eleni0610 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 καλησπερα.ηθελα να μαθω αν καποιος παιρνει προνοιακο και διατροφικο επιδομα αν εχει τα κριτηρια να βγαλει καρτα..αν γνωριζει καποιοσ να μ ενημερωσει.και σε ποια τραπεζα ειναι πιο εφικτο.ευχαριστω πολυ!
Mando Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 30 λεπτά πριν, eleni0610 είπε καλησπερα.ηθελα να μαθω αν καποιος παιρνει προνοιακο και διατροφικο επιδομα αν εχει τα κριτηρια να βγαλει καρτα..αν γνωριζει καποιοσ να μ ενημερωσει.και σε ποια τραπεζα ειναι πιο εφικτο.ευχαριστω πολυ! εαν καταλαβα καλα , παιρνεις εισοδημα αλληλεγγυης ? εαν ναι σιγουρα οχι δεν δικαιουσε πιστωτικη. Για να παρεις πιστωτικη θελει 12χιλιαρικα και πανω εισοδημα και παλι δινουν καρτες με οριο κανα 600 ευρω.
eleni0610 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, supermanbee είπε Τι εισόδημα έχεις το χρόνο? ειναι στα 9 500 το χρονο 24 λεπτά πριν, Mando είπε εαν καταλαβα καλα , παιρνεις εισοδημα αλληλεγγυης ? εαν ναι σιγουρα οχι δεν δικαιουσε πιστωτικη. Για να παρεις πιστωτικη θελει 12χιλιαρικα και πανω εισοδημα και παλι δινουν καρτες με οριο κανα 600 ευρω. οχι δν ειναι αλληλεγγυεις ειναι λογω μονιμης αναπηριας..
supermanbee Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, eleni0610 είπε ειναι στα 9 500 το χρονο Έχεις πιθανότητες αλλά αυτό εξαρτάται από αυτόν που κάνει τις εγκρίσεις. Π.χ σε 2 άτομα με 10.000 εισόδημα ο ένας να πάρει και ο άλλος όχι. Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να τρέχεις στις τράπεζες, κάνεις αίτηση online ή τηλεφωνικά.
eleni0610 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, supermanbee είπε Έχεις πιθανότητες αλλά αυτό εξαρτάται από αυτόν που κάνει τις εγκρίσεις. Π.χ σε 2 άτομα με 10.000 εισόδημα ο ένας να πάρει και ο άλλος όχι. Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να τρέχεις στις τράπεζες, κάνεις αίτηση online ή τηλεφωνικά. θα το δοκιμασω..σας ευχαριστω πολυ!
chsam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, eleni0610 είπε ειναι στα 9 500 το χρονο οχι δν ειναι αλληλεγγυεις ειναι λογω μονιμης αναπηριας.. Κανε αιτησεις online, δεν χανεις κατι. Εγω πριν τρια χρονια,με παρομοιο εισοδημα, εβγαλα στην alpha ενω εφαγα ακυρο απο πειραιως και εθνικη (στην οποια ειχα κ την τοτε μισθοδοσια μου).
Rmacobra Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, Mando είπε εαν καταλαβα καλα , παιρνεις εισοδημα αλληλεγγυης ? εαν ναι σιγουρα οχι δεν δικαιουσε πιστωτικη. Για να παρεις πιστωτικη θελει 12χιλιαρικα και πανω εισοδημα και παλι δινουν καρτες με οριο κανα 600 ευρω. εμενα μου εδωσε εθνικη με 6500 εισοδημα παιζει ρολο και που δουλευεις.
eleni0610 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, chsam είπε Κανε αιτησεις online, δεν χανεις κατι. Εγω πριν τρια χρονια,με παρομοιο εισοδημα, εβγαλα στην alpha ενω εφαγα ακυρο απο πειραιως και εθνικη (στην οποια ειχα κ την τοτε μισθοδοσια μου). απο εθνικη εφαγα ακυρο κια εγω παρολο που εκει μπαινουν τα χρηματα..θα το δοκιμασω..ευχαριστω πολυ!
darthvaderr90 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Εγώ έκανα αίτηση online πριν μερικές ήμερες στην Eurobank που έχω και την μισθοδοσία, μου εγκρίθηκε την ίδια στιγμή και την είδα και στο ebanking την ίδια μέρα. Δεν περίμενα να είναι τόσο απλό και γρήγορο με αυτά που διαβάζα από άλλους.
eleni0610 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, darthvaderr90 είπε Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Εγώ έκανα αίτηση online πριν μερικές ήμερες στην Eurobank που έχω και την μισθοδοσία, μου εγκρίθηκε την ίδια στιγμή και την είδα και στο ebanking την ίδια μέρα. Δεν περίμενα να είναι τόσο απλό και γρήγορο με αυτά που διαβάζα από άλλους. μισθοδοσια απο εργασια η απο επιδοματα προνοιακα;
darthvaderr90 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, eleni0610 είπε μισθοδοσια απο εργασια η απο επιδοματα προνοιακα; από εργασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα