koukis hlias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, solidus21 είπε Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από koukis hlias
baggelhs evo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα μόλις μπήκα στο σιτε αυτό ( πρώτη φορά ) έκανα account μου ήρθε ένα email ότι το παιχνίδι το έχω .πολύ καλή προσφορά ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από baggelhs evo
koukis hlias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, baggelhs evo είπε καλησπέρα μόλις μπήκα στο σιτε αυτό ( πρώτη φορά ) έκανα account μου ήρθε ένα email ότι το παιχνίδι το έχω . το θέμα είναι από που το κατεβάζω ? πολύ καλή προσφορά ευχαριστώ gog launcher ψάξε και κατέβασε το ειναι κατι σαν το steam
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Έχω παίξει το 3 από το game pass , έχει το 1 υποστήριξη gamepad στο pc ?
Masamune Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: Έχω παίξει το 3 από το game pass , έχει το 1 υποστήριξη gamepad στο pc ? Δυστυχώς δεν έχει, από το 2 και μετά έβαλαν να υποστηρίζει χειριστήρια. 1
thodoris20s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Είναι καλό να ξεκινήσουμε από το πρώτο με την σειρά ή κατευθείαν στο 3; Έχω το 1 και το 3
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 To 1 αν θυμάμαι καλά στο έστελναν με το που έκανες εγγραφή στο newsletter . Συνήθως ναι 1-2-3 αλλιώς δε θα καταλαβαινεις στόρι και χαρακτήρες Και πόσες πρώην έχει κρεβατ εεε γνωρίσει o Geralt
runner69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Για πόση ώρα ήταν free; Γιατί τώρα το βλέπω 9,19€ Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από runner69
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε To 1 αν θυμάμαι καλά στο έστελναν με το που έκανες εγγραφή στο newsletter . Συνήθως ναι 1-2-3 αλλιώς δε θα καταλαβαινεις στόρι και χαρακτήρες Και πόσες πρώην έχει κρεβατ εεε γνωρίσει o Geralt Με την σειρά του Netflix έχει καμία σχέση το παιχνίδι ?
saxos55 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, runner69 είπε Για πόση ώρα ήταν free; Γιατί τώρα το βλέπω 9,19€ Όταν άνοιξε το θέμα είχαν μείνει οχτώ ώρες στο countdown για το claim 1 1
emmanuel5 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Παιδιά, μην στενοχωριέστε αν δεν το προλάβατε, το έχει δώσει δωρεάν στο παρελθόν και είναι 100% σίγουρο ότι θα το ξαναδώσει δωρεάν σε μερικούς μήνες. Το gog τα τελευταία χρόνια όλο τα ίδια και τα ίδια παιχνίδια δίνει δωρεάν. Εξάλλου, κάθε λίγο και λιγάκι το βγάζει και σε έκπτωση με 2-3 Ευρώ.
Gulik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 To GOG δεν δίνει και όλα τα αρχεία του παιχνιδιού, σε κάθε αγορά /δωρεά; Δηλαδή αν ένας φίλος μου το πρόλαβε και το πήρε τώρα δωρεάν, δεν μπορώ να του ζητήσω τα αρχεία του παιχνιδιού και να το έχω κι εγώ άμεσα; Από περιέργεια ρώταω περισσότερο.
jmirko15 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Gulik είπε To GOG δεν δίνει και όλα τα αρχεία του παιχνιδιού, σε κάθε αγορά /δωρεά; Δηλαδή αν ένας φίλος μου το πρόλαβε και το πήρε τώρα δωρεάν, δεν μπορώ να του ζητήσω τα αρχεία του παιχνιδιού και να το έχω κι εγώ άμεσα; Από περιέργεια ρώταω περισσότερο. DRM Free άρα ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα