alexandroskapa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα ! Θέλω να στείλω ενα αρχείο (σε στικάκι) στο οποίο ο παραλήπτης να μπορεί να το διαβάσει , να ανοίξει προγράμματα κ.ο.κ. ΑΛΛΑ να μην μπορει να πειράξει τίποτα μέσα σε αυτο (τύπου pdf) δλδ να μην μπορεί να κάνει 'copy-past' , εξαγωγή , κτλ Έχω δει πολλά βιντεάκια...Αλλα κανένα δεν αναφέρει το παραπάνω...Μόνο κλείδωμα φακέλου και κάτι τέτοια . Έχω χρησιμοποιήσει προγράμματα όπως 7-zip και winRAR αλλα δεν βρίσκω το συγκεκριμένο ⏫ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Να μη μπορει να το μεταφερει καν απο το στικακι εννοεις? Γιατι αυτό είναι απλά αδύνατον. 1
htaccess Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, alexandroskapa είπε Καλησπέρα ! Θέλω να στείλω ενα αρχείο (σε στικάκι) στο οποίο ο παραλήπτης να μπορεί να το διαβάσει , να ανοίξει προγράμματα κ.ο.κ. ΑΛΛΑ να μην μπορει να πειράξει τίποτα μέσα σε αυτο (τύπου pdf) δλδ να μην μπορεί να κάνει 'copy-past' , εξαγωγή , κτλ Έχω δει πολλά βιντεάκια...Αλλα κανένα δεν αναφέρει το παραπάνω...Μόνο κλείδωμα φακέλου και κάτι τέτοια . Έχω χρησιμοποιήσει προγράμματα όπως 7-zip και winRAR αλλα δεν βρίσκω το συγκεκριμένο ⏫ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! Γνώμη μου, φτιάξε ένα βιντεάκι με αυτό που θέλεις να παρουσιάσεις και στείλε το. Αλλιώς "πρέπει να πας" σε hardware/software locked licensing. 1
alexandroskapa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά ειναι ενα project σε μορφή βίντεο mp4 το οποίο θέλω να το στείλω αλλα να μην το αντιγράψουν Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από alexandroskapa
htaccess Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, alexandroskapa είπε Βασικά ειναι ενα project σε μορφή βίντεο mp4 το οποίο θέλω να το στείλω αλλα να μην το αντιγράψουν Πας στον πελάτη με δικό σου μέσω αναπαραγωγής, το παρουσιάζεις, και τέλος. 1
alexandroskapa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πρεπει να το στείλω .Υπαρχει δυνατότητα μόλις μπει το στικάκι να παίξει το βίντεο αλλα να μην μπορει να επεξεργαστεί τα δεδομένα του τύπου κρυπτογράφηση ; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από alexandroskapa
htaccess Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, alexandroskapa είπε Υπαρχει δυνατότητα μόλις μπει το στικάκι να παίξει το βίντεο αλλα να μην μπορει να επεξεργαστεί τα δεδομένα του τύπου κρυπτογράφηση ; Αν κάνεις κρυπτογράφηση, δεν θα μπορεί να διαβάσει τίποτα, αν δεν έχει το κλειδί αποκρυπτογράφησης, αν το έχει, θα μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Και αν βρεθεί τρόπος, να παίξει το βίντεο, αλλά να μην μπορεί να το επεξεργαστεί, την ώρα της αναπαραγωγής, μπορεί να αντιγράφει το σημείο της οθόνης σε βίντεο. 2
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Σκεψου το αλλο εσυ το κλειδωνεις στο στικακι με το πιο σοπυερ προγραμμα της αγορας με ενα προγραμματακι καταγραφης οθονης ειναι σαν να εχεις κανει μια τρυπα στο νερο. Αμα θες να μην το αντιγραψει ποτε του πας εκει με ενα λαπτοπ δικο σου το δειχνεις και φευγεις κυριος και ετσι απλα εισαι 100% sure
alexandroskapa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δίκιο εχετε...θα του στείλω απόσπασμα του project στο email του .... και εαν του αρέσει θα πάω αυτοπροσώπως με δικιά μου συσκευή για να κλείσουμε συμφωνία ! Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Υπάρχει και ο τρόπος του watermark. Αν δηλαδή παρουσιάζεις κάτι στο βίντεο που δεν θέλεις να το εμφανίσει ο άλλος για δικό του τότε κάρφωσε ένα τεράστιο λογότυπο πάνω με διαφάνεια 60%. Έτσι δε θα μπορεί να το στείλει αλλού για δικό του 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα