Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα . Ειχα μια πτωση με μια μηχανη κ στραβωσε, σχετικα αρκετα ωστε να ενοχλει, το τιμονι. Ισιωνει καπως; ειτε μονος μ ειτε σε συνεργειο; ή παω για τιμονι; το σιδερο εννοω π ειναι ολα πανω του. Ευχαριστω

(Αν δεν κατανοησατε κατι ετσι οπως τα γραφω ρωτηστε για να εξηγησω καλυτερα)

Επεξ/σία από NinjACake
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NinjACake είπε

Καλησπερα . Ειχα μια πτωση με μια μηχανη κ στραβωσε, σχετικα αρκετα ωστε να ενοχλει, το τιμονι. Ισιωνει καπως; ειτε μονος μ ειτε σε συνεργειο; ή παω για τιμονι; το σιδερο εννοω π ειναι ολα πανω του. Ευχαριστω

Αρχικά τι μηχανή,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρεπει να βαλεις περισσοτερες πληροφοριες/φωτο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, NinjACake είπε

Βρες ένα μεταχειρισμένο, σε μηχανουργείο άμα το πας μπορεί να δώσεις παραπάνω λεφτά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Βρες ένα μεταχειρισμένο, σε μηχανουργείο άμα το πας μπορεί να δώσεις παραπάνω λεφτά. 

Θενκς φιλε. Θα περιμενω μηπως μου πουν κατι αλλο οι αλλοι 2 που απαντησαν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θενκς φιλε. Θα περιμενω μηπως μου πουν κατι αλλο οι αλλοι 2 που απαντησαν!

δε ξερω αμα γινεται να το "φερεις" χωρις να ειναι επικινδυνο, λογικα αν ειναι λιγο δε θα χεις θεμα. καινουργιο ειδα στο καρ το εδινε 60 ευρω, αμα πας με το τιμονι σε κανα μαντρα μηπως εχει καποιο παρομοιο λογικα θα σου βγει πιο φτηνα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NinjACake είπε

@Inuyasha ενα yamaha xt 125r

@Lezantas26 το τιμονι ειναι αυτο(φωτο απο google) και μ φαινται σαν να εκλεισε λιγο η αριστερη μερια.

Screenshot_20200806-223755_Chrome.jpg

Παρε καινουργιο,θα στραβωσει συντομα παλι.

Εγω δε θα το εμπιστευομουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το ισιώσεις σε καμία περίπτωση, ξεβίδωσε το, έχε το μαζί σου σαν δείγμα και πήγαινε σε μαγαζί με ανταλλακτικά και πάρε κάτι σε renthal που να ταιριάζει. Περίπου 40-50Ε έχουν, διαφορετικά πάρε τηλέφωνο σε επίσημη αντιπροσωπία και ρώτα τιμή. Βλέπω τα γνήσια πάνε στα 60. Αν έχει πάρει μόνο τιμόνι είσαι πολύ τυχερός!

Δημοσ.

@Lezantas26 οκ ευχαριστω φιλε

@StamTheMan οκ δεν θα το διακυνδινευσω

@Extinction Οκ θα το εχω στο νου μου τα renthal. Ναι μονο τιμονι, ηταν παρα πολυ λιγα τα χλμ. Ουτε γρατσουνια δεν εχει.

@Inuyasha Ναι φιλε

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!

Δημοσ.

@Lezantas26 οκ ευχαριστω φιλε

@StamTheMan οκ δεν θα το διακυνδινευσω

@Extinction Οκ θα το εχω στο νου μου τα renthal. Ναι μονο τιμονι, ηταν παρα πολυ λιγα τα χλμ. Ουτε γρατσουνια δεν εχει.

@Inuyasha Ναι φιλε

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!

Safety first φιλε,σε οτιδηποτε.

Κρανακι φορας;

Δημοσ.

Παίρνεις μια μεγάλη σωλήνα με διάμετρο τόση ώστε να χωράει μέσα η άκρη από το τιμόνι και το ισιώνεις μέχρι να πάρεις άλλο. Αν έχει στραβώσει από τη μεριά της γκαζιέρας, καλύτερα να την βγάλεις πριν κοντράρεις με τη σωλήνα. 

• Sad 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, G.bar είπε

Παίρνεις μια μεγάλη σωλήνα με διάμετρο τόση ώστε να χωράει μέσα η άκρη από το τιμόνι και το ισιώνεις μέχρι να πάρεις άλλο. Αν έχει στραβώσει από τη μεριά της γκαζιέρας, καλύτερα να την βγάλεις πριν κοντράρεις με τη σωλήνα. 

Μη δινεις τετοιες συμβουλες φιλε,θα παρεις κανεναν στο λαιμο σου.

Ολοι συμφωνησαν οτι πρεπει να αλλαχθει το τιμονι,και αυτο ειναι το σωστο και το ασφαλες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...