giannakis223 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Γεια σας ! Αρχικά το σύστημα μου φτιάχτηκε τον Ιανουάριο του 2020 και είναι: mobo: msi b450 tomahawk max cpu Ryzen 5 3600x μαζί stock ψυκτρα gpu gigabyte 1660 ram G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB) Τροφοδοτικό corsair gold tx650m 3 fan-led της cougar Σκληρός m2 Samsung evo. Είχα να ανοίξω το pc περίπου 10 μέρες λόγω δουλειάς και εχθές το άνοιξα έκανε κανονικά όλα τα update και συνέχισα να χαζεύω στο Ίντερνετ.. ξαφνικά έσβησε η οθόνη και ο υπολογιστής και τα περιφερειακά δούλευαν κανονικά και αναγκάστηκα να τον κλείσω από πίσω..μετά από ώρες που τον άνοιξα έγινε ακριβώς το ίδιο. Δοκίμασα σε άλλη οθόνη δεν έδινε καθόλου εικόνα ενώ δούλευε το pc. Πλέον ανάβει η μητρική Τα fan κανόνικα και η κάρτα γραφικών αλλά δεν δίνει καθόλου εικόνα σαν να μην είναι συνδεμένο κάπου και παρατήρησα ότι άναψε το λαμπάκι του cpu στην μητρική. Λίγο που το έψαξα όλοι έλεγαν για bios uptade και ότι είναι κλασικό πρόβλημα...bios update έγινε με φλασάκι από πίσω και το κουμπί κανονικά, δοκιμάστηκε άλλη οθόνη-άλλες θύρες, άλλαξα θέση στις ραμ, δοκίμασα με μια ραμ... με τίποτα από τα παραπάνω δεν έδωσε εικόνα ενώ ανάβανε όλα κανονικά..το πήγα σε έναν τεχνικό και κατευθείαν μ λέει τα έπαιξε η μητρική μάλλον και ότι θα δει μην βραχυκυκλώνει πουθενά κάτι ...δεν πιστεύω να τα έφτυσε αλλά δεν ξέρω και ολας τι άλλο να κοιτάξω ! Αν μπορείτε από την εμπειρία σας να μου προτείνετε κάτι άλλο να κοιτάξω Θα σας ήμουν υποχρεος! Παραθέτω και σχετική φωτό από το λαμπάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα