Vasilis 07 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εισαι σιγουρος γι αυτο? Γιατι εγω οπου εχω γκουγλαρει λεει οτι χρεωνει 18,81 USD βλέπω τα μεταρέπει σε 16,62E..Θα χρεωθώ και εξτρά και πόσο ?
makhs5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε 18,81 USD βλέπω τα μεταρέπει σε 16,62E..Θα χρεωθώ και εξτρά και πόσο ? Αν πληρωσεις σε ευρω δεν χρεωνεσαι εξτρα. Απλα γυρισε το μεσα απο το σαιτ σε πληρωμη απο δολλαριο σε ευρω Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από makhs5 1
eko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Παντως ενας τομεας που δεν εχετε δωσει πολυ σημασια απο οτι βλεπω, ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αυθεντικο Νοκια 3310. Ειναι κινεζικη κοπια. Q :It's an nokia original product? A :No, is not. It has totally different menus as on the pictures describing this item, so description here is misleading. There is no Nokia logo on the back. This is a fake product and not worth buying. Αρα με την δεδομενη ελλειψη Ελληνικων δεν ξερω κατα ποσο ειναι ελκυστικο...
makhs5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, eko13 είπε Παντως ενας τομεας που δεν εχετε δωσει πολυ σημασια απο οτι βλεπω, ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αυθεντικο Νοκια 3310. Ειναι κινεζικη κοπια. Q :It's an nokia original product? A :No, is not. It has totally different menus as on the pictures describing this item, so description here is misleading. There is no Nokia logo on the back. This is a fake product and not worth buying. Αρα με την δεδομενη ελλειψη Ελληνικων δεν ξερω κατα ποσο ειναι ελκυστικο... 1) Αυτος που γραφει δεν ειναι αυθεντικο δεν ειναι το Banggood αλλα ειναι απλα καποιος που μπορει να γραφει οτι θελει, εχω διαβασει κατα καιρους πολλες ασυναρτησιες και χαζα απο ατομα εκει μεσα 2) Το Banggood δεν δημοσιευει αλλες φωτο του προιοντος και αλλα να πουλαει 3) Αν διαφερει το προιον απο την φωτο που εχει το Banggood (Που δεν το πιστευω με τιποτα) , τοτε κανετε ενα dispute στο paypal με την δικη σας φωτο και με του αντικειμενου που εστειλε το Banggood και παιρνετε τα χρηματα σας πισω 2
SeNNinhA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, eko13 είπε Παντως ενας τομεας που δεν εχετε δωσει πολυ σημασια απο οτι βλεπω, ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αυθεντικο Νοκια 3310. Ειναι κινεζικη κοπια. Q :It's an nokia original product? A :No, is not. It has totally different menus as on the pictures describing this item, so description here is misleading. There is no Nokia logo on the back. This is a fake product and not worth buying. Αρα με την δεδομενη ελλειψη Ελληνικων δεν ξερω κατα ποσο ειναι ελκυστικο... Αλλοι λενε original αλλοι μαϊμου αλλα αξιζει. Αλλοι λενε για καινουργιο αλλοι για refurbished. Για 15€ αν μπαινουν και Ελληνικα θα παει δωρακι. Εαν οχι θα μεινει για backup.
manousos82003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, eko13 είπε Παντως ενας τομεας που δεν εχετε δωσει πολυ σημασια απο οτι βλεπω, ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αυθεντικο Νοκια 3310. Ειναι κινεζικη κοπια. Q :It's an nokia original product? A :No, is not. It has totally different menus as on the pictures describing this item, so description here is misleading. There is no Nokia logo on the back. This is a fake product and not worth buying. Αρα με την δεδομενη ελλειψη Ελληνικων δεν ξερω κατα ποσο ειναι ελκυστικο... Το Banggood σπάνια απαντάει (χρησιμοποιουν την online επικοινωνία), συνήθως απαντάνε κάτι ανορθόγραφοι Πακιστανό/Ινδοί με τρισαθλια Αγγλικά εκδικητικα για δικούς τους χαζολογους... Ας παραλαβουμε και βλεπουμε τι μας περιμενει.... Μέχρι στιγμής έχει 4 θετικά reviews... Παραδοξως στο πρωτο review με το κιτρινο κινητο φαινεται να ειναι κλωνος, ενώ το αυθεντικό φορτιζει από επάνω στη φωτό αυτό φορτίζει από κατω...περιμενω να δω τι μας περιμενει...τραβηξα screenshots καλου κακου απο το site για την περιπτωση dispute.... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από manousos82003
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 60€ Ελλάδα, δεν πάνε καλά.Ξεκίνησε στα 40€ .Για 20-25€ και αν τα αξίζει.
alelo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Εγώ έκανα αγορά 5 Αυγούστου και σήμερα παρέλαβα. Μια χαρά 19 μέρες . Δεν έχω ανοίξει ακόμα το πακέτο για να δω αν είναι γνήσιο ή όχι. Θα ενημερώσω .
stelios18120 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, alelo είπε Εγώ έκανα αγορά 5 Αυγούστου και σήμερα παρέλαβα. Μια χαρά 19 μέρες . Δεν έχω ανοίξει ακόμα το πακέτο για να δω αν είναι γνήσιο ή όχι. Θα ενημερώσω . Έριξα παραγγελία στις 5 του μήνα και εγώ και ακόμα είναι Λουξεμβούργο προς μεταφορά εδώ και μέρες ολόκληρες. Πως και το παρέλαβες τόσο γρήγορα; 🤔😕 Αθήνα είμαι. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από stelios18120
manosfp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καλώς το https://photos.app.goo.gl/7wRUzs9Ni4tcun529
taslikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 43 λεπτά πριν, manosfp είπε Καλώς το https://photos.app.goo.gl/7wRUzs9Ni4tcun529 Τα κουμπια για κλήση/απόριψη κλήσης, μου φαίνονται κάπως μεγάλα-"σαν να πετάνε προς τα έξω". Είναι σίγουρα αυθεντικό?
Thanasis159 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, manousos82003 είπε Δυστυχως ειναι κλωνος... Παρέλαβες κι εσύ; Πως το επιβεβαιώνουμε ότι είναι κλώνος;
manousos82003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δεν παρελαβα ακομα. Το περιθωριο γυρω απο την οθονη ειναι μεγαλυτερο και φορτιζει απο κατω, οχι απο πανω....
imvrios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Υπάρχουν μπόλικά άρθρα και videos. Γράψτε "how to spot a fake nokia 3310 (2917)" και ελέγξτε αυτά που θα διαβάσετε. Ανεβάστε φώτο από το φιδάκι για να δούμε αν είναι το remake. Το κουτί πάντως μοιάζει με το original.
Προτεινόμενες αναρτήσεις