xristakos95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ενα φιλαρακι θελει να φτιαξει gaming pc στα 800 ευρω και θελει απτο visionstudio γιατι ειχε ξαναψωνισει παλιοτερα και στηνουν δωρεαν. Εγω του εβγαλα την εξης συνθεση θα αλλαζατε κατι ? 1
duffyduck Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1660 Ti : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=66028&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4
xristakos95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, duffyduck είπε 1660 Ti : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=66028&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4 Γιατι ? Δεν ειναι και απτις καλυτερες εκδόσεις αποτι βλεπω επισης( single fan θα κανει αρκετο θορυβο) Αλλα το κυριοτερο ερωτημα ειναι αφου οριακα χωραει 5600χτ γιατι να παω σε 1660ti? 1
raul7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα φίλε, μιας και αναφέρεις τον θόρυβο, εγώ θα πρότεινα και να δείτε μια aftermarket ψύκτρα όπως η Arctic Freezer 34 eSports Grey ή η Coolermaster Hyper 212 Evo. Θα έχει λιγότερο θόρυβο και λίγο καλύτερες επιδόσεις, ο 3600 δυσκολεύεται με την στοκ ψύκτρα. Επίσης για ram θα έδινα 7-8€ παραπάνω για να πάω τουλάχιστον σε ripjaws. Αν χωράει η 5600XT και σας παίρνει η υπέρβαση κομπλέ, εγώ αυτό θα έκανα μιας και είναι από τις καλές υλοποιήσεις και μέχρι πρότινος ήταν στα 300+. Αλλά αν θέλεις να κόψεις από την κάρτα η 1660 ti στα 250€ που έγραψε ο duffy είναι αρκετά καλό vfm, γιατί τόσο περίπου έκανε μέχρι τώρα η 1660 super η οποία θεωρείται top vfm και είναι και ελάχιστα πιο αδύναμη από την ti.
xristakos95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ναι την ειδα σε πολυ καλη τιμη την 5600χτ και λεω μια χαρα ειμαστε. Τις ραμ τις εχω και στο δικο μου τις aegis τρεχουν νερο αλλα ισως ειμαι τυχερος γιατι ακουω διαφορα. Τωρα για ψυχτρα. Ειναι τοσο κακη στον 3600? Εχω τον 2600 (νομιζω την.ιδια εχουν )και φαινεται αρκετα τιμια. Θα δω αν μπορει να δωσει ενα 30αρι ακομα γιατι αν ειναι να κοψει απτην καρτα γραφικων δεν μου αρεσει σαν ιδεα. Επισης δεν μπορω να κοψω απο αλλου νομιζω 😛
Leleouras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 πότε την έβγαλες την σύνθεση; την μητρική την βλέπω στα 80 κοντά https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=68211&cat=3&skr_prm=WyIyZjBlZWJkOC03YTNjLTQxY2MtOWYyNS1iNGE1ZWVkZDVhYzYiLDE1OTY4MTU3MjU5NjMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
raul7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Leleouras είπε πότε την έβγαλες την σύνθεση; την μητρική την βλέπω στα 80 κοντά https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=68211&cat=3&skr_prm=WyIyZjBlZWJkOC03YTNjLTQxY2MtOWYyNS1iNGE1ZWVkZDVhYzYiLDE1OTY4MTU3MjU5NjMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Είναι ο τρόπος που τα εμφανίζει το visionstudio όταν κάνεις σύνθεση, οι τιμές που βλέπεις δεξιά είναι χωρίς ΦΠΑ. Το ΦΠΑ το προσθέτει από κάτω για όλα τα προϊόντα μαζί, και βγαίνει το τελικό σύνολο. Η μητρική π.χ. είναι στα 64,24€ + 23% ΦΠΑ, άρα βγαίνει στα 79€ που βλέπεις στο link που έβαλες. 2
Leleouras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 λίγο καλύτερα να έβλεπα θα έβγαζα το πόρισμα ^^ καλή η σύνθεση του φίλου αλλά ο μηχανικός δίσκος ανούσιος εν έτη 2020 κατ εμέ κόψε απο κει να βάλεις σε κάρτα ή σε ψύχτρα cpu (οτι προτάθηκε είναι πολύ τίμιο) αργότερα για αποθήκη βάζει 1tb ssd και τζι τζι
raul7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Τωρα για ψυχτρα. Ειναι τοσο κακη στον 3600? Εχω τον 2600 (νομιζω την.ιδια εχουν )και φαινεται αρκετα τιμια. Θα δω αν μπορει να δωσει ενα 30αρι ακομα γιατι αν ειναι να κοψει απτην καρτα γραφικων δεν μου αρεσει σαν ιδεα. Στον 3600 είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα, γιατί λόγω των 7nm αλλά και του επιθετικού ανεβοκατεβάσματος που κάνει ιδίως με pbo, ανεβάζει πιο γρήγορα θερμοκρασία ενώ και η απαγωγή της είναι πιο δύσκολη. Επίσης, ανάλογα με το περιθώριο που έχει σε θερμοκρασίες, ανεβάζει αντίστοιχα τα ρολόγια του με λίγα λόγια. Όχι ότι με την στοκ θα πάθει κάτι, απλά θα έχεις κάπως χαμηλότερες επιδόσεις (που μπορεί στην πράξη ουσιαστικά να μην το καταλάβει) και η ψύκτρα θα δυσκολεύεται να τον κρατήσει κρύο ενώ το ανεμιστηράκι θα ανεβάζει φουλ στροφές, και άρα θα έχει και θόρυβο. Όπως και να έχει αν τα εξτρά χρήματα αυτά είναι πρόβλημα, ας ξεκινήσει με την στοκ και αν χρειαστεί στη συνέχεια βάζετε και μια aftermarket ψύκτρα. Απαραίτητο βήμα ανεξαρτήτως ψύκτρας να ρυθμίσει το fan step up & step down delay σε 0,7 sec ή 1 sec σε όλα τα τα fans του κουτιού αλλά και της ψύκτρας για να μην του πάρει τα αυτιά στα ανεβοκατεβάσματα. Οι ρυθμίσεις αυτές είναι στο BIOS, νομίζω στις MSI η ενότητα λέγεται HARDWARE και είναι κάπου στα δεξιά. Επίσης, αν βάλει ψύκτρα αργότερα προσοχή στο βγάλσιμο γιατί η μαμά πάστα κολλάει στο cpu και δυσκολεύει την κατάσταση. Ανοίγετε το pc λίγο να ζεσταθεί, μετά το κλείνετε και βγάζετε την ψύκτρα με ήρεμες κυκλικές κινήσεις, δεν τραβάτε κάθετα προς τα πάνω. 2
xristakos95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ναι το εχω στο νου μου γιατι τα φανς τα εχω πειραξει καικαι στο δικο μου. Ωραια λοιπον.ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας 1
leros2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, duffyduck είπε 1660 Ti : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=66028&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4 Τι σου έκανε ο καημένος και θες να του δώσεις κάρτα με μονό ανεμιστηρα? 😀 4 ώρες πριν, xristakos95 είπε Ενα φιλαρακι θελει να φτιαξει gaming pc στα 800 ευρω και θελει απτο visionstudio γιατι ειχε ξαναψωνισει παλιοτερα και στηνουν δωρεαν. Εγω του εβγαλα την εξης συνθεση θα αλλαζατε κατι ? Προσεγμένη η σύνθεση, δεν νομίζω ότι θα άλλαζα κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα