Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη σημερα ειχα παλι περιστατικο, ''σου εδωσα 50 ευρω'', ενω θυμαμαι πως δεν μου εχει δωσει τιποτα αποφασισα να βαλω καμερα στο ταμειο.

Δεν θελω κατι ακριβο καταρχην.

Αυτο που θελω ειναι μια καμερα που να εχει σχετικα καθαρη εικονα και να μπορω να ανατρεξω σε αυτο που εχει καταγραψει. Οσο πιο πισω τοσο καλυτερα. Πιστευω μια εβδομαδα πισω ειναι κατι παραπνω απο σουπερ. Αλλα βολευομαι και με λιγοτερο π.χ. 2 μερες. Βεβαια αυτο που θα χρειαστω στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι να ανατρεξω 10-15 λεπτα πισω σε αυτο που εχει καταγραψει, ωστε να επιβεβαιωσω τι εχει γινει.

Βρηκα την Xiaomi Mi Home Security Camera 360° (1080p), οπου στα σχολια διαβασα πως αν βαλεις 64gb microsd χωραει μια βδομαδα καταγραφη. Και οταν γεμισει απλα συνεχιζει να καταγραφει απο πανω.

Ειναι αυτο που ζηταω η συγκεκριμενη? Εχετε καποια αλλη καλυτερη προταση?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Έχω πάρει τρεις τέτοιες κάμερες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά με τέλια εικόνα κτλ... Σε γνωστό σκρουτζομαγαζο την έχει λίγο κάτω από τριάντα ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/8/2020 στις 7:17 ΠΜ, maverick290402 είπε

Έχω πάρει τρεις τέτοιες κάμερες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά με τέλια εικόνα κτλ... Σε γνωστό σκρουτζομαγαζο την έχει λίγο κάτω από τριάντα ευρώ. 

Γεια σου φιλε.

Θελω λιγες πληροφοριες για την καταγραφη εφοσον γνωριζεις.

Τις εχεις βαλει sd εσυ ωστε να καταγραφουν?

Ποση ωρα μπορεις να καταγραψεις πριν ξαναγραψει πανω στην καρτα (π.χ. σε 64gb sd).

Καποιος στα σχολια του skroutz λεει πως σε 64gb sd χωραει περιπου μια εβδομαδα καταγραφη. Τι εννοει με αυτο? Συνεχομενη καταγραφη ή απλα οταν εντοπιζει κινηση καταγραφει π.χ. για λιγα δευτερολεπτα?

Οπως ειπα και στο 1ο post αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μπορω να ανατρεξω σε αυτο που εχει καταγραψει ωστε να επιβεβαιωσω τι εχει γινει.

14 ώρες πριν, 3DJIN είπε

μια βαριφοκαλ θελεις για να βλεπεις και τα λεφτα,απο πανω απο την ταμειακη

Καποιο link φιλε μου?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 3DJIN είπε

Καταγραφη κανει αυτη? Κανει σε SD ή θελει καταγραφικο?

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η καταγραφη οπως ειπα, ωστε να μπορω να αντρεξω να δω τι εχει γινει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, crom251 είπε

Γεια σου φιλε.

Θελω λιγες πληροφοριες για την καταγραφη εφοσον γνωριζεις.

Τις εχεις βαλει sd εσυ ωστε να καταγραφουν?

Ποση ωρα μπορεις να καταγραψεις πριν ξαναγραψει πανω στην καρτα (π.χ. σε 64gb sd).

Καποιος στα σχολια του skroutz λεει πως σε 64gb sd χωραει περιπου μια εβδομαδα καταγραφη. Τι εννοει με αυτο? Συνεχομενη καταγραφη ή απλα οταν εντοπιζει κινηση καταγραφει π.χ. για λιγα δευτερολεπτα?

Οπως ειπα και στο 1ο post αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μπορω να ανατρεξω σε αυτο που εχει καταγραψει ωστε να επιβεβαιωσω τι εχει γινει.

Καποιο link φιλε μου?

Εγώ τις δύο τις έχω με 32αρα sd και γράφει γύρω στις 5 μέρες και μετά ξαναγράφει από την αρχή μόνη της. Άμα βάλεις να γράφει σε 320p σίγουρα θα είναι παραπάνω μέρες με 32αρα και αν βάλεις να γράφει μόνο όταν βλέπει κίνηση λογικά θα αργεί πάρα πολύ να γεμίσει. Επίσης έχει να γράφει και σε cloud της xiaomi νομίζω αλλά δεν ξέρω χρεώσεις... Επίσης έχει και για nas server αλλά δεν ξέρω πως να στήσω τέτοια πράγματα εγώ. 

Screenshot_2020-08-10-14-42-08-335_com.xiaomi.smarthome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, maverick290402 είπε

Εγώ τις δύο τις έχω με 32αρα sd και γράφει γύρω στις 5 μέρες και μετά ξαναγράφει από την αρχή μόνη της. Άμα βάλεις να γράφει σε 320p σίγουρα θα είναι παραπάνω μέρες με 32αρα και αν βάλεις να γράφει μόνο όταν βλέπει κίνηση λογικά θα αργεί πάρα πολύ να γεμίσει. Επίσης έχει να γράφει και σε cloud της xiaomi νομίζω αλλά δεν ξέρω χρεώσεις... Επίσης έχει και για nas server αλλά δεν ξέρω πως να στήσω τέτοια πράγματα εγώ. 

Screenshot_2020-08-10-14-42-08-335_com.xiaomi.smarthome.jpg

Επομενως μιλαμε για συνεχομενη καταγραφη ως 5 μερες περιπου. Και μολις γεμισει απλα ξαναγραφει απο πανω χωρις να κανεις τιποτα.

Sorry που επιμενω αλλα αυτο ειναι το χαρακτηριστικο που με ενδιαφερει.

Επισης στο πινακακι που παρεθεσες λεει πως παιρνει ως 32gb SD. Το βρηκα και εγω σε μερικα site που λεει ως 32gb SD, ωστοσο τα περισσοτερα π.χ. πλαισιο αναφερει ως 64gb. Τωρα τι ισχυει δεν ξερω...

Δημοσ.

Ναι συνεχή εγγραφή χωρίς να κάνεις τίποτα εσύ, τώρα για 64αρα δεν ξέρω εγώ όπως σου είπα έχω στις 2 από τις 3 κάμερες 32αρα και με καλύπτει. Την φώτο στην έστειλα από το μενού της κάμερας που δεν έχω βάλει κάρτα πάνω της. 

Τώρα που το θυμήθηκα λογικά θα περνάει 64αρα γιατί τα παιδιά που το αγόρασα στο κατάστημα με ρώτησαν αν θέλω 64αρα μνήμη άρα θα περνει. Αυτοί πουλάνε ένα σωρό τέτοιες την ημέρα άρα θα ξέρουν για να το προτείνουν. Πάρε τηλ στο κατάστημα να σου πουν για 100% εγώ την πήρα από kaizer 3η Σεπτεμβρίου ομόνοια 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...