Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε κάτσε να πω στον συνάδελφο να πετάξει το huawei gt 2 Το huawei GT δεν ανταγωνιζεται σε τιμη το Apple watch series 5 οπως το galaxy Watch του τιτλου. Μιλαμε πλεον για τιμες 400+ευρω σε περιπτωση που δεν το πηρατε καποιοι χαμπαρι οπως λεει και το αρθρο. Το κραξιμο στην αυξηση τιμων παει κυριως. 17 ώρες πριν, trib είπε Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι τιμές των Watch 3 θα είναι έως και $150 ακριβότερες σε σύγκριση με το Watch Active 2. Αυτό θα φέρει τα νέα smartwatches της Samsung σχεδόν αντιμέτωπα με τα Apple Watch Series 5, αναφορικά με τις τιμές τους. 1
~mxls~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το huawei GT δεν ανταγωνιζεται σε τιμη το Apple watch series 5 οπως το galaxy Watch του τιτλου. Μιλαμε πλεον για τιμες 400+ευρω σε περιπτωση που δεν το πηρατε καποιοι χαμπαρι οπως λεει και το αρθρο. Το κραξιμο στην αυξηση τιμων παει κυριως. Στο προηγούμενο σχόλιο πήγαινε, που αναφέρει πώς εξαιρώντας τα φθηνά activity trackers, δεν θα βρεις value σε κινέζικα. 2
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Βελτιώσεις: 2 μέρες μπαταρία.......😂😅🤣 Το ακούει το Huawei GT και πέφτει κάτω από τα γέλια...... *Να φύγεις διακοπές και να ξεχάσεις τον φορτιστή.......🤣😅😂 Δεν χρειαζεται να κουβαλαω φορτιστη, μπορω να το φορτισω με το s10+ 2 1
Heatspreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Δεν χρειαζεται να κουβαλαω φορτιστη, μπορω να το φορτισω με το s10+ Τι να φορτίσεις; Θέλει 300 χρόνια για να φορτίσει από το κινητό. Επίσης υπήρχε ένα Bug, δεν έχω ελέγξει αν υπάρχει ακόμα. Όταν έβαζα το κινητό να φορτίσει το βράδυ και από πάνω από το κινητό έβαζα το ρολόι για να φορτίσει καθώς ήμουν στο εξοχικό μου και δεν είχα πάρει τον φορτιστή του ρολογιού, όταν ολοκληρωνόταν η φόρτιση του κινητού, σταματούσε η ασύρματη φόρτιση προς το ρολόι. 1
skapodis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ήμουν... είμαι και θα είμαι λάτρης των παραδοσιακών ρολογιών χωρίς κανένα smartιλίκη. Είναι ένα από τα ελάχιστα ανδρικά αξεσουάρ που είχαμε. Έχω ήδη smartphone... δεν χρειάζομαι πάνω μου άλλη "εξυπνάδα". Δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου 5 φορτιστές και άλλη μία συσκευή που πρέπει να ελέγχω το level της μπαταρίας. Γιατί τελικά στον κόσμο που ζούμε... ότι μπορούμε να δούμε πρέπει να καταλήγει να γίνεται "smart";;; Γυναίκες... είστε τυχερές που δεν μπορείτε να δείτε τα σκουλαρίκια σας και τα φοράτε ως "κοσμήματα"! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από skapodis 3
Looter Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε κάτσε να πω στον συνάδελφο να πετάξει το huawei gt 2 Βρε μπαγασάκο , τι δεν κατάλαβες; Ενα από τα πιο βασικά features ενός smart watch είναι να έχεις περασμένη την καρτούλα σου για να κανεις πληρωμές χωρίς κινητά και πορτοφόλια. Το GT 2 δεν υποστηρίζει NFC πληρωμές. Ενα από τα πιο βασικά features ενός αθλητικού ρολογιού είναι η σύνδεση με άλλα επαγγελματικά αξεσουάρ όταν γυμνάζεσαι. Ζώνη καρδιακών παλμών , βατομετρο στο ποδηλατο και πάει λέγοντας. Το GT 2 δεν υποστηρίζει πάλι τίποτα από όλα αυτά. Δεν έγραψα τυχαία όσα αναφέρω παραπάνω. Μετρημένα κουκιά είναι η κατηγορία των smart/αθλητικών ρολογιών.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Looter είπε Άλλο ένα ΑΧΡΗΣΤΟ προϊόν χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης. Ούτε θυμάμαι ΠΟΣΑ λεφτά έχω δώσει σε αθλητικά ρολόγια και μετέπειτα σε αθλητικά/smart ρολόγια την τελευταία δεκαετία. Smart Watch = Apple Watch Οικοσύστημα που ΔΕΝ υπάρχει αντίστοιχο , σοβαρές αναβαθμίσεις για ΧΡΟΝΙΑ , τίμιες αλλά ΒΑΣΙΚΕΣ αθλητικές δυνατότητες , υποστήριξη Apple Pay και οχι Μ'ΕΚΑΨΕΣ Pay , αξία μεταπώλησης. Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΕΤΑΜΑ χρημάτων. Αθλητικό ρολόι με κάποιες smart δυνατότητες = GARMIN Οικοσύστημα με apps και widgets στοχευμένα στον Αθλητή , σοβαρή υποστήριξη και αναβαθμίσεις για χρόνια , υποφερτό επίπεδο στο smart κομμάτι και Garmin Pay που υπάρχει πλέον και στην Ελλάδα. Καθαρά αθλητικό ρολόι = Garmin , Polar , Suunto Δείτε ανάλογα το σπορ που κάνετε και τι ανάγκες σας και επιλέξτε. Για δρομείς λίγο καλύτερα τα Polar , για τρίαθλο και κολύμβηση λίγο καλύτερα τα Garmin , για outdoor διαστηριότητες (βουνα , πεζοπορίες , κλπ) παίζει δυνατά και η Suunto. Αν δε βρίσκεστε σε ΚΑΜΙΑ από τις παραπάνω κατηγορίες και θέλετε να κάνετε μια εισαγωγή στον παραπάνω κόσμο , πάρτε ένα ΦΘΗΝΟ activity tracker και τέλος. Είναι η μόνη κατηγορία που θα βρείτε VALUE σε κινέζους. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι στα παραπάνω είναι αν βγάλει κάτι νέο και καινοτόμο η Google μετά την εξαγορά της Fitbit. Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΕΤΑΜΑ των χρημάτων σας. Ετσι ειναι. Με την υποσημειωση ότι Polar & Suunto αρχιζουν και μενουν αρκετα πισω απο την Garmin. Για εμενα: Smartwatch=Apple Watch Sportwatch=Garmin με το Apple Watch πολυ πολυ πολυ πολυ κοντα. Activity tracker= Xiaomi (τουλαχιστον εχουν μπαταριες που αντεχουν 1 εβδομαδα στην χειροτερη) Για να πουμε και την αληθεια.... Ουτε τα smartwatches ειναι απαραιτητα, ούτε τα Sportwatches ειναι απαραιτητα (ουτε για πρωταθλητισμο καν) ούτε και τα Activity trackers. Ενα απλο ρολόι και ενα απλο χρονομετρο με laps ειναι αρκετο για ολους. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από SeNNinhA 1
~mxls~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, Looter είπε Βρε μπαγασάκο , τι δεν κατάλαβες; Ενα από τα πιο βασικά features ενός smart watch είναι να έχεις περασμένη την καρτούλα σου για να κανεις πληρωμές χωρίς κινητά και πορτοφόλια. Το GT 2 δεν υποστηρίζει NFC πληρωμές. Ενα από τα πιο βασικά features ενός αθλητικού ρολογιού είναι η σύνδεση με άλλα επαγγελματικά αξεσουάρ όταν γυμνάζεσαι. Ζώνη καρδιακών παλμών , βατομετρο στο ποδηλατο και πάει λέγοντας. Το GT 2 δεν υποστηρίζει πάλι τίποτα από όλα αυτά. Δεν έγραψα τυχαία όσα αναφέρω παραπάνω. Μετρημένα κουκιά είναι η κατηγορία των smart/αθλητικών ρολογιών. Μα δεν είναι οι ανάγκες ίδιες για όλους. Στο παράδειγμα που σου έφερα είχε φρικάρει με την αυτονομία από το προηγούμενο (ακριβότερο) galaxy watch, και έχει ενθουσιαστεί με το τωρινό. Για σένα μπορεί να'ναι άχρηστο όντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Πέρυσι είχα πάρει ένα Samsung Gear fit 2 pro. Το κράτησα κάνα μήνα. δεν έβγαζε ούτε μέρα η μπαταρία. το σαβουρντηξα ένα πρωί και δεν το ξανά έβαλα .
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, alexioannou είπε Βελτιώσεις: 2 μέρες μπαταρία.......😂😅🤣 Το ακούει το Huawei GT και πέφτει κάτω από τα γέλια...... *Να φύγεις διακοπές και να ξεχάσεις τον φορτιστή.......🤣😅😂 Το Huawei watch GT 2 όμως δεν είναι smartwatch.. γελάει ο κόσμος με τις λειτουργίες του και την τιμή του . Όταν το galaxy watch έχει ίδια τιμή και είναι κανονικό smartwatch .
stafaf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, alexioannou είπε Βελτιώσεις: 2 μέρες μπαταρία.......😂😅🤣 Το ακούει το Huawei GT και πέφτει κάτω από τα γέλια...... *Να φύγεις διακοπές και να ξεχάσεις τον φορτιστή.......🤣😅😂 Εδώ μιλάμε για smartwatch, όχι για smartband με εμφάνιση smartwatch. Σύγκρινέ το gt με το huawei band 5. Εκεί είσαι.
margaritagr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Πανέμορφα και αυτά, ο ορισμός του smartwatch για Android. Συγκρίσεις με Apple Watch δεν έχουν νόημα αφού οι χρήστες Apple επιλέγουν αποκλειστικά Apple Watch ενώ οι χρήστες Android δεν έχει νόημα να το προμηθευτούν. 2
basilis5 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, skapodis είπε Ήμουν... είμαι και θα είμαι λάτρης των παραδοσιακών ρολογιών χωρίς κανένα smartιλίκη. Σε Λαθος νημα Εισαι 2 1
ALIEN-3- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, alexioannou είπε Βελτιώσεις: 2 μέρες μπαταρία.......😂😅🤣 Το ακούει το Huawei GT και πέφτει κάτω από τα γέλια...... *Να φύγεις διακοπές και να ξεχάσεις τον φορτιστή.......🤣😅😂 και τι σχεση εχει το GT με αυτο το ρολοι ? και στο λεω εγω που ειμαι κατοχος του GT 2 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από ALIEN-3-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα