Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν, έχω ένα σταθερό gigaset (ασύρματο) που θελω να του συνδεσω ενσυρματα handsfree. H υποδοχή που εχει ειναι 2.5mm και η ευρεση τετοιου handsfree ειναι δυσκολη. Σκεφτομαι να παρω εναν μετατροπεα minijack από 2.5mm σε 3.5mm και πανω να του συνδέω 3.5mm handsfree που τα βρίσκεις πιο ευκολα στην αγορά. Τι λέτε θα δουλεψει;

Δημοσ.

.... έχεις ρίξει μια ματιά στα παλιά hands free της nokia? Θυμάμαι ότι ήταν στα 2.5mm

Για adapter είναι κ λίγο θέμα τύχης, είχα πάρει πιο παλιά, 3 στη σειρά για να φτάσω στο 3ο κ να μου δουλέψει το stereo.

Κάπου είχα ένα μονό της jabra, αν το βρω θα στο χαρίσω.

Δημοσ.

νομίζω παλιά είχα δοκιμάσει ένα από νοκια και δεν δούλευε. Συνήθως γράφουν ότι απευθύνονται σε συγκεκριμένες μάρκες και δεν ξέρω κατα ποσό θα δουλέψουν για gigaset κι επειδή συνηθως τα βρισκω σε αθηναικά eshop (εγώ βρίσκομαι θεσσαλονίκη )  δεν συμφερουν οι δοκιμες 

Δημοσ.

Updated: 

Τυχερός είσαι!

Τα βρήκα, έχουν δικό τους ανταπτορα απο 3.5mm σε 2.5mm μέσα.

Τα είχα συσκευασμένα μαζί με την απόδειξη αγοράς κιόλας... κάπου στο βάθος της hardware αποθήκης μου, δεν τα είχα χρησιμοποιήσει καθόλου. Ασε που είχα την εντύπωση ότι είχαν φύγει στο "Χαρίζεται" όπως τόσα άλλα κατά καιρούς

Έγινες!

Στείλε pm τις λεπτομέρειες

IMG_20200805_214137.jpg

IMG_20200805_214122.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...