SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Heatspreader είπε Τι να φορτίσεις; Θέλει 300 χρόνια για να φορτίσει από το κινητό. Μια χαρα φορτιζει
moysatos79 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τι ΄'' λεπτοτερο και ελαφρυτερο'' βρε ταγαρια;Δωσε μπαταρια στο λαο. Κατοχος του προηγουμενου watch της samsung.Φοβερο ρολοι,πραγματικα smart,ΑΛΛΑ ηθελε καθε 2 μερες φορτιση.Θα μου πεις οτι ηθελα να εχω παντα την οθονη ενεργη,αλλα ετσι μου αρεσει. Πηρα το Huawei GT2 και ξενιασα.Φορτιση καθε 7-8 μερες με ενεργη οθονη.Λιγοτερες επιλογες παραμετροποιησης αλλα με καλυπτει. Εν κατακλειδι εκει που πρεπει να εστιασουν ειναι η μπαταρια. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από moysatos79
Black Flag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Είναι το Apple Watch ανθεκτικό σε χτυπήματα κτλ; Aν όχι τότε η σειρά Fenix είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
elteo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 419 λίρες Αγγλία (=464 ευρώ δηλ στην Ελλάδα στην καλύτερη ένα 500ρικο!!) το "μεγάλο" όσο καλό και αν είναι ζητάει υπερβολικά πολλά. Χαλάρωσε ρε Τσαμτσουγκ. Πολύ ψηλά τον πήρες τον αμανέ. 1
cp5120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Watch=ρολόι=ωρολόγιο. Για να σου δείχνει την ώρα με μια ματιά. Και να αλλάζεις την μπαταρία μια φορά στην πενταετία ή στη δεκαετία. Κάνει μόνο μία δουλειά και την κάνει καλά. Smartwatch=gadget=a small mechanical or electronic device or tool, especially an ingenious or novel one. Δεν δείχνει την ώρα συνεχώς, συνήθως είναι ένα μαύρο πράγμα που φοράνε στο χέρι. Και χρειάζεται επιπλέον κίνηση για να σου δείξει την ώρα. Μετράει τον ύπνο μόνο όταν κοιμάσαι βαθειά. Αλλοιώς σου δείχνει ότι ξενύχτησες. Σου υπενθυμίζει αυτά που σου υπενθυμίζει το κινητό που έχεις πάντα μαζί σου. Μετράει τα βήματα αρκεί να κουνάς τα χέρια σου. Κάθε μέρα κάνω μερικά χιλιόμετρα καθισμένος. Προσπαθεί να κάνει πολλές δουλειές και δεν κάνει καμία καλά. Δεν θα μιλήσω για το ότι έχεις μια σχετικά μεγάλη μπαταρία κολλημένη στον καρπό σου γιατί κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτό δεν είναι επικίνδυνο μακροπρόθεσμα αφού για χιλιετίες οι άνθρωποι είχαν πάντα μια μπαταρία κολλημένη στον καρπό τους. Και με όλα αυτά έχεις ένα επιπλέον άγχος να το φορτίζεις και ξέρεις ότι σε 2-3 χρόνια η μπαταρία θα εξαντληθεί και θα δημιουργήσεις ένα ακόμη (ακριβό) ηλεκτρονικό σκουπίδι. Τα είδα, τα αγόρασα, τα δοκίμασα, ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω... 1 2
Agmourk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Έχω το gear S3 Frontier εδώ και 2μιση χρόνια. ΤΙ χτυπήματα στον τοίχο, τι πέσιματα, τι νερά που έχει φάει. Μέχρι και σε μαγνητόμετρο με πεδίο 6Gauss το έβαλα και εκεί γονάτισε. Μου αλλάξανε μπαταρία στην εγγύηση και μητρική. Με ένα τηλέφωνο που έκανα. Μέχρι πριν 6 μήνες πήρε ενημέρωση σε tizen 4.1 νομίζω. Τα πάντα συγχρονίζουν με το ρολόι (ξυπνητήρια, don't disturb, spotify). Τώρα τελευταία έχω δεί κάτι ψιλοκολλήματα, αλλά είναι και (συνολικά 5 ετών ρολόι). Το apple watch είναι άσχημο (υποκειμενικό), η μπαταρία του είναι χάλια (αντικειμενικό) και δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο το galaxy (το δικό μου τουλάχιστον, που είναι και σαν tank). Γενικά, πιστεύω πως η samsung και η apple παίζουν μπάλα μόνοι τους, με την apple να έχει υπερ της το καρδιογράφημα (πόσο χρήσιμο πραγματικά), ενώ την samsung σε οθόνη και ποιότητα κατασκευής. Σε άλλα, που έχουν android OS είναι για τα μπάζα. Όποιος τα προτείνει δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του. Γιατί θα ήξερε τι σημαίνει να κολλάει, να χάνει ειδοποιήσεις, να μην αποκρίνεται κλπ κλπ. Το huawei watch είναι καλό, αλλά με πολύ μικρό οικοσύστημα και τείνει πιο πολύ σε fitness παρά σε smart watch. 1
songless_bird Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κρίμα για την μπαταρία . Από το πρώτο watch που κρατάει η μπαταρία 5 μέρες φτάσαμε να λέμε τις 2 μέρες βελτίωση σε σχέση με το active 2 ... Πολύ κομψό παντως. Θα το προσπεράσω και θα πάω για το επόμενο όσο αντέχει το watch ακόμη . Ποιότητα κατασκευής και αντοχή πάντως 2 κλάσεις πιο πάνω από active 2 και apple watch. Και όσοι.μιλανε για update , το s2 πήρε update φέτος ... Smartwatch του 2015. Μπορεί να έχει τα στραβά της η Samsung αλλά από το 2018 και μετα το έχει πάρει ζεστά το θέμα των smartwatch . Όσοι έχουν θεμα με το πρώτο watch μια επίσκεψη στην smartec και όλα θα λυθούν . Μόνος αντίπαλος το apple watch . Μην μου το συγκρίνετε με κάτι άλλο με βάση την μπαταρία ... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από songless_bird
for4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Έχω το πρώτο Samsung watch. Στο εξάμηνο, η μπαταρία κρατάει τρεις μέρες και όταν με καλούν κάνει δέκα δευτερόλεπτα να δείξει τον καλουντα. Και γενικά αποσυνδέσεις μπόλικες. S8 κινητό. Σαν χρησιμότητα είναι προσωπικό το ζήτημα. Εγώ προσωπικά δεν είδα και κάτι συνταρακτικό που θα με έκανε να ξαναπάρω όταν τα φτύσει αυτό. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, moysatos79 είπε Τι ΄'' λεπτοτερο και ελαφρυτερο'' βρε ταγαρια;Δωσε μπαταρια στο λαο. Κατοχος του προηγουμενου watch της samsung.Φοβερο ρολοι,πραγματικα smart,ΑΛΛΑ ηθελε καθε 2 μερες φορτιση.Θα μου πεις οτι ηθελα να εχω παντα την οθονη ενεργη,αλλα ετσι μου αρεσει. Πηρα το Huawei GT2 και ξενιασα.Φορτιση καθε 7-8 μερες με ενεργη οθονη.Λιγοτερες επιλογες παραμετροποιησης αλλα με καλυπτει. Εν κατακλειδι εκει που πρεπει να εστιασουν ειναι η μπαταρια. Τα από όλα smartwatch μεχρι σήμερα , τα Samsung έχουν την μεγαλύτερη αυτονομία . 3-5 μέρες , ανάλογα την χρήση . Τα apple watch έχουν αυτονομία 18 ώρες . Τα Huawei συγκρίνονται με το mi band, μιας και δεν είναι smartwatch . 8 ώρες πριν, Agmourk είπε Έχω το gear S3 Frontier εδώ και 2μιση χρόνια. ΤΙ χτυπήματα στον τοίχο, τι πέσιματα, τι νερά που έχει φάει. Μέχρι και σε μαγνητόμετρο με πεδίο 6Gauss το έβαλα και εκεί γονάτισε. Μου αλλάξανε μπαταρία στην εγγύηση και μητρική. Με ένα τηλέφωνο που έκανα. Μέχρι πριν 6 μήνες πήρε ενημέρωση σε tizen 4.1 νομίζω. Τα πάντα συγχρονίζουν με το ρολόι (ξυπνητήρια, don't disturb, spotify). Τώρα τελευταία έχω δεί κάτι ψιλοκολλήματα, αλλά είναι και (συνολικά 5 ετών ρολόι). Το apple watch είναι άσχημο (υποκειμενικό), η μπαταρία του είναι χάλια (αντικειμενικό) και δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο το galaxy (το δικό μου τουλάχιστον, που είναι και σαν tank). Γενικά, πιστεύω πως η samsung και η apple παίζουν μπάλα μόνοι τους, με την apple να έχει υπερ της το καρδιογράφημα (πόσο χρήσιμο πραγματικά), ενώ την samsung σε οθόνη και ποιότητα κατασκευής. Σε άλλα, που έχουν android OS είναι για τα μπάζα. Όποιος τα προτείνει δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του. Γιατί θα ήξερε τι σημαίνει να κολλάει, να χάνει ειδοποιήσεις, να μην αποκρίνεται κλπ κλπ. Το huawei watch είναι καλό, αλλά με πολύ μικρό οικοσύστημα και τείνει πιο πολύ σε fitness παρά σε smart watch. Δοκίμασε και κανένα ringke bezel να σου φρεσκαρει το λουκ ! https://photos.app.goo.gl/kNAw6Tcbe4W1V4je8 1 1
freegr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ναι οκ ωραία όλα αυτά αλλά δυστυχώς δεν είναι φθηνότερο οπότε έχεις επιλογές με 50 ευρώ να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο από την αγορά...
Agmourk Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, dimitrisdim14 said: Τα από όλα smartwatch μεχρι σήμερα , τα Samsung έχουν την μεγαλύτερη αυτονομία . 3-5 μέρες , ανάλογα την χρήση . Τα apple watch έχουν αυτονομία 18 ώρες . Τα Huawei συγκρίνονται με το mi band, μιας και δεν είναι smartwatch . Δοκίμασε και κανένα ringke bezel να σου φρεσκαρει το λουκ ! https://photos.app.goo.gl/kNAw6Tcbe4W1V4je8 Τα εχω δει και όλο λεω να παραγγείλω να βαλω.. μάλλον θα το επίσπευσω Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Agmourk 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Agmourk είπε Τα εχω δει και όλο λεω να παραγγείλω να βαλω.. μάλλον θα το επίσπευσω Αξίζει και με το παραπάνω ! 1
alexioannou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, Looter είπε Άλλο ένα ΑΧΡΗΣΤΟ προϊόν χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης. Ούτε θυμάμαι ΠΟΣΑ λεφτά έχω δώσει σε αθλητικά ρολόγια και μετέπειτα σε αθλητικά/smart ρολόγια την τελευταία δεκαετία. Smart Watch = Apple Watch Οικοσύστημα που ΔΕΝ υπάρχει αντίστοιχο , σοβαρές αναβαθμίσεις για ΧΡΟΝΙΑ , τίμιες αλλά ΒΑΣΙΚΕΣ αθλητικές δυνατότητες , υποστήριξη Apple Pay και οχι Μ'ΕΚΑΨΕΣ Pay , αξία μεταπώλησης. Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΕΤΑΜΑ χρημάτων. Αθλητικό ρολόι με κάποιες smart δυνατότητες = GARMIN Οικοσύστημα με apps και widgets στοχευμένα στον Αθλητή , σοβαρή υποστήριξη και αναβαθμίσεις για χρόνια , υποφερτό επίπεδο στο smart κομμάτι και Garmin Pay που υπάρχει πλέον και στην Ελλάδα. Καθαρά αθλητικό ρολόι = Garmin , Polar , Suunto Δείτε ανάλογα το σπορ που κάνετε και τι ανάγκες σας και επιλέξτε. Για δρομείς λίγο καλύτερα τα Polar , για τρίαθλο και κολύμβηση λίγο καλύτερα τα Garmin , για outdoor διαστηριότητες (βουνα , πεζοπορίες , κλπ) παίζει δυνατά και η Suunto. Αν δε βρίσκεστε σε ΚΑΜΙΑ από τις παραπάνω κατηγορίες και θέλετε να κάνετε μια εισαγωγή στον παραπάνω κόσμο , πάρτε ένα ΦΘΗΝΟ activity tracker και τέλος. Είναι η μόνη κατηγορία που θα βρείτε VALUE σε κινέζους. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι στα παραπάνω είναι αν βγάλει κάτι νέο και καινοτόμο η Google μετά την εξαγορά της Fitbit. Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΕΤΑΜΑ των χρημάτων σας. Από την αρχή φάνηκε η διάθεσή σου να μας διασκεδάσεις.....apple watch....😂😅: "Σε βοηθάει να παρακολουθήσεις τον έμμηνο κύκλο σου με ένα άγγιγμα. Το νέο app Έμμηνος Κύκλος" "Σε ειδοποιεί όταν κάποιος ήχος παραείναι δυνατός" 😂🤣😂🤣😂🤣😂😂 Μετα είπες να μας αποτελειώσεις αναφέροντας κορυφαια τα suundo και polar......😂😅🤣 Εντομεταξυ το apple watch απευθύνεται σε ένα 20% του αγοραστικού κοινού,δηλαδή κατόχους iphone ..... 🤣😅😂 "Η Apple μέχρι στιγμής δεν έχει ποτέ την πρόθεση να επιτρέψει στους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το iPhone να χρησιμοποιούν το Apple Watch, σε αντίθεση με το Google το οποίο επιτρέπει στο Android Wear Smartwatches να χρησιμοποιηθεί με το iPhone"
skapodis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, basilis5 είπε Σε Λαθος νημα Εισαι Εγώ πάντως το είπα 1
slk200gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Τελικά την πίεση τι μετράει η μόνο στην Κορέα θα είναι αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα