wertyu5555 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 καλημερα , μπορειτε να μου προτεινετε 2 συνθεσεις pc μια με amd και μια με intel γυρω στα 300-350 ευρω? οθονη εχω, το pc δεν προοριζεται για gaming ευχαριστω εκ των προτερων.
Nik1239 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 καλημερα , μπορειτε να μου προτεινετε 2 συνθεσεις pc μια με amd και μια με intel γυρω στα 300-350 ευρω? οθονη εχω, το pc δεν προοριζεται για gaming ευχαριστω εκ των προτερων. Θα το στήσεις εσύ; Ή το θες στημένο από το κατάστημα; Θες από ένα κατάστημα ή από πολλά δεν έχεις θέμα; Περιφερειακά έχεις από όλα; Τι οθόνη έχεις ; Μόνο AMD η intel δεν αξίζει αυτή την στιγμή
wertyu5555 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Θα το στήσεις εσύ; Ή το θες στημένο από το κατάστημα; Θες από ένα κατάστημα ή από πολλά δεν έχεις θέμα; Περιφερειακά έχεις από όλα; Τι οθόνη έχεις ; Μόνο AMD η intel δεν αξίζει αυτή την στιγμή true ας ειανι στημενο, αλλα δεν εχω προβλημα να το στησω και εγω. οθονη εχω μια lg 20 tft . dvd , πληκτρολογιο ποντικι εχω
Nik1239 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 ας ειανι στημενο, αλλα δεν εχω προβλημα να το στησω και εγω. οθονη εχω μια lg 20 tft . dvd , πληκτρολογιο ποντικι εχω Από eshop στο στήνουν και το ελέγχουν αυτοί χωρίς windows που μπορείς να βάλεις εσύ με ένα 10αρικο Θα σου ανεβάσω και λινκ με κομμάτια ξεχωριστά από Σκρουτζ για να κάνεις εσύ την συναρμολόγηση μόνος σου αν θες και να σου έρθει πολύ πιο φτηνά 1
wertyu5555 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Από eshop στο στήνουν και το ελέγχουν αυτοί χωρίς windows που μπορείς να βάλεις εσύ με ένα 10αρικο Θα σου ανεβάσω και λινκ με κομμάτια ξεχωριστά από Σκρουτζ για να κάνεις εσύ την συναρμολόγηση μόνος σου αν θες και να σου έρθει πολύ πιο φτηνά ευχαριστω πολυ
AlexDon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 δεν ξερω αν σε ενδιαφερει ακομα ή πηρες αλλα ειναι στα μετρα σου νομιζω το συστημα που δινω . Καλησπερα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα