Προς το περιεχόμενο

κεραια για μακρινη αποσταση

nikos360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια θελω να παρω μια κεραια για να πιανω ιντερνετ στο χωριο απο το σπιτι του φιλου μου,το πιανω με μια γραμμη με ενα TP-LINK TL-WN722N v3

μπορω να αλλαξω κεραια πανω σ αυτο?η εχετε να μου προτεινεται κατι ?κοντα στ 500 μετρα ειναι το σπιτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το CPE510, δεν θα έκανε δουλειά ούτως ή άλλως. Δουλεύει μόνο στους 5GHz. Το δεύτερο CPE210, είναι ΟΚ και δεν υπάρχει κάτι οικονομικότερο από αυτό.

Τα χιλιόμετρα που αναφέρουν και τα 2, ισχύουν μόνο αν και τα 2 μέρη κάνουν χρήση ίδιων συσκευών.

Και τώρα το ερώτημα. Στα 500 μέτρα που είναι ο φίλος, έχεις εξωτερική κεραία; Ρωτώ διότι μου φαίνεται αδύνατον να πιάνεις τόσο μακρυά σήμα με το 722N που αναφέρεις αν ο φίλος σου έχει εσωτερικό ΑΡ.

Σύνδεση, τα 500 μέτρα απόσταση και μάλιστα όταν η άλλη θέση κάνει εκπομπή από εσωτερική συσκευή, την ξεχνάς δια παντός. Μην ξοδεύεσαι άσκοπα.

Για την σύνδεση που λες ότι την πιάνεις τώρα με μία γραμμή, προχώρα στο εξωτερικό ΑΡ και θα σου δουλέψει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδιά έχω και γω μια περίπτωση παρόμια με του OP οπότε λέω να μην ανοίγω καινουριο θέμα.

Γνωστός μου θέλει να πάρει internet από ένα δημόσιο access point σε ένα χωριό. Το σπίτι του είναι εκτός χωριού και όπως το μέτρησα στο περίπου με το google maps είναι λίγο πάνω από 1χλμ. Οπτική επαφή όπως το είδα από το σπίτι του φαίνεται να υπάρχει καθώς το access point ειναι σε πιο ψηλο σημείο από το σπίτι και ενδιάμεσα υπάρχει κάμπος.  δεν ξέρω ακόμα τι κεραία είναι του access point αλλά φαντάζομαι θα λειτουργεί στα 2,4.

Το CPE210 είναι αυτό που χρειάζομαι? λειτουργεί ανεξάρτητα με το τι κεραία υπάρχει στο access point? αυτό που θέλω είναι να κατεβάσω το σήμα από την ταράτσα ή το μπαλκόνι μέσα στο σπίτι σε ένα οικιακό access point και να παίρνουν internet από εκεί. υπάρχει κάτι πιο φτηνό, έστω και κινεζιά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...