Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μετακόμισα στην Πολωνία μόνιμα και θέλω να βλέπω με την κοπέλα μου ελληνικά κανάλια στην τηλεόραση.... 

Βρήκα παλιότερα ποστ και διάβαζα για το Kodi κτλ αλλά ήταν threads 2-3 χρόνων, και ενδεχομένως να έχει αλλάξει κάτι.. Αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτισει θα το εκτιμούσα υπερβολικά πολύ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό κουράγιο.

Στο θέμα μας,

Για internet κλπ έχει διάφορες εφαρμογές σε android κατα καιρούς που μπορείς να την κατεβάσεις σε ενα TV Box και να βλέπεις ελληνικά κανάλια. Βέβαια η πιο σωστή και σταθερή λύση είναι του δορυφορικού πιάτου. Έρχεσαι στην Ελλάδα, κάνεις ένα συμβόλαιο για OTEtv μέσω δορυφόρου (το full pack δεν αξίζει), το σετάρεις κανονικά και μετά όπως είναι βγάζεις τον αποκωδικοποιητή και τον συνδέεις στο σπίτι σου στη Πολωνία (βάζεις ένα πιάτο να κοιτάει τον δορυφόρο που πρέπει - νομίζω hotbird 9 ) και δουλεύουν όλα μια χαρά :)  

Δεν πρέπει όμως:

1) να μην συνδέσεις το καλώδιο του ethernet στον αποκωδικοποιητή όσο βρίσκεσαι στην Πολωνία (γιατι θα δούνε απο τον ΟΤΕ οτι βρίσκεσαι στο εξωτερικό)

2) μην πεις στον ΟΤΕ ότι το θες στο εξωτερικό γιατί "το απαγορεύουν" (αν και μεταξύ μας οι υπάλληλοι χέστηκαν και το ξέρουν ότι το θες για αυτό το λόγο)

Επίσης τσέκαρε στον αντίστοιχο ΟΤΕ της Πολωνίας μήπως προσφέρουν αυτοί Ελληνικά κανάλια μέσω κάποιου συμβολαίου (πάλι μέσω internet), το έχω πετύχει αυτό να το κάνουν σε μερικά κράτη.

Απέφυγε να πάρεις "κάρτα" από κάποιον τρίτο με σπασμένα κανάλια.. Εκτός του ότι είναι παράνομο και παίζει να βρείς μπελά (ή απλα να στο κλειδώσουν μια μερα) έχω τύχει περιστατικό που η συσκευή είχε κρυφή κάμερα και μικρόφωνο μέσα και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τα πιο ωραία..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεσω ιντερνετ στα Ελληνικα καναλια θα μπορεις να παρακολουθεις μονο περιεχόμενο χωρις πνευματικά δικαιώματα. Δηλαδη ειδησεις, εκπομπες κτλ. Οχι ταινιες η σειρες.

Μια λυση ειναι να πας σε δορυφορικο δεκτη με δυνατοτητα εισαγωγης κλειδιων biss οπως πχ ο  EDISION PICCO S2 και να στρεψεις ενα κατοπρο στο δορυφορο Eutelsat 3B 3.1 East

Τα κλειδια Biss θα τα βρεις με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ. Αν και μερικα μαγαζια πουλανε τους δεκτες και ετοιμους για χρηση (τα βαζουν αυτοι).

Θα μπορεις να βλεπεις πχ τα 

1, ALPHA       (EUTELSAT 12702 H 13960)
2, ANT1         (EUTELSAT 12702 H 13960)
3, OPEN BEYOND (EUTELSAT 12702 H 13960)
4, MACEDONIA (EUTELSAT 12720 H 13960)
5, SKAI            (EUTELSAT 12720 H 13960)
6, STAR            (EUTELSAT 12720 H 13960)
7, MEGA TV      (EUTELSAT 12720 H 13960)

ΥΓ. Δεν ειναι παρανομο. Ναι μεν ειναι κλειδωμενα αλλα δεν υπαρχει επισημη απαγόρευση.

Επεξ/σία από graphist83
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...