knight666 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Χτύπησα και εγώ ένα για εφεδρικό. Για φλασάρισμα των ελληνικών που ρώτησαν κάποιοι φίλοι μπορεί να γίνει αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη ρομ που να τα περιέχει. Προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να την βρω με λίγο ψάξιμο που έκανα. Το ελληνικό 3310 έχει τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά και στις πληροφορίες τηλεφώνου (πληκτρολογώντας *#0000#) μου βγάζει τα εξής: Nokia 3310 V10.03.11_2 28-03-17 TA-1030 (c) Nokia Language: AH Όποιος μπορεί ας το ψάξει περισσότερο μήπως βρει κάτι για να βοηθήσει και τους άλλους που θέλουν να του αλλάξουν γλώσσα.
Cell_7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Timewalker είπε Τα ονομαζόμενα dumb phones έχουν και ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι λιγότερο επισφαλή για παρακολούθηση . γίνεται μόνο με την καταγραφή των συνδέσεων με κεραίες τηλεφωνίας και όχι του timeline και των δεκάδων εφαρμογών που το κάνουν στα smart. Για όποιον ενδιαφέρεται βέβαια! 🙂 Σαν τα περιστέρια δεν έχει!
imvrios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Εδώ τα καλά firmware για να δοκιμάσετε: https://uptodrivers.com/download-nokia-stock-firmware-rom-for-all-devices/90816/ Έχει δύο για το 3310. Δε ξέρω αν περιλαμβάνει και ελληνικά κάποια από αυτές. Ότι malware κατεβάσετε, με δική σας ευθύνη. Ή δεν έχετε και τίποτε να χάσετε: Nokia support, έχω ένα τηλέφωνο που πήρα στη Κίνα αλλά μόλις μετακόμισα Ελλάδα. Μπορείτε να μου φλασάρετε την rom που έχει κι Ελληνικά; Το flashing γίνεται με ένα πρόγραμμα που λέγεται miracle box.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Το παλιό Nokia 3310 ήταν το 1ο μου κινητό το 2000, ακόμα το έχω αλλά η μπαταρία του έχει μειωμένη αυτονομία. Θα μπορούσα να το πάρω στην βόλτα για καφέ για τρολλάρισμα να δω αντιδράσεις και να καταγράφω βίντεο.Με φλερτ σε γυναίκα όπου θα αποθηκεύσω το τηλέφωνό της στο Nokia. 😆
calico Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, suffocater είπε Για περιπτώσεις camping κλπ που θα υπαρχει περιορισμένη πρόσβαση σε ρευμα για καποιο διάστημα,είναι ο,τι πρέπει. Power bank 9 ώρες πριν, suffocater είπε Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από calico 2
markos9 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Για μένα το θέμα είναι να βρούμε αυτό εδώ παιδιά. Που είναι και 4τζ και καλύτερο.
drillgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Original είναι ή refurbished; Τα σχόλια μπερδεύουν πάντως.
makhs5 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, drillgr είπε Original είναι ή refurbished; Τα σχόλια μπερδεύουν πάντως. Ναι τα σχολια εκει, ειναι οτι ο καθενας γραφει οτι του κατεβει εκεινη τη στιγμη. Και το περιεργο ειναι οτι δεν επεμβαινει ο διαχειριστης του Banggood για να διαγραφει τα χαζα σχολια. Φυσικα ειναι καινουρια τα κινητα. Δεν πουλαει Refurbished το Banggood, και να πουλαγε θα το εγραφε στον τιτλο. Ειναι καινουρια τα κινητα. 1
doakes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 https://www.digitallife.gr/klonoi-tou-nokia-3310-polountai-se-katastimata-lianikis-polisis-tis-malaisias-71770
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δεν κάνει τέτοια το banggood Αν ήταν κλώνοι, refurbished κτλπ Θα το έλεγε στον τίτλο, στην περιγραφή.
SeNNinhA Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, markos9 είπε Για μένα το θέμα είναι να βρούμε αυτό εδώ παιδιά. Που είναι και 4τζ και καλύτερο. Να το κανεις τι το 4G? Θα μπεις internet? Για να μαστιγώσεις λιγο τον εαυτό σου?
d_gkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 17 minutes ago, SeNNinhA said: Να το κανεις τι το 4G? Θα μπεις internet? Για να μαστιγώσεις λιγο τον εαυτό σου? Μόνο αν γίνει χρήση σαν wifi hotspot έχει νόημα το 4g 2
SeNNinhA Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μόνο αν γίνει χρήση σαν wifi hotspot έχει νόημα το 4g Υπαρχει τετοια επιλογη στο 3310? Δεν το ξερω αλλα αμφιβαλω 1
d_gkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 8 minutes ago, SeNNinhA said: Υπαρχει τετοια επιλογη στο 3310? Δεν το ξερω αλλα αμφιβαλω Ούτε εγώ το γνωρίζω, απλά επισήμανα για ποιον λόγο μπορεί να είναι χρήσιμο το 4g στη συγκεκριμένη συσκευή 1
suffocater Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, calico είπε Power bank Πως δεν το σκέφτηκα? Με ένα μέσο power bank ,θα είχα 4 μερες μπαταρία/αυτονομία με ενα συγχρονο smartphone. Προφανώς αναφέρομαι σε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις