xtrmsnpr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Animal Crossing: New Horizons Κυκλοφόρησε: 20 Μαρτίου 2020 για Nintendo Switch Publisher/Dev: Nintendo Είδος: life simulator Πρόκειται για ένα real time sim life παιχνίδι εξερεύνησης και δημιουργίας ενός δικού σου κόσμου (νησιού). Νησιά που μπορείς να μοιραστείς με άλλους παίκτες. Για να κατασκευάσεις εργαλεία, έπιπλα κτλ πρέπει να έχεις τα κατάλληλα αντικείμενα που χρειάζονται να συνδιαστούν για να craftαρεις Μαζεύεις χρήματα πουλώντας πράγματα, φρούτα,ζώα,φυτά, και ανάλογα τα ξοδεύεις για να αγοράσεις διάφορα άλλα αντικείμενα. Κάθε δραστηριότητα σας, ανταμείβεται με miles που όπως τα bonus μια τράπεζας έτσι και εδώ βοηθάνε για διάφορα bonus. Στο νησί μπορούν να μείνουν 11 κάτοικοι (δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει θέμα,αλλά για να μην κάνω off topic άλλο, το δημιουργώ) ---- Απο κει και πέρα, δεν ξέρω πολλά να σας πω, γιαυτό έκανα και το θέμα, για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για αρχάριους όπως εμένα, αλλά και να μοιραστούμε τα νησιά μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι μου προκαλεί τρομερή ηρεμία, και είναι ότι πρέπει να χαλαρώσει κανείς Αλήθεια, πώς σας βρίσκω; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr 2
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Ανακάλυψα αυτό το group Animal crossing GR Εξυπηρετικά άτομα έχει ως τώρα. Δίνουν οδηγίες
mansa2k Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) H Ν κοινότητα είναι περιορισμένη στο insomnia. Οι νεότερες γενιές προτιμούν τα social media για τις gaming επαφές ή ακόμα και την ενημέρωση τους και κατά συνέπεια οι υπόλοιποι ακολουθούν. Θέματα σαν αυτό δύσκολα να βρει ανταπόκριση ειδικά όταν αφορά παιχνίδι της Nintendo. Groups, όπως το παραπάνω που παραθέτεις, είναι και η καλύτερη λύση. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από mansa2k 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, mansa2k είπε H Ν κοινότητα είναι περιορισμένη στο insomnia. Οι νεότερες γενιές προτιμούν τα social media για τις gaming επαφές ή ακόμα και την ενημέρωση τους και κατά συνέπεια οι υπόλοιποι ακολουθούν. Θέματα σαν αυτό δύσκολα να βρει ανταπόκριση ειδικά όταν αφορά παιχνίδι της Nintendo. Groups, όπως το παραπάνω που παραθέτεις, είναι και η καλύτερη λύση. Κατάλαβα.. Εντάξει μια στο τόσο, μια κουβέντα εδώ καλά θα ήταν...αλλιώς ναι θα την βγάζω στο γκρουπ από πάνω...Γιατί ειδικά παιχνίδι της nintendo? Τόσο κλειστή κοινότητα εδώ ή γενικά το εννοούσες; Όπως και να χει έχω φτύσει αίμα να βρω να διαβάσω για το παιχνίδι τί πρέπει να κάνω, οπότε ρίχνω 2 vids, αν ψάχνει κανείς κάποτε ---- 2 1
mansa2k Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Τόσο κλειστή κοινότητα εδώ ή γενικά το εννοούσες; Δεν έχει καμία σχέση το κλειστή, είναι απλά περιορισμένη. Και το εδώ που αναφέρεις επέκτεινε το σε όλα τα forum γενικότερα. Οι νεότεροι έχουν στραφεί στα social media, αν είχες επαφή με gaming forums την προηγούμενη δεκαετία και ακόμα παλιότερα θα είχες παρατηρήσει κατακόρυφη πτώση συγκριτικά με σήμερα. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από mansa2k
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Spoiler Η πλειοψηφοα των κατοχων switch του forum φαινεται να προτιμαει το οτιδηποτε εχει να κανει με την κονσολα(ακομα και παιχνιδια)να το γραφει στο κεντρικο θεμα. Αυτη την απαντηση ειχαν δωσει πολλοι στο γιατι δεν ανοιγονται ξεχωριστα θεματα για τα διαφορα παιχνιδια στο Switch περαν απο το Zelda,ακομα και για single player τυπου Fire Emblem ή Xenoblade. Με μια γρηγορη ματια θα δεις οτι συνδρομη στο θεμα του Switch εχουν 87ατομα που το παρακολουθουν,αρα γενικα υπαρχει ενδιαφερον. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 9/8/2020 στις 3:25 ΜΜ, mansa2k είπε Δεν έχει καμία σχέση το κλειστή, είναι απλά περιορισμένη. Και το εδώ που αναφέρεις επέκτεινε το σε όλα τα forum γενικότερα. Οι νεότεροι έχουν στραφεί στα social media, αν είχες επαφή με gaming forums την προηγούμενη δεκαετία και ακόμα παλιότερα θα είχες παρατηρήσει κατακόρυφη πτώση συγκριτικά με σήμερα. + Στις 9/8/2020 στις 7:09 ΜΜ, Fulgore είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η πλειοψηφοα των κατοχων switch του forum φαινεται να προτιμαει το οτιδηποτε εχει να κανει με την κονσολα(ακομα και παιχνιδια)να το γραφει στο κεντρικο θεμα. Αυτη την απαντηση ειχαν δωσει πολλοι στο γιατι δεν ανοιγονται ξεχωριστα θεματα για τα διαφορα παιχνιδια στο Switch περαν απο το Zelda,ακομα και για single player τυπου Fire Emblem ή Xenoblade. Με μια γρηγορη ματια θα δεις οτι συνδρομη στο θεμα του Switch εχουν 87ατομα που το παρακολουθουν,αρα γενικα υπαρχει ενδιαφερον. Καλώς, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αν υπάρχουν πληροφορίες ας τις μοιραστούμε αν όχι, συνεχίζουμε στο γενικό θεμα-στον αχταρμα μέσα 😝
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Το σκεφτομαι να το παρω για την κορη.ειναι 10, θα το καταφερει η ειναι περιπλοκο;βεβαια ισως παιξω και εγω
Brazhlias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Ετσι οπως βλεπω τα παιδακια σημερα, δεν νομιζω να εχει προβλημα. Τα παιζουν στα δαχτυλα τα ηλεκτρονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα