Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω καρέκλα γραφείου με μέγιστο 250€. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή και αναπαυτικη, καθώς γενικά κάθομαι πολλές ώρες(και λόγω δουλειάς, πρπγραμματιστης) ≈10+. Είμαι 1.93 100kg. Έχω δει την anda seat ad12 xl v2 από το ίντερνετ αλλά λόγω του ότι είμαι Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει σε κάποιο μαγαζί να πάω να την δω από κοντά και δεν ξέρω αν θα με βολέψει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, george1703 είπε

Ψάχνω καρέκλα γραφείου με μέγιστο 250€. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή και αναπαυτικη, καθώς γενικά κάθομαι πολλές ώρες(και λόγω δουλειάς, πρπγραμματιστης) ≈10+. Είμαι 1.93 100kg. Έχω δει την anda seat ad12 xl v2 από το ίντερνετ αλλά λόγω του ότι είμαι Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει σε κάποιο μαγαζί να πάω να την δω από κοντά και δεν ξέρω αν θα με βολέψει.

Πρακτικά κανένας δεν ξέρει αν θα σε βολέψει η οποιαδήποτε καρέκλα. Σχεδόν όλες μου τις αγορές τις κάνω μέσω internet. Βαριέμαι να γυρνάω ώρες μέσα σε μια πόλη απ άκρη σ άκρη ψάχνωντας ένα προϊόν στην κατάλληλη τιμή.

Ωστόσο η καρέκλα γραφείου είναι ένα απ τα προϊόντα που πρέπει να κάτσεις αρχικά να δεις αν σ αρέσει και αν σε βολεύει. Πρόσφατα μπήκα στο internet. Κοίταξα τα καταστήματα της τοπικής αγοράς του Ηρακλείου. Είδα 5 καρέκλες που πίστευα ότι με βολεύουν. Εν τέλει καμία από αυτές δεν ήταν βολική. Στο κατάστημα δοκίμασα άλλες που μέσω του site τις είχα απορρίψει και αγόρασα μία από αυτές. Σήμερα θα πάω να τις παραλάβω μιας και το χρώμα που ήθελα δεν το είχαν ετοιμοπαράδωτο στην ποσότητα που ήθελα.

Αν ωστόσο θέλεις να ψωνίσεις πίσω από μία οθόνη γενικά πρέπει να βρεις μία καρέκλα που να ρυθμίζει τα πάντα. Πλάτη, έδρα, προσκέφαλο, χερούλια κτλ έτσι ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να μην είναι φτιαγμένη για σένα.

Δημοσ.

Σημερα πηγα και ειδα 2 καρεκλες που ειχε ο κωτσοβολος στηνΘεσσαλονίκη . Η μια είναι αυτή η οποία με εντυπωσιασε για τα χρηματα της το ποσο ανετη ηταν. Η δευτερη ηταν και αυτη πολυ καλή με το μονο μειων οτι δε βολευε το μαξιλαρι για τον αυχενα. Αποτι ειδα σε σχεση με την anda, αυτες του κωτσοβολου λενε ότι εχουν γυρω στα `10 εκατοστα πιο μεγαλυτερο φαρδος απο μπρατσο σε μπρατσο και αναρωτιεμαι αν η anda θα μου φαινεται στενη . 

1. https://www.kotsovolos.gr/computing/karekles-grafeioy/karekles/200512-adx-achfba0119-black-grey

2, https://www.kotsovolos.gr/computing/karekles-grafeioy/karekles/181782-sharkoon-skiller-sgs2-black-grey?cmicc=skroutz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...