Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου τράβηξαν πριν λίγο 497 ευρώ και δεν ξέρω από που. 

Ανεβάζω εικόνα μήπως την δει κανένας άλλος που την πάτησε από τους ίδιους και βγει καμιά άκρη 

IMG_20200807_164354.jpg

Επεξ/σία από Boubis1411
  • Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μου τράβηξαν πριν λίγο 497 ευρώ και δεν ξέρω από που. 

Ανεβάζω εικόνα μήπως την δει κανένας άλλος που την πάτησε από τους ίδιους και βγει καμιά άκρη 

IMG_20200807_164354.jpg

Μιλησες με την τραπεζα? τι σχεση εχει η κατασχεση σε ακατασχετο δεν καταλαβα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Μιλησες με την τραπεζα? τι σχεση εχει η κατασχεση σε ακατασχετο δεν καταλαβα

Δεν ξέρουν λέει κάτι η τράπεζα. Δεν βγαίνει άκρη. Σε ακατάσχετο υποτίθεται ότι δεν μπορούν να βάλουν χέρι 

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Δεν ξέρουν λέει κάτι η τράπεζα. Δεν βγαίνει άκρη. Σε ακατάσχετο υποτίθεται ότι δεν μπορούν να βάλουν χέρι 

σε ακατασχετο μονο η εφορια δεν μπορει να βαλει χερι για χρεος προς το δημοσιο , αν πχ εχεις κανα κοκκινο δανειο στην ιδια τραπεζα και δεν βλεπουν φως μπορουν ανετα να τραβηξουν λεφτα

παρε ξανα τηλ στην τραπεζα και ζητα ποιος εκανε την χρεωση και απο που

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

σε ακατασχετο μονο η εφορια δεν μπορει να βαλει χερι για χρεος προς το δημοσιο , αν πχ εχεις κανα κοκκινο δανειο στην ιδια τραπεζα και δεν βλεπουν φως μπορουν ανετα να τραβηξουν λεφτα

παρε ξανα τηλ στην τραπεζα και ζητα ποιος εκανε την χρεωση και απο που

Πήρα τώρα μιλούσα, δεν ξέρουν λέει. 

Μου είπε να πάω σε κατάστημα. 

Δημοσ.

Καταρχήν πως ξέρεις ότι είναι κατάσχεση  από το κράτος και δεν αφαίρεσε τα χρήματα κάποιος τρίτος; Σου αναφέρει το σύστημα ότι έγινε κατάσχεση η σου γράφει μόνο έναν κωδικό που δεν ξέρεις τι σημαίνει; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Καταρχήν πως ξέρεις ότι είναι κατάσχεση  από το κράτος και δεν αφαίρεσε τα χρήματα κάποιος τρίτος; Σου αναφέρει το σύστημα ότι έγινε κατάσχεση η σου γράφει μόνο έναν κωδικό που δεν ξέρεις τι σημαίνει; 

πηρα τελικα τηλεφωνο την εταιρια που πουληθηκαν τα προιοντα της εθνικης ....ειναι δανειο που χρωστουσα . εξοφληθη και περιμενω αποδειξη απο βδομαδα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Dinos_ είπε

Mπορεί άλλη τράπεζα να κάνει κατάσχεση σε λογαριασμό;

δεν ηταν κατασχεση τελικα ηταν δανειο που ειχα δωσει εντολη παλια να τραβανε χρημα...οποτε εγινε αυτοματα εξοφληση!!!

Τωρα για αλλη τραπεζα δεν ξερω....εγω σε ολη μου την ζωη ειχα 3 πιστωτικες .2 στην εθνικη και 1 σε μια τραπεζα που εκλεισε δεν θυμαμαι.

Στην εθνικη με ακομα 500 ξεχρεωνω μου ειπαν και την δευτερη και μετα ειμαι καθαρος με Εθνικη . 

Τωρα στην αλλη ( city banκ νομιζω) χρωσταω κανα 800 θυμαμαι...

αν μου κανουν προταση να παρω εξοφληση στα 400 τα δινω και τελειωνω μια και καλη . 

μετα μενει η εφορια κανα  700 ( με χρωστανε επιστροφες πολλα χρονια) και τελος ολα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...