μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να αναβαθμίσω ατμοσφαιρικό κινητά group vag, 1.4 80hp Έχει μπει στο polo 9n3, Golf5, Seat Ibiza, skoda fabia, OctaviaΚ Κτλ Γίνεται αναβάθμιση ιπποδύναμης σε τέτοιο κινητήρα ή απλά κάνουν το γκάζι να έχει καλύτερη απόκριση; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από μπαρμπαγιωργος
giorgos04 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Για τι χρηματα μιλας οτι εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις μπαρμπαγιώργο?
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, giorgos04 είπε Για τι χρηματα μιλας οτι εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις μπαρμπαγιώργο? Δεν το έχω σκεφτεί Τι επιλογές έχω; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από μπαρμπαγιωργος
giorgos04 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Δεν το έχω σκεφτεί Τι επιλογές έχω; Μερικες χιλάδες ευρω για μερικες δεκαδες αλογα. Μερικες εκατονταδες ευρω για καμια 10αρια άλογα. 1
meletis_m Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Ψάχνω να αναβαθμίσω ατμοσφαιρικό κινητά group vag, 1.4 80hp Έχει μπει στο polo 9n3, Golf5, Seat Ibiza, skoda fabia, OctaviaΚ Κτλ Γίνεται αναβάθμιση ιπποδύναμης σε τέτοιο κινητήρα ή απλά κάνουν το γκάζι να έχει καλύτερη απόκριση; Τα χρήματα που θα δώσεις , θα σου φέρουν λίγες αλλαγές. Εάν θες περισσότερη ιπποδύναμη , πούλησε αυτόν το αμάξι και δες κάτι καλύτερο . Και η μετατροπή από άλλο κινητήρα μη νομίζεις ότι θα στοιχίσει λίγα λεφτά και κατά πόσο αξιζει
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τα χρήματα που θα δώσεις , θα σου φέρουν λίγες αλλαγές. Εάν θες περισσότερη ιπποδύναμη , πούλησε αυτόν το αμάξι και δες κάτι καλύτερο . Και η μετατροπή από άλλο κινητήρα μη νομίζεις ότι θα στοιχίσει λίγα λεφτά και κατά πόσο αξιζει Αυτό θα κάνω. Θα πάω μάλλον σε bravo 150hp. Ωστόσο μέχρι τότε θέλω να κάνω κάτι. 10 λεπτά πριν, giorgos04 είπε Μερικες χιλάδες ευρω για μερικες δεκαδες αλογα. Μερικες εκατονταδες ευρω για καμια 10αρια άλογα. Πολύ κατατοπιστικός 😂 Βρήκα έναν ο οποίος θέλει 300€ για 12 άλογα και 20nm Αξίζει; Μπορεί να προκαλέσει ζημιές; Προσθέτει άλλη μονάδα εγκεφάλου; Αν αλλάξει την χαρτογράφηση του εγκεφάλου, όταν γίνεται χρήση υγραερίου τι θα γίνει; Θα έχω αυξημένα άλογα; Η κατανάλωση θα ανέβει; Θα ταξιδεύει ποιο άνετα; Θα αποδώσει όντως 12 άλογα ή απλά θα έχει καλύτερη απόκριση το γκάζι;
giorgos04 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Για να μην σε κουραζω με πολλα λογια,θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Εχω ένα octavia του '06, το GT. Του έριξα περιπου 3000 ευρω(intercooler, ολόσωμη εξάτμιση,προγραμμα και κάτι ψιλά γυρω γύρω) και πηρα καμια 40αριά άλογα. 1
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Αν εχεις χρηματα βαζεις τουρμπο και παιρνεις αρκετα αλογακια, αν οχι τον αφηνεις ως εχει, δεν αξιζει να κανεις κατι.
G.bar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με το συγκεκριμένο μοτέρ, θα καταλήξεις να δώσεις ένα σωρό λεφτά, να καίει το διπλάσιο και απλά να κάνει περισσότερο θόρυβο με αμελητέα διαφορά σε επιδόσεις. Καλύτερα να μην ασχοληθείς, δεν αξίζει.
konc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Βρήκα έναν ο οποίος θέλει 300€ για 12 άλογα και 20nm Σ' αυτό το μοτέρ? 😄 Πες του θα πάω για δυναμομέτρηση πριν και μετά. Αν πάρω 10 άλογα θα σου δώσω 600, αν δεν πάρω 10 δεν σου δίνω τίποτα. Θα καταλάβεις από την απάντηση 3 1
Haldol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό το μοτέρ δε παίρνει άλογα εύκολα ή/και αξιόπιστα. Είχα το Polo 1.4 με τον BUD κινητήρα για 10 χρόνια, κι είχα ψαχτεί αρκετά με το ζήτημα, μέχρι που... δεν έκανα τίποτα. Η μόνη ουσιαστική επιλογή είναι οι 'χοντρές" βελτιώσεις, τύπου εκκεντροφόροι, βολάν, κ.λπ, αλλά δεν αξίζει, αφενώς λόγω κόστους / κέρδους, αφετέρου θα 'διαλύσει" το αμάξι (θα 'χει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα) μετά. Πούλα το, τσόνταρε όσα θα έβαζες για βελτίωση και πάρε το GTI 1.8 με 150 άλογα (το οποίο βελτιώνεται πολύ εύκολα κιόλας). Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Haldol 2
babisskg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Ψάχνω να αναβαθμίσω ατμοσφαιρικό κινητά group vag, 1.4 80hp Έχει μπει στο polo 9n3, Golf5, Seat Ibiza, skoda fabia, OctaviaΚ Κτλ Γίνεται αναβάθμιση ιπποδύναμης σε τέτοιο κινητήρα ή απλά κάνουν το γκάζι να έχει καλύτερη απόκριση; Γίνεται ότι θέλετε . Εσείς τι ακριβώς ζητάτε δεν είπατε πχ 125 άλογα ιπποδύναμης δυναμομετρημενης . Περισσότερα , λιγότερα ........... και όχι με 300 και 500 ευρώ . Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από babisskg
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, konc είπε Σ' αυτό το μοτέρ? 😄 Πες του θα πάω για δυναμομέτρηση πριν και μετά. Αν πάρω 10 άλογα θα σου δώσω 600, αν δεν πάρω 10 δεν σου δίνω τίποτα. Θα καταλάβεις από την απάντηση Έτσι μου είπε. Αυτός: https://ecu-center.gr/ Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από μπαρμπαγιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα