Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δινει η hawkers στα 3 τεμαχια 60% εκπτωση.

Στα 2 50% και στο 1  30% εκπτωση.

Μεταφορικα 2 ευρω και εγω που παραγγειλα 2 στα 40 ευρω ηταν τσαμπα.Δοκιμασμενο δλδ απο 40 και πανω δωρεαν μεταφορικα.Μπορει και σε μικροτερο ποσο να δινει δωρεαν.

Καλη προσφορα για ανανεωση του στολου μας!

Enjoy

https://www.hawkersco.com/

Edit δεν δινει σε μικροτερο απο 40 ευρω δωρεαν αποστολη αλλα ειναι στα 2 ευρω.Οποτε μικρο το κακο.

Επεξ/σία από donstefano
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν εταιρία λέει τίποτα?προστατεύουν καθόλου από τον ήλιο ???δεν έχω ιδέα από γυαλιά, κ θέλω να αντικαταστησω κάτι rayban οκταετίας 

Επεξ/σία από lancias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... σχεδόν συνέχεια τρέχουν οι εν λόγω προσφορές τους.

Για την ποιότητα τους είναι οκ τιμές κ όχι "τρεχατε να αγοράσετε".

Έχοντας τσιμπήσει ήδη 5 ζευγάρια, είναι πολύ μπάτζετ γυαλιά στο σύνολο τους (αντοχή, κόστος, ποιότητα) κ όχι vfm.

Οι φακοί μετριότατοι κ σίγουρα δεν αξίζουν για κάτι παραπάνω... απλά για την ποικιλία (να έχεις ένα πρόχειρο στο αμάξι, ένα για την παραλία, ένα για δουλειά έξω κλπ) είναι οκ.

@lancias .... καλά, καμία σχέση με αυθεντικό φακό των Ray-Ban's

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... σχεδόν συνέχεια τρέχουν οι εν λόγω προσφορές τους.

Για την ποιότητα τους είναι οκ τιμές κ όχι "τρεχατε να αγοράσετε".

Έχοντας τσιμπήσει ήδη 5 ζευγάρια, είναι πολύ μπάτζετ γυαλιά στο σύνολο τους (αντοχή, κόστος, ποιότητα) κ όχι vfm.

Οι φακοί μετριότατοι κ σίγουρα δεν αξίζουν για κάτι παραπάνω... απλά για την ποικιλία (να έχεις ένα πρόχειρο στο αμάξι, ένα για την παραλία, ένα για δουλειά έξω κλπ) είναι οκ.

@lancias .... καλά, καμία σχέση με αυθεντικό φακό των Ray-Ban's

Διαφωνώ κάθετα. Είναι η επιτομή του vfm. Ο σκελετός είναι ψεύτικος αλλά ο φακός είναι πολύ τίμιος. (έχω 4 ζευγάρια) Για αμάξι παραλία κτλ είναι ιδανικα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@di maria kun ....τι να πω, ίσως είσαι αετομάτης.

Για μένα αλλά κ για άτομα που γνωρίζω κ έχουμε ευαίσθητα μάτια (κ όχι, δεν έχω χρειαστεί ακόμα γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής) στον έντονο ήλιο ή στην "αντηλια" σχετικά σύντομα θα κουράσουν.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια δεν μπορουμε να συγκρινουμε πχ ενα wayfer rayban polarized των 100ευρω που εχω ηδη στη συλλογη μου με τα polarized της Hawkers με αρχικη τιμη 34 και με τις εκπτωσεις 17,5.

Σιγουρα ειναι ανωτερο το rayban αλλα για να κανεις τη δουλεια σου ειναι μια χαρα τα Hawkers.Εχουν παρει φιλοι και καποιοι συγγενεις και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Με λιγα λογια ειναι vfm οταν το περνεις με 20-25 ευρω.

Φυσικα αν θες φουλ ποιοτητα σε ολα πας σε οπτικα και περνεις μαρκα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο ολα τα θεματα!

• Like 1
Δημοσ.

Στο παρελθόν είχα πάρει και γω 3 ζευγάρια σε επίσης τιμές χώμα. Με το σκεπτικό ότι θα κρατήσουν.

Γενικά δεν είμαι από αυτούς που θα προσέξουν που και πως θα τοποθετήσουν το γυαλί. Θήκες και τέτοια χρησιμοποιούνται την πρώτη εβδομάδα. Μετά τα πετάς από δω και από κει στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο σακίδιο.

Για σκελετό δεν μιλάμε. Έσπασαν και στα 3 σε dt. Οι φακοί γρατζουνισμένοι και "αμμοβολή" επίσης σε λίγο χρόνο. Polarized ήταν και τα τρία.

Τώρα για ένα ζευγάρι και καλά των 44€ που θα το πάρεις στα 18 (με την προσφορά του 60%) πιθανόν να αξίζει.

Αλλά πάλι υπάρχουν και μαγαζιά εντός χώρας που κυκλοφορούν προσφορές πχ το Μάτι Μάτι που παίρνεις 2 ζευγάρια στα 60 νομίζω αυτήν την περίοδο. Και τα ελέγχεις και από κοντά. 

Αν είστε αμιγώς πιο προσεκτικοί και επιμελείς με τέτοια θέματα, πάρτε τα. Αλλιώς, αν δεν θέλετε σε λίγο καιρό να ξαναμπείτε σε έξοδα, προσπεράσετε και στραφείτε σε κάτι εξίσου φτηνό αλλά ποιοτικότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει 4 ζευγάρια τα τελευταία 4 χρόνια. Περίπου στα 18€ το καθένα. Όλα άριστα, αν βρείτε με καλό σκελετό δεν παθαίνουν τίποτα. Σαφώς τα πολύ φθηνά μοντέλα είναι πιο ψεύτικα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TechnoState είπε

@di maria kun ....τι να πω, ίσως είσαι αετομάτης.

Για μένα αλλά κ για άτομα που γνωρίζω κ έχουμε ευαίσθητα μάτια (κ όχι, δεν έχω χρειαστεί ακόμα γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής) στον έντονο ήλιο ή στην "αντηλια" σχετικά σύντομα θα κουράσουν.

Δεν είμαι αετοματης. Βέβαια δεν έχω και κάποιο θέμα από την άλλη. 

Και εγώ σε όσα άτομα γνωρίζω που φοράνε είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Βέβαια ξαναλέω δεν τα συγκρινα με rayban police και άλλα γυαλιά που κοστίζουν χαλαρά 100 ευρώ πάνω απλά σχολίασα τον όρο vfm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...