Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Είμαι απόφοιτη τμηματος Μαθηματικών με γνώσεις Πληροφορικής και θα ήθελα να ασχοληθω με Επιστήμη Δεδομένων. Έκανα αίτηση στο μεταπτυχιακο του ΠΑΠΕΙ "Πληροφορικά Συστήματα &  Υπηρεσίες" και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση "Μεγάλα Δεδομένα και Αναλυτική" 'οπου και έγινα δεκτή. Τα μαθήματα μου φαίνονται πολύ ωραία, ωστόσο θα ήθελα παραπάνω πληροφορίες διότι μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται και η επιλογή μεταπτυχιακουύ είναι μία σημαντική απόφαση. Θα ήθελα να μάθω για επίπεδο σπουδών και επίσης επίπεδο δυσκολίας. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς, ως συνάδελφος μαθηματικός, έχεις τα συγχαρητήρια μου.

Κατά δεύτερον, προσωπική συμβουλή από εμπειρίες: Από την στιγμή που σε πήραν σε κάτι που κάπως σου αρέσει, το βουλώνεις και πας (χωρίς παρεξήγηση). Μεταπτυχιακά δύσκολα δίνονται (σε φοιτητές των μη θετικών σχολών) οπότε πάνε. Παραπάνω δεν μπορείς να ξέρεις:

• Σου ψιλοάρεσαν τα μαθήματα
  • Σε ενδιαφέρει το αντικείμενο
  • Έχει αποκατάσταση
  • Πιο δύσκολα από μια μαθηματική σχολή δεν πρόκειται να είναι

100% πάνε.

Από περιέργεια, σε πήραν λόγω βαθμού, συστατικών επιστολών,... πώς;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ! το θεμα ειναι οτι εχω γινει δεκτη και στο αντιστοιχο ΠΜΣ στο τμημα πληροφορικης στα ιωαννινα και πρεπει να επιλεξω αναμεσα στα δυο. απο ιωαννινα τελειωσα με 6,82 και πηρα και δυο συστατικες, ειχα και κατι σεμιναρια . γενικα δε νομιζω οτι ειναι κ δυσκολο να σε παρουν !

Δημοσ.
Στις 6/8/2020 στις 11:18 ΜΜ, konna1996 είπε

ευχαριστω πολυ! το θεμα ειναι οτι εχω γινει δεκτη και στο αντιστοιχο ΠΜΣ στο τμημα πληροφορικης στα ιωαννινα και πρεπει να επιλεξω αναμεσα στα δυο. απο ιωαννινα τελειωσα με 6,82 και πηρα και δυο συστατικες, ειχα και κατι σεμιναρια . γενικα δε νομιζω οτι ειναι κ δυσκολο να σε παρουν !

Αφού καταφερες και τελειωσες το μαθηματικό στα Γιάννενα θα σου είναι παιχνιδάκι. Στον πειραιά έχεις το συν ότι μπορείς εύκολα να αρχίσεις να μπαινεις στην αγορά εργασίας, να κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά, να πηγαίνεις σε meet ups και σεμινάρια, γενικά είσαι πιο κοντά στο κόσμο της εργασίας. Στα Γιάννενα πήγαινε μόνο αν έχεις σκοπό ακαδημαική καριέρα γιατι από δουλειά και γνωριμίες,  βράστα

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα Konna1996. Ειμαι στη θεση σου , περιπου ενα χρονο μετα. Θα ηθελες να μου πεις καποιες πληροφοριες για το εν λογω μεταπτυχιακο? Το ξεκινησες τελικα? Πως ειναι? Εισαι ικανοποιημενη απ αυτο που εψαχνες??

ευχαριστω για το χρονο σου προκαταβολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...