Superuser3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Εμένα δε με μπερδεύει κάτι, εσύ κάτι προσπαθείς να πεις και δε σου βγαίνει με λέξεις και ψάχνεις εικονίτσες. Η αύξηση 19,8% που οφείλεται? Την 5η θέση που την διάβασες σε αυτά που έγραψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μην σου πω ότι μα πληκτρολόγιο όση ποντίκι είναι τέλεια και χωρίς που παίζει όλα τα παιχνίδια καλύτερα από ps4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, ethereum είπε πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζομαι την πρόσβαση σε Ipad os , ξέρω οτι ειναι πολλοι σαν εμένα Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; 1 ώρα πριν, ethereum είπε πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζομαι την πρόσβαση σε Ipad os , ξέρω οτι ειναι πολλοι σαν εμένα Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; 1 ώρα πριν, ethereum είπε πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζομαι την πρόσβαση σε Ipad os , ξέρω οτι ειναι πολλοι σαν εμένα Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ασχέτως που το στραπατσάρισε ουάν μορ τάαααααιμ ο jerry... Εργαλειούμπερμαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; δεν μου αρέσουν οι ανήθικες πρακτικές στο εμπόριο και οι εταιρίες που τις χρησιμοποιούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, ethereum είπε δυστηχώς αν και για καθαρα επαγγελματικούς λόγους θα πρέπει να αγοράσω Ipad το καινούργιο Galaxy Tab S7 είναι καθαρόαιμο Ipad killer , premium productivity device , great laptop replacement , η συνέχεια στις οθόνες , don't panic ....... tides are turning .... Γελάνε και οι κατσαρίδες στους υπονόμους !!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Η Apple πρέπει να στρώσει ποπό και να δώσει στο iPadOS χαρακτηριστικά από το MacOS. Δεν γίνεται να βαδίζει άλλο στα χνάρια του iOS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Η Apple πρέπει να στρώσει ποπό και να δώσει στο iPadOS χαρακτηριστικά από το MacOS. Δεν γίνεται να βαδίζει άλλο στα χνάρια του iOS. Ε τον έχει στρώσει νομίζω, από πέρυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Εξαιρετικες συσκευες ειχα παντα ενα .Και με το pro τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος . Η Apple καθιερωσε και κυριαρχησε στην κατηγορια με χαρακτηριστικη ευκολια γιατι πολυ απλα εχει τα καλυτερα προιοντα που ειναι τα ipad . 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Πολύ δυνατά προϊόντα όλη η σειρά των iPad. Χρησιμοποιώ από το 2017 το iPad Pro 9.7 και λειτουργεί σαν να κυκλοφόρησε χθες, σφαίρα σε όλα. Το Android τα καταφέρνει περίφημα στα smartphones, στα tablets όμως δεν έγινε καμία ουσιαστική προσπάθεια βελτιστοποίησης του λειτουργικού - κι έτσι η Apple παίζει μόνη της. Το S7 δεν θα αλλάξει την κατάσταση, οι βελτιώσεις που απαιτούνται είναι σε επίπεδο λειτουργικού για το συγκεκριμένο form factor. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 11 hours ago, ethereum said: δυστηχώς αν και για καθαρα επαγγελματικούς λόγους θα πρέπει να αγοράσω Ipad το καινούργιο Galaxy Tab S7 είναι καθαρόαιμο Ipad killer , premium productivity device , great laptop replacement , η συνέχεια στις οθόνες , don't panic ....... tides are turning .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NorgeMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δεν έχει αντίπαλο στα ταμπλετ, παίζει μόνη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, stafaf είπε Ε τον έχει στρώσει νομίζω, από πέρυσι. Έχει ακόμα πολύ πολύ δρόμο. Στην ουσία βασίζεται σε εφαρμογές τρίτων , στην μεγάλη δηλαδή ποικιλία του AppStore σε εφαρμογές για Tablets. Το λειτουργικό το ίδιο , είναι ακόμα σε επίπεδα iOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 36 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Έχει ακόμα πολύ πολύ δρόμο. Στην ουσία βασίζεται σε εφαρμογές τρίτων , στην μεγάλη δηλαδή ποικιλία του AppStore σε εφαρμογές για Tablets. Το λειτουργικό το ίδιο , είναι ακόμα σε επίπεδα iOS. Έτσι είναι, όπως τα λες, απαιτεί χρόνο η μετάβαση όμως. Προς τα κει πάει το πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pany07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε υποδεέστερη λύση για επαγγελματικούς λόγους . Μάλιστα . Δηλαδή ΤΙ σε κάνει να λυπάσαι; Λυπάμαι όταν κολάει η βελόνα....😄 Συγνώμη δεν άντεξα...🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα