greg2310 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια μια γνωμη -βοηθεια.επεσε κεραυνος πολυ κοντα στο σπιτι ,κοπηκε το ρευμα ..οταν επανηρθε δε λειτουργει η εξοδος hdmi στο συστημα της υπογραφης χωρις να υπαρχει η καρτα γραφικων πλέον-ενσωματωμενα γραφικα intel..προς το παρων το δουλευω με vga..υπαρχει κατι που μπορω να κανω ?να ανυσηχω για περαιτερω βλαβες ..καθομαι εδω η ψαχνομαι για νεο συστημα..καθε βοηθεια χρηστικη.. ευχαριστω Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από greg2310
manolis940 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Ας υποθέσουμε ότι έχεις το σύστμα της υπογραφής σου. cpu -i7 4790 - gpu - asus r9 290 ram- 16 gb ddr3 psu- xfx 550 w pro mobo- asus h97 pro gamer case-corsair air 540 silver ssd -samsung 840 evo hdd-samsung 500gb& wd 1 tb re Το VGA το σύνδεσες πάνω στην κάρτα γραφικών ή στην μητρική. Τα λες λίγο μπερδεμένα!
greg2310 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Ας υποθέσουμε ότι έχεις το σύστμα της υπογραφής σου. cpu -i7 4790 - gpu - asus r9 290 ram- 16 gb ddr3 psu- xfx 550 w pro mobo- asus h97 pro gamer case-corsair air 540 silver ssd -samsung 840 evo hdd-samsung 500gb& wd 1 tb re Το VGA το σύνδεσες πάνω στην κάρτα γραφικών ή στην μητρική. Τα λες λίγο μπερδεμένα! Στη μητρική..αναφερω οτι δεν υπάρχει η καρτα γραφικων πλεον κ εχω τα ενσωματωμένα γραφικά..
FasTaker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Οταν λες δεν εχω gpu , δεν την βρισκει καν στο bios? Aν ναι βγαλτη και ξαναβαλτην αν παλι δεν την βλεπεις τοτε δοκιμασε στην αλλη pcie αν παλι τιποτα τοτε για 25€ που κανει 1 πολυπριζο ασφαλειας εκαψες μια καρτα. Αν το bios την βλεπει ddu και ξαναπερασε τα drivers της καρτας.
manolis940 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 6/8/2020 στις 5:01 ΜΜ, greg2310 είπε Στη μητρική..αναφερω οτι δεν υπάρχει η καρτα γραφικων πλεον κ εχω τα ενσωματωμένα γραφικά.. Άρα βγάλαμε συμπέρασμα ότι κάηκε η κάρτα γραφικών και φοβάσαι αν υπάρχουν περαιτέρω βλάβες; Απ τα λίγα που μπορείς να δεις είναι αν δουλεύει σωστά το PSU. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το HevyLoad σε συνδιοασμό με το Hardware monitor έτσι ώστε να δεις αν όλα τα υποσυστήματα τροφοδοτούνται σωστά. Ανμ βέβαια κάτι έχει μεγάλη απόκλιση, δεν σημαίνει ότι είναι χαλασμένο, θέλεις και πολύμετρο για να βεβαιωθείς. Η καρτα είσαι σίγουρος ότι φταίει; Δοκιμασες άλλη κάρτα; Δοκίμασες να δεις αν η κάρτα σου σε άλλο PC δουλεύει; Στις 7/8/2020 στις 11:30 ΠΜ, FasTaker είπε Οταν λες δεν εχω gpu , δεν την βρισκει καν στο bios? Aν ναι βγαλτη και ξαναβαλτην αν παλι δεν την βλεπεις τοτε δοκιμασε στην αλλη pcie αν παλι τιποτα τοτε για 25€ που κανει 1 πολυπριζο ασφαλειας εκαψες μια καρτα. Αν το bios την βλεπει ddu και ξαναπερασε τα drivers της καρτας. Ένα πολύμπριζο ασφαλείας δεν μπορεί να σε προστατέψει. Το PC μου το είχα και γω σε πολύμπριζο ασφαλείας το οποίοι έκανε αν θυμάμαι καλά 30€ και πάλι κάηκε. Στην καλύτερη θες ένα Line Interactive UPS ή ακόμα καλύτερα ένα online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα