Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη το θέμα.

Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω να περιορίσω το bandwidth και βάλω ανά προτεραιότητα τις συσκευές που συνδέονται στο speedport entry 2i (cosmote). Έχω βρει μέχρι στιγμής έναν οδηγό σε κάποιο αδελφό forum αλλά δεν έβγαλα άκρη και είπα να ρωτήσω και σας μιας που βρίσκω πάντα βοήθεια. (Είπα να γλύψω λίγο). 

Δημοσ.
Στις 6/8/2020 στις 11:51 ΜΜ, skepasti21 είπε

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη το θέμα.

Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω να περιορίσω το bandwidth και βάλω ανά προτεραιότητα τις συσκευές που συνδέονται στο speedport entry 2i (cosmote). Έχω βρει μέχρι στιγμής έναν οδηγό σε κάποιο αδελφό forum αλλά δεν έβγαλα άκρη και είπα να ρωτήσω και σας μιας που βρίσκω πάντα βοήθεια. (Είπα να γλύψω 

Αυτό που γράφει πρέπει να κάνεις. Το είχα κάνει και εγώ παλιότερα στο entry 2i.

Είναι μπελάς γιατί πρέπει να βάλεις σε όλες τις συσκευές static ip και να τις χωρίσεις σε κατηγορίες. Και μπορείς να έχεις μια κατηγορία για αυτούς που μπαίνουν με αυτόματη ip. 

Να ξέρεις επίσης ότι μπορείς να βάλεις περιορισμό μόνο στο upload, τουλάχιστον εγώ που το έψαξα δεν είχε για το download. 

Δεν αξίζει το κόπο ποτέ δε δούλεψε σωστά σε 24ρα ταχύτητα. Γτ αν έριχνα αρκετά τη ταχύτητα δεν δούλευε καν, ενώ αν την ανέβαζα ήταν σαν να μην υπάρχει φίλτρο.

υ.γ τώρα έχω 200ρα και δεν βάζω όρια 😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...