kotamavri Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για πολυμηχάνημα (Εκτύπωση, Αντιγραφή, Σάρωση & Fax) για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικό γραφείο. Με ενδιαφερει ασπρομαυρη εκτυπωση περίπου 800 σελίδων/εβδομάδα, με ασύρματη συνδεσιμότητα και μαζικό σκανάρισμα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το laserjet pro mfp m225dw και ήμουν ικανοποιημένη αλλά τα φτυσε. Έχετε κάποια πρόταση? Σας ευχαριστώ πολύ!
lector Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, θες οπωσδηποτε καινουριο ή βολευεσαι και με μεταχειρισμενο; Εχω διαθεσιμο μεταχειρισμενο / ανακατασκευασμενο σε αριστη κατασταση με αυτες τις προδιαγραφες, μονο που δε συνδεεται ασυρματα, συνδεεται με usb ή μεσω δικτυου.
kotamavri Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα! ψαχνω για ασυρματο και καινουργιο.
John31 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, lector είπε Καλησπερα, θες οπωσδηποτε καινουριο ή βολευεσαι και με μεταχειρισμενο; Εχω διαθεσιμο μεταχειρισμενο / ανακατασκευασμενο σε αριστη κατασταση με αυτες τις προδιαγραφες, μονο που δε συνδεεται ασυρματα, συνδεεται με usb ή μεσω δικτυου. Για ποιο μηχανημα προκειται; Εχεις ενα μηχανημα ή γενικα πουλας μηχανηματα ανακατασκευασμενα;
lector Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, John31 είπε Για ποιο μηχανημα προκειται; Εχεις ενα μηχανημα ή γενικα πουλας μηχανηματα ανακατασκευασμενα; HP M2727. Εχω καποια μηχανηματα ανακατασκευασμενα για πωληση ναι.
baggelhs89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Στις 7/8/2020 στις 2:56 ΜΜ, kotamavri είπε Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για πολυμηχάνημα (Εκτύπωση, Αντιγραφή, Σάρωση & Fax) για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικό γραφείο. Με ενδιαφερει ασπρομαυρη εκτυπωση περίπου 800 σελίδων/εβδομάδα, με ασύρματη συνδεσιμότητα και μαζικό σκανάρισμα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το laserjet pro mfp m225dw και ήμουν ικανοποιημένη αλλά τα φτυσε. Έχετε κάποια πρόταση? Σας ευχαριστώ πολύ! καλησπέρα στο δικό μου μαγαζί χρησιμοποιώ epson eco tank λόγο ότι θέλω όγκο εκτυπώσεων κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/19398642/Epson-EcoTank-M3170.html το μελάνι του σε γνήσιο κάνει γύρο στα 6-7 ευρώ και μου βγάζει 2000-3000 σελίδες . είναι λίγο ποιο αργός από άλλους εκτυπωτές σε γενικές γραμμές. γενικα αν σε νοιαζει η οικονομία κοίτα κάτι σε ecotank
John31 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, kotamavri είπε Ψάχνω για πολυμηχάνημα (Εκτύπωση, Αντιγραφή, Σάρωση & Fax) για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικό γραφείο. Με ενδιαφερει ασπρομαυρη εκτυπωση περίπου 800 σελίδων/εβδομάδα, με ασύρματη συνδεσιμότητα και μαζικό σκανάρισμα. Ασχολουμαι με πωλησεις αναλωσιμων. Αν σε ενδιαφερει τηλεφωνησε μου να σου προτεινω ποιο πολυμηχανημα να αγορασεις (αποφευγω να προτεινω απο το forum εδω). Αναλωσιμα δεν εισαι υποχρεωμενος να αγοραζεις απο εμενα. 7 ώρες πριν, lector είπε HP M2727. Εχω καποια μηχανηματα ανακατασκευασμενα για πωληση ναι. Ποσο το δινεις το Μ2727; Δεν ενδιαφερομαι αμεσα, απλα να το εχω υποψη μου.
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, John31 είπε Ποσο το δινεις το Μ2727; Δεν ενδιαφερομαι αμεσα, απλα να το εχω υποψη μου. 150€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα