Vasilis 07 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, tigergreg είπε Εστειλα μεηλ στην νοκια και μου ζητησαν ιμει για περαιτερω οδηγιες αλλαγης λογισμικου. Τώρα σώθηκες.... Το πιθανότερο που θα σου πουν είναι να επέλεγες συσκευή από την χώρα σου που να υποστηρίζει ελληνικά. Εμένα είχε κολλήσει από 14/8 Λουξεμβούργο και έφυγε 18.
tigergreg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, imvrios είπε Το πουλάει ακόμα αλλά δε λέει ότι έχει stock, λέει ότι η αποστολή αναμένεται να γίνει πριν τις 26/08. Ότι σου έγραψε κι εσένα στο mail και όπως είδες το έστειλε και σε άλλους. Επίσης, μπορεί να άλλαξε η τιμή αλλά εσένα δε σου ακύρωσε καμία παραγγελία, σου είπε θα το στείλουμε αργότερα στην τιμή που το αγόρασες. Ακόμα, το να σου στείλει τα υπόλοιπα αντικείμενα της παραγγελίας για μην περιμένεις και χωρίς να σου ζητήσει extra μεταφορικά που σου σπάει την παραγγελία στα δύο, εγώ ως θετικό το αξιολογώ. Να σου είμαι ειλικρινής δε βρίσκω κάτι μεμπτό πέραν του ότι δε σου απάντησαν στο μήνυμα που τους έστειλες. Δε ξέρω βέβαια πότε το έστειλες και πόσο γρήγορα περίμενες απάντηση. Μου φαίνεται ότι δεν αξιολόγησες καλά την κατάσταση αλλά οκ, ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια. ΟΚ αλλα οταν εκανα παραγγελια ειχε μπαρα διαθεσιμοτητας 13 κιτρινα και 20+ γκριζα. Βεβαια με τον κακο χαμο ταυτοχρονων παραγγελιων πιθανοτατα να πηγα στο ντουκου αλλα αυτο θα φαινοταν σε 1-2 μερες οχι σε 15..... Τελος παντων παμε για αλλα δωρακια μολις γινει επιστροφη. Κινα και στοιχειωδης αξιοπιστια μαλλον δεν συμβαδιζουν.
SeNNinhA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΟΚ αλλα οταν εκανα παραγγελια ειχε μπαρα διαθεσιμοτητας 13 κιτρινα και 20+ γκριζα. Βεβαια με τον κακο χαμο ταυτοχρονων παραγγελιων πιθανοτατα να πηγα στο ντουκου αλλα αυτο θα φαινοταν σε 1-2 μερες οχι σε 15..... Τελος παντων παμε για αλλα δωρακια μολις γινει επιστροφη. Κινα και στοιχειωδης αξιοπιστια μαλλον δεν συμβαδιζουν. Ειδαμε και εδω Ελλαδα κατι Κοτσους/Γερμανους κλπ ποσο συντομα σου ανακοινωνουν οχι οτι θα αργησουν να στο στειλουν αλλα οτι ακυρωνουν την παραγγελια. Κι ας περιμενουν νεα παραλαβη εντωμεταξυ. Ολοι το ιδιο απαραδεκτοι ειναι. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από SeNNinhA 2
imvrios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 17 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κινα και στοιχειωδης αξιοπιστια μαλλον δεν συμβαδιζουν. Στην προκειμένη περίπτωση σου είπα, προσωπικά διαφωνώ. Γενικότερα μια χαρά αξιοπιστία μπορείς να έχεις από Κίνα. Πως; θα πληρώσεις τη DHL σου όσο κάνει, το τελωνείο σου όταν έλθει ο εξοπλισμός και θα είσαι άρχοντας με την εκτέλεση της παραγγελίας σου σε απόλυτα προϋπολογισμένους χρόνους. Όταν αγοράζεις όμως με τριγωνικές που αγοράζουμε εμείς για να έχεις το μέγιστο όφελος (και μάλιστα εν μέσω πανδημίας) δε μπορείς να αναμένεις την ίδια αξιοπιστία και ταχύτητα. Κάτι δίνεις για να πάρεις κάτι άλλο. Άσε δηλαδή που και προ covid ένα τέτοιο επίπεδο αξιοπιστίας είχε χτιστεί λίγο πολύ. Όλα ή σχεδόν όλα έφταναν μεταξύ 20-30 ημερών. Ψώνιζες και το ήξερες. Μόνο και μόνο που σιγά σιγά επανέρχεται η ομαλότητα είναι μεγάλη υπόθεση μέσα σε αυτή την κατάσταση. Άσε που από την πλευρά των Κινέζων τώρα είναι βασικά ΟΚ τα πράγματα, στα ελληνικά τελωνεία και τις μεταφορικές εταιρείες είναι το μεγάλο bottleneck τώρα.
Thanasis159 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Εγώ btw δεν βιάζομαι καθόλου. Εφόσον η παραγγελία μου ισχύει και απλά θα αργήσει λίγες μέρες να αποσταλλεί, δεν έχω θέμα. Καταλαβαίνω κάποιον όμως που έχει εκνευριστεί καθώς υπολόγιζε πολύ νωρίτερα άφιξη του δέματός του. Όπως προείπε κάποιος όμως, δυστυχώς, οι αγορές από Κίνα το έχουν αυτό το ρίσκο, οπότε θέλει αυξημένη υπομονή.
Son^Goku Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Για Κύπρο πάντως μόνο εξπρές στέλνει και θέλει 20€. 1
taslikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Έφυγε και εμένα η παραγγελία σήμερα από Λουξεμβούργο, μετά από 3 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία αποστολής. Λίγο υπομονή και θα σταλούν όλες από ότι φαίνεται!
pier88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, taslikos είπε Έφυγε και εμένα η παραγγελία σήμερα από Λουξεμβούργο, μετά από 3 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία αποστολής. Λίγο υπομονή και θα σταλούν όλες από ότι φαίνεται! Το ίδιο κι εγώ,πρώτη φορά βλέπω τέτοιο tracking number.
EmpYristis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Το βλέπω τώρα διαθέσιμο στα 19.99$ και με τα μεταφορικά 19.10€/22,89$ με Air Parcel. 5 ώρες πριν, taslikos είπε Έφυγε και εμένα η παραγγελία σήμερα από Λουξεμβούργο, μετά από 3 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία αποστολής. Λίγο υπομονή και θα σταλούν όλες από ότι φαίνεται! Με τι τιμή το παρήγγειλες? Με ποιο κουπόνι?
lionheart75 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έφυγε και το δικό μου από Λουξεμβούργο προχτές 21/8. Το πήρα στα 14,79€ τελική με το κουπόνι BGADAD14. Τώρα από CN αποθήκη με την χρήση του ίδιου κωδικού βγαίνει 15.36€ τελική με Air parcel registered χωρίς insurance. @EmpYristis γύρνα σε νόμισμα € μέσα από την σελίδα του Banggood / Gearbest κλπ και πλήρωνε πάντα σε € για να μην χρεωθείς έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Σε άλλο νόμισμα μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιείς Revolut όπου σε αυτή την περίπτωση συμφέρει. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από lionheart75
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Έφυγε και το δικό μου από Λουξεμβούργο προχτές 21/8. Το πήρα στα 14,79€ τελική με το κουπόνι BGADAD14. Τώρα από CN αποθήκη με την χρήση του ίδιου κωδικού βγαίνει 15.36€ τελική με Air parcel registered χωρίς insurance. @EmpYristis γύρνα σε νόμισμα € μέσα από την σελίδα του Banggood / Gearbest κλπ και πλήρωνε πάντα σε € για να μην χρεωθείς έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Σε άλλο νόμισμα μόνο στην περίπτωση που χρησιμοποιείς Revolut όπου σε αυτή την περίπτωση συμφέρει. Εθνική δεν χρεώνει ακόμα έξοδα συναλλάγματος. Με το θέμα των ελληνικών έχει βρει κανείς κάτι ? Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Vasilis 07
makhs5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Εθνική δεν χρεώνει ακόμα έξοδα συναλλάγματος. Εισαι σιγουρος γι αυτο? Γιατι εγω οπου εχω γκουγλαρει λεει οτι χρεωνει Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από makhs5 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Alpha και Πειραιώς που χρησιμοποιώ και έχω συνδεδεμένες στο paypal, χρεώνουν κανονικά. Πληρωμή πάντα σε ευρώ, μέσα απο την σελίδα του καταστήματος, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Εκτός και αν έχουμε revolut.
makhs5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Ολες οι ελληνικες τραπεζες χρεωνουν βρε παιδια εκτος της revolut
Προτεινόμενες αναρτήσεις