που είχα πάρει δεν συνδέονταν ή δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι όταν ήταν συνδεδεμένο!)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chr1s_86 είπε

Γνωρίζει κανείς κάποιο σίγουρο και δοκιμασμένο ανταπτοράκι bluetooth obd2? Κυκλοφορούν πολλά μούφα στο ebay και δεν θέλω να ξαναπάρω από κει (κανα δυο που είχα πάρει δεν συνδέονταν ή δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι όταν ήταν συνδεδεμένο!)

Κλασικό και κορυφαίο, το OBD Eleven.

• Like 1
Δημοσ.

Στο site τους βλέπω ότι λειτουργεί μόνο με VAG group αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν εννοεί την εφαρμογή τους ή τη συσκευή obd2...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chr1s_86 είπε

Επειδή και εγώ τήν είχα πατήσει . Και είχα αγοράσει και έκδοση 1,5 και 2,1 σε Ford , Honda με όποια εφαρμογή και εάν είχα δοκιμάσει δέν δούλεψε .

Εγώ αγόρασα το Autel AL419 παίρνει και αναβάθμιση 

Για πιό οικονομικό δές το 

Autel MaxiScan MS509 κυμαίνεται στα 35-40€

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για obdii αντάπτορα συμβατό με android και ios.

Αυτοί που προτάθηκαν παραπάνω είναι συμβατοί;

Έχω διαβάσει καλά λόγια και για έναν Vgate iCar Pro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...