joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 καλησπερα παιδες. πηρα ενα mini διαγνωστικο elm327,πια ειναι τα καλυτερα προγραμματα για android?πιο πολυ με ενδιαφερει να βλεπει/σβηνει βλαβες.
Salvation81 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 EOBD+Facile ειναι καλο αλλα υπαρχουν παρα πολλα που σου προτεινω να αρχισεις να κατεβαζεις τα trial μεχρι να βρεις πιο σου κανει καλυτερα.
Ribopaido Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Aν θες εχω το elm master 2.1 γνησιο για λαπτοπ να κανεις τη δουλεια σου. Επισης ειναι το γνήσιο ή πηρες απομιμηση?
joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 απομιμηση ειναι,εχω το wurth snooper αλλα ειναι μονο για windows και δεν θελω να κουβαλαω το λαπτοπ.
Salvation81 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, joker99 είπε απομιμηση ειναι,εχω το wurth snooper αλλα ειναι μονο για windows και δεν θελω να κουβαλαω το λαπτοπ. Γιατι δεν πηρες για κινητο μεσω Bluetooth;
joker99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 γιαυτο πηρα το elm327,για να το εχω στο κινητο.
Salvation81 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, joker99 είπε γιαυτο πηρα το elm327,για να το εχω στο κινητο. Οκ μπερδευτηκα, νομιζα πως αυτο ελεγες πως ειναι μονο για Windows και λεω πως γινεται αυτο. Δοκιμασε το προγραμματακι που σου ειπα (και το InCarDoc Pro ειναι καλο). Απλα υποψην πως ολα τα προγραμματα δεν ειναι συμβατα με ολες τις συσκευες γιαυτο ειπα να δοκιμασεις τα trial οσων εχουν.
joker99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 μεχρι τωρα εχω βρει αλλα δεν εχω κατσει να τα δοκιμασω: EOBD Facile pro OBD Fusion full InCarDoc Pro Torque Pro Car Scanner pro (αυτο εχω φαει το ιντερνετ και δεν μπορω να το βρω.)
Salvation81 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) To Torque Pro με εχει απογοητευσει λιγακι αλλα οκ. Το Car Scanner Pro δεν το δουλεψα ποτε. (ξεχασαμε το OBD Max) Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Salvation81
joker99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 βρηκα χρονο και τα δοκιμσα,αυτα που μου αρεσαν ειναι EOBD Facile pro/OBD Fusion full/InCarDoc Pro Torque Pro/Car Scanner και καποια αλλα που βρηκα στο play δεν μαρεσαν και μερικα δεν δουλευαν σωστα.
chr1s_86 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Γνωρίζει κανείς κάποιο σίγουρο και δοκιμασμένο ανταπτοράκι bluetooth obd2? Κυκλοφορούν πολλά μούφα στο ebay και δεν θέλω να ξαναπάρω από κει (κανα δυο που είχα πάρει δεν συνδέονταν ή δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι όταν ήταν συνδεδεμένο!) 1
Haldol Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, chr1s_86 είπε Γνωρίζει κανείς κάποιο σίγουρο και δοκιμασμένο ανταπτοράκι bluetooth obd2? Κυκλοφορούν πολλά μούφα στο ebay και δεν θέλω να ξαναπάρω από κει (κανα δυο που είχα πάρει δεν συνδέονταν ή δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι όταν ήταν συνδεδεμένο!) Κλασικό και κορυφαίο, το OBD Eleven. 1
chr1s_86 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Στο site τους βλέπω ότι λειτουργεί μόνο με VAG group αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν εννοεί την εφαρμογή τους ή τη συσκευή obd2...
meletis_m Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, chr1s_86 είπε Γνωρίζει κανείς κάποιο σίγουρο και δοκιμασμένο ανταπτοράκι bluetooth obd2? Κυκλοφορούν πολλά μούφα στο ebay και δεν θέλω να ξαναπάρω από κει (κανα δυο που είχα πάρει δεν συνδέονταν ή δεν έπαιρνε μπροστά το αμάξι όταν ήταν συνδεδεμένο!) Επειδή και εγώ τήν είχα πατήσει . Και είχα αγοράσει και έκδοση 1,5 και 2,1 σε Ford , Honda με όποια εφαρμογή και εάν είχα δοκιμάσει δέν δούλεψε . Εγώ αγόρασα το Autel AL419 παίρνει και αναβάθμιση Για πιό οικονομικό δές το Autel MaxiScan MS509 κυμαίνεται στα 35-40€ 1
agnostos13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Ενδιαφέρομαι και εγώ για obdii αντάπτορα συμβατό με android και ios. Αυτοί που προτάθηκαν παραπάνω είναι συμβατοί; Έχω διαβάσει καλά λόγια και για έναν Vgate iCar Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα