CheOnWeb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Gioandro said: Συμβιβασμός η αναλογία μεταξύ 4:3 και 3:2; Κάπου σε χάνω. Εσύ ποια θεωρείς ιδανική αναλογία οθόνης σε ταμπλετ; Για να καταλάβω σε ποια επίπεδα κυμαίνεσαι. Διόρθωσα την απάντησή μου γιατί (λόγω γκαβομάρας) διάβασα εσωτερική αντί εξωτερική. Η ξεδιπλωμένη οθόνη που θα χρησιμοποιήσω αν θέλω να δω κάποιο Video, θα προτιμούσα να είνα από 16:9 και λίγο πιο wide το πολύ. Αλλιώς, με τις μπάρες που θα έχει χάνω το πλεονέκτημα του μεγέθους. Επίσης το surface duo δεν ξέρω αν έχει σκοπό να το χρησιμοποιείς ξεδίπλωτο ως μία ενιαία οθόνη αλλά ως δύο, τύπου split. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Διόρθωσα την απάντησή μου γιατί (λόγω γκαβομάρας) διάβασα εσωτερική αντί εξωτερική. Η ξεδιπλωμένη οθόνη που θα χρησιμοποιήσω αν θέλω να δω κάποιο Video, θα προτιμούσα να είνα από 16:9 και wider. Αλλιώς, με τις μπάρες που θα έχει χάνω το πλεονέκτημα του μεγέθους. Πήγα να προσθέσω μόλις στο μήνυμα μου ότι οποιαδήποτε αναλογία μεγαλύτερη από 16:9 είναι συμβιβασμός. Φίλε μου το ταμπλετ είναι υπολογιστική συσκευή. Εκτός από κατανάλωση περιεχομένου κάνεις αλλά χίλια πράγματα σε αυτή. Με αναλογία 16:9 και μεγαλύτερη αυτά τα χίλια πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Προσωπικά θεωρώ ιδανικές τις αναλογίες 3:2 και 16:10. Ο συμβιβασμός για μένα ξεκινάει από 16:9 οριακά και πάνω. Εσύ θεωρείς το surface duo πολύ τετράγωνο; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 9 minutes ago, Gioandro said: Εσύ θεωρείς το surface duo πολύ τετράγωνο; Ναι, αν και απ’ ό,τι έχω καταλάβει, οι δύο συσκευές (fold και Duo) δεν έχουν τον ίδιο σκοπό. Γενικότερα τα fold (λόγω αναλογιών και βάρους κυρίως), κάνουν δύο δουλειές μέτρια αντί μία και καλά. Αυτό για μένα είναι συμβιβασμός με μόνο κέρδος να κουβαλάς μία συσκευή. Σκέψου επίσης τι κινητό+Tablet παίρνεις με τα ίδια λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ναι, αν και απ’ ό,τι έχω καταλάβει, οι δύο συσκευές (fold και Duo) δεν έχουν τον ίδιο σκοπό. Γενικότερα τα fold (λόγω αναλογιών και βάρους κυρίως), κάνουν δύο δουλειές μέτρια αντί μία και καλά. Αυτό για μένα είναι συμβιβασμός με μόνο κέρδος να κουβαλάς μία συσκευή. Σκέψου επίσης τι κινητό+Tablet παίρνεις με τα ίδια λεφτά. Ρε συ δεν σου είπα να δεις το duo σαν συσκευή. Δες τις διαστάσεις του και σκέψου όταν ξεδιπλώνει αντί για δύο οθόνες να είχε μια ενιαία. Η αναλογία της εσωτερικής οθόνης βγαίνει κατά προσέγγιση μεταξύ 3:2 και 16:10 και της εξωτερικής περίπου 4:3 με 3:2. Λιγότερο συμβιβασμό βλέπω εδώ από την τωρινή υλοποίηση της Samsung. Γενικότερα τα fold κάνουν ένα πράγμα που μπορούν να το κάνουν τέλεια. Αυτό είναι η φορητοτητα. Ο, τι κινητό και ταμπλετ κι αν παίρνω με τα ίδια λεφτά, τι να το κάνω αν μπορώ να έχω μια συσκευή τσέπης με οθόνη ταμπλετ. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 5 hours ago, Gioandro said: Ρε συ δεν σου είπα να δεις το duo σαν συσκευή. Δες τις διαστάσεις του και σκέψου όταν ξεδιπλώνει αντί για δύο οθόνες να είχε μια ενιαία. Η αναλογία της εσωτερικής οθόνης βγαίνει κατά προσέγγιση μεταξύ 3:2 και 16:10 και της εξωτερικής περίπου 4:3 με 3:2. Λιγότερο συμβιβασμό βλέπω εδώ από την τωρινή υλοποίηση της Samsung. Γενικότερα τα fold κάνουν ένα πράγμα που μπορούν να το κάνουν τέλεια. Αυτό είναι η φορητοτητα. Ο, τι κινητό και ταμπλετ κι αν παίρνω με τα ίδια λεφτά, τι να το κάνω αν μπορώ να έχω μια συσκευή τσέπης με οθόνη ταμπλετ. Έχω καταλάβει τι λες για τον τρόπο διπλώματος και πιστεύω ότι είναι θέμα προτίμησης (Φαντάζομαι ότι θα το έχουν σκεφτεί και οι Κορεάτες) αλλά πάντα θα υπάρχει ένας περιορισμός. Αν η extra φορητότητα που σου δίνει σε σχέση με το πακέτο «κινητό+tablet» είναι σημαντική για κάποιον ok, θα τον βολέψει αλλά το βάρος (προς το παρόν τουλάχιστον) και κυρίως το ότι απ’ τη στιγμή που πρέπει διπλωμένο να έχει μέγεθος κινητού (έστω και μεγάλου) ώστε να μπαίνει σε τσέπη, το μέγεθος του ξεδιπλωμένου θα είναι πάντα περιορισμένο. Στο σενάριο, χωριστές συσκευές, έχω την επιλογή για πραγματικά μικρό κινητό (δική μου λόξα, οκ) αλλά κυρίως για μεγάλο Tablet, που ακόμα και με 4:3 οθόνη, τα video έχουν ικανοποιητικό μέγεθος. Σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ότι τα fold έχουν σχετικά περιορισμένο κοινό και δεν είναι ακριβώς μια συσκευή που τα κάνει όλα. Τα κάνει αλλά.. με μέτρο. (Προσωπικά με απωθεί και η ιδέα των κινούμενων μερών σε τέτοιες συσκευές αλλά κι αυτό μπορεί να είναι δικό μου ψυχολογικό). Αυτά, καλημέρα 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα