AtiX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, One+ είπε Όταν βγαίνουν οι ryzen 4xxx και αγοράζεις Intel 10th generation ποια εικόνα σε μπερδεύει? Δεν μιλάνε για συναρμολογούμενα pc, ούτε για κυκλοφορία κάποια στιγμή στο μέλλον, μιλάμε για την Apple που ποτέ δεν έβαλε cpu της AMD... Δεν βαρέθηκες να σπαμάρεις??, Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από AtiX 4
vortex365 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, djdidi είπε Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά την τρέχουσα χρονική στιγμή που έχει ανακοινωθεί η μετάβαση σε ARM;; Απαντήθηκε ήδη κάτω από το αρχικό σου ποστ
liospi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Πόσο έχει μία οθόνη 5Κ '27 για να κάνει όλο μαζί 1800€;
djdidi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, vortex365 είπε Απαντήθηκε ήδη κάτω από το αρχικό σου ποστ Διάβασα το αντίστοιχο ποστ.. Δε διαφωνώ σε κάτι, αλλά με κοινή λογική, αν τώρα είχα iMac αγορασμένο 2018-2019, θα περίμενα να δω τι θα προσφέρει ο νέος επεξεργαστής του χρόνου. Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν αναβαθμίζω το mbp 13" του 14 που έχω, σε κάποιο μοντέλο 15 ιντσών.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 45 minutes ago, TopicStrarter said: Το θέμα είναι ότι δεν μιλάμε για μεταξωτά βρακιά μιλάμε για βαμβακερά βρακιά αλλά με τιμή μεταξωτού Ανάλογα. Δεν μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν το βαμβάκι από το μετάξι!
One+ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν μιλάνε για συναρμολογούμενα pc, ούτε για κυκλοφορία κάποια στιγμή στο μέλλον, μιλάμε για την Apple που ποτέ δεν έβαλε cpu της AMD... Δεν βαρέθηκες να σπαμάρεις??, Το μεταξωτό βρακι αυτή τη στιγμή είναι οι ryzen
AtiX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, One+ είπε Το μεταξωτό βρακι αυτή τη στιγμή είναι οι ryzen Όχι είναι μια μάρκα μεταξωτού βρακιού που δυστυχώς στο κατάστημα που επέλεξες να αγοράσεις δεν φέρνει... 3 1
stafaf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, One+ είπε Το μεταξωτό βρακι αυτή τη στιγμή είναι οι ryzen Το ήρεμο ακάου σπαμάρει σε νήμα για apple? Ανήκουστο. 2
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Εχει δει κανενας απο εσας live Pro Display XDR για να μπορει να κανει συγκριση με μια αλλη χωρις nano-texture.
pcos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 το καημενο το μηλο εμπλεξε με την ιντελ! οι κονσολες που πηγαν σε amd ηταν πιο τυχερες 1
avoulk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, δουλεύοντας σε καθημερινή βάση ένα iMac 27'' (i7, 8GB, SSD) του 2009 (!!!) έχω να πω πως τα χρήματά του τα έχει βγάλει σίγουρα στο 100%. Στην καραντίνα δούλευα >12 ώρες την ημέρα σε αυτό, ποτέ δε μου κουράστηκαν τα μάτια, ποτέ δεν έβγαλε κιχ (backend development έκανα και πολλές videoκλήσεις μαζί με κάποια ελαφριά video editing δουλειά, συνήθως ψιλοταυτόχρονα όλα). Άνετα έπαιρνα ένα νέο iMac αν χαλάσει αυτό που δουλεύω τώρα κάποια στιγμή. Δεν καθορίζουν τα specifications το πώς δουλεύει ένα μηχάνημα στην καθημερινότητα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από avoulk 5
alejsalonica Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, avoulk είπε Προσωπικά, δουλεύοντας σε καθημερινή βάση ένα iMac 27'' (i7, 8GB, SSD) του 2009 (!!!) έχω να πω πως τα χρήματά του τα έχει βγάλει σίγουρα στο 100%. Στην καραντίνα δούλευα >12 ώρες την ημέρα σε αυτό, ποτέ δε μου κουράστηκαν τα μάτια, ποτέ δεν έβγαλε κιχ (backend development έκανα και πολλές videoκλήσεις μαζί με κάποια ελαφριά video editing δουλειά, συνήθως ψιλοταυτόχρονα όλα). Άνετα έπαιρνα ένα νέο iMac αν χαλάσει αυτό που δουλεύω τώρα κάποια στιγμή. Δεν καθορίζουν τα specifications το πώς δουλεύει ένα μηχάνημα στην καθημερινότητα. Πολύ σωστή παρατήρηση αλλά ως Fanboy που είμαι θα πω ότι είναι ίσως η πιο άσχημη στιγμή να πάρεις Mac. Καλύτερα να περιμένεις για τους επεξεργαστές της (να μην σου πω την δεύτερη φουρνιά μιας και η πρώτη θα έχει τα θέματά της). Το PC μου όσο αντέξει και βλέπουμε.
Aprile Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Από πού το chip T2 είναι πλεονέκτημα όπως το αναφέρει. Γιατί εξασφαλίζει τα συμφέροντα της Apple και περιορίζει του ιδιοκτήτη ; Μόνο η ύπαρξη του Τ2 είναι βασικός λόγος απομάκρυνσης από την εταιρεία.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα