imvrios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά, πότε πρόλαβαν και τα έκαναν review: https://www.techradar.com/reviews/sony-wh-1000xm4-wireless-headphones Για εσάς τους τηλεφωνάκηδες τα νέα δεν είναι καλά. Ακόμα. Έχω QC35II, είμαι ανταγωνιστής;. Αλλά έχω τα WH XM3. Το DSEE για βελτίωση του ήχου των MP3s (και όχι μόνο). Φαντάζομαι στα over ear θα είναι ακόμα καλύτερο. Από την άλλη ο προσαρμοστικός έλεγχος ήχου είναι εκνευριστικά υλοποιημένο χαρακτηριστικό. Γιατί η αλλαγή δεν είναι αθόρυβη για το χρήστη. Υπάρχει ένας τόνος και σταμάτημα της μουσικής για 1-2 sec. Ευτυχώς απενεργοποιείται. Η αρχική τιμή αναμενόμενη. Τόσο έπαιζαν στην αρχή και τα προηγούμενα. Είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο amazon.com. 295€ + 105€ μεταφορικά και δασμοί. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από imvrios
Agony Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Αν ειναι έστω κοντά στην ποιοτητα ηχου των PX7 Bower and Wilkins και έχουν 300 ευρό τοτε οκ . Αν εχουν πανω απο 300 δεν εχει νοημα παίρνεις Panda η τα PX7
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τι είναι αυτή η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Βασίλης_29
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τι είναι αυτή η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου; Οτι ακριβώς καταλαβαίνεις, ακυρώνει εξωτερικούς θορύβους. Κινητήρες, βαβούρα και στις τελευταίες εκδόσεις των ακουστικών ακόμη και φωνές μειώνονται εξαιρετικά πολύ. Για όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο ή εργάζονται σε χώρους με κινητήρες ή server rooms ή οτιδήποτε προκαλεί συνεχής βαβούρα είναι θεόσταλτα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από ikaruga24 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Οτι ακριβώς καταλαβαίνεις, ακυρώνει εξωτερικούς θορύβους. Κινητήρες, βαβούρα και στις τελευταίες εκδόσεις των ακουστικών ακόμη και φωνές μειώνονται εξαιρετικά πολύ. Για όσους ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο ή εργάζονται σε χώρους με κινητήρες ή server rooms ή οτιδήποτε προκαλεί συνεχής βαβούρα είναι θεόσταλτα. Α οκ, εγώ νόμιζα μήπως εννοούσε τίποτα φίλτρα που κόβουν παράσιτα και πρόσθετους ήχους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα