Προς το περιεχόμενο

(PC Game )WItcher free GOG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα μόλις μπήκα στο σιτε αυτό ( πρώτη φορά ) έκανα account μου ήρθε ένα email ότι το παιχνίδι το έχω .πολύ καλή προσφορά ευχαριστώ

Επεξ/σία από baggelhs evo
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, baggelhs evo είπε

καλησπέρα μόλις μπήκα στο σιτε αυτό ( πρώτη φορά ) έκανα account μου ήρθε ένα email ότι το παιχνίδι το έχω . το θέμα είναι από που το κατεβάζω ? πολύ καλή προσφορά ευχαριστώ

gog launcher ψάξε και κατέβασε το ειναι κατι σαν το steam 

Δημοσ.
1 hour ago, Exodia The Forbidden One said:

Έχω παίξει το 3 από το game pass , έχει το 1 υποστήριξη gamepad στο pc ?

Δυστυχώς δεν έχει, από το 2 και μετά έβαλαν να υποστηρίζει χειριστήρια.

• Thanks 1
Δημοσ.

To 1 αν θυμάμαι καλά στο έστελναν με το που έκανες εγγραφή στο newsletter . Συνήθως ναι 1-2-3 αλλιώς δε θα καταλαβαινεις στόρι και χαρακτήρες Και  πόσες πρώην έχει κρεβατ εεε γνωρίσει o Geralt :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πόση ώρα ήταν free; Γιατί τώρα το βλέπω 9,19€

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

To 1 αν θυμάμαι καλά στο έστελναν με το που έκανες εγγραφή στο newsletter . Συνήθως ναι 1-2-3 αλλιώς δε θα καταλαβαινεις στόρι και χαρακτήρες Και  πόσες πρώην έχει κρεβατ εεε γνωρίσει o Geralt :P 

Με την σειρά του Netflix  έχει καμία σχέση το παιχνίδι ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, runner69 είπε

Για πόση ώρα ήταν free; Γιατί τώρα το βλέπω 9,19€

Όταν άνοιξε το θέμα είχαν μείνει οχτώ ώρες στο countdown για το claim

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, μην στενοχωριέστε αν δεν το προλάβατε, το έχει δώσει δωρεάν στο παρελθόν και είναι 100% σίγουρο ότι θα το ξαναδώσει δωρεάν σε μερικούς μήνες. Το gog τα τελευταία χρόνια όλο τα ίδια και τα ίδια παιχνίδια δίνει δωρεάν. Εξάλλου, κάθε λίγο και λιγάκι το βγάζει και σε έκπτωση με 2-3 Ευρώ.

Δημοσ.

To GOG δεν δίνει και όλα τα αρχεία του παιχνιδιού, σε κάθε αγορά /δωρεά; Δηλαδή αν ένας φίλος μου το πρόλαβε και το πήρε τώρα δωρεάν, δεν μπορώ να του ζητήσω τα αρχεία του παιχνιδιού και να το έχω κι εγώ άμεσα; Από περιέργεια ρώταω περισσότερο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Gulik είπε

To GOG δεν δίνει και όλα τα αρχεία του παιχνιδιού, σε κάθε αγορά /δωρεά; Δηλαδή αν ένας φίλος μου το πρόλαβε και το πήρε τώρα δωρεάν, δεν μπορώ να του ζητήσω τα αρχεία του παιχνιδιού και να το έχω κι εγώ άμεσα; Από περιέργεια ρώταω περισσότερο.

DRM Free άρα ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...