Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που εβλεπα ενα βιντεο το iPad (9 χρονων παρακαλω) πεταξε μαυρη οθονη με λευκο μηλο. Μετα απο αρκετες επανεκινησεις προσπαθω να το ενεργοποιησω αλλα αρνειται να το κανει. Εχω δοκιμασει και με wifi και με καλωδιο μεσω iTunes.

Nα σημειωσω πριν μερικους μηνες χαλασε το ηχειο του και ο ηχος που βγαζει ειναι τοσο παραμορφωμενος που επρεπε να το δουλευω με ακουστικα.

Yπαρχει καποια λυση στο προβλημα με την ενεργοποιηση;

Ενταξει το δουλευω καθημερινα εδω και 9 χρονια αλλα δεν περιμενα να χαλασει τωρα (εχει και ενα καμμενο πιξελ). Νομιζα οτι θα πηγαινε για παντα.

Ασχετο αλλα και το iPhone 5 μετα απο 7 χρονια συνεχης λειτουργιας μου λυγισε μεσα στην τσεπη του παντελονιου και ξεκολλησε η οθονη. Βεβαια δουλευει ακομα μια χαρα αλλα δεν περιμενα να λυγισει.

Μαλλον τα εχει χαλασει τα μηχανηματα η εταιρεια....

Με ενα googleτο βρηκα πως γινεται σε 1 λεπτο μονο. Θελει recovery or update. Για να δουμε.

Δημοσ.
2 hours ago, wantone said:

Εδώ και 9 χρόνια φαντάζομαι εννοείς, ε; Πότε έφτιαχνε καλά, το 2008?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, wantone είπε

Εκει που εβλεπα ενα βιντεο το iPad (9 χρονων παρακαλω) πεταξε μαυρη οθονη με λευκο μηλο. Μετα απο αρκετες επανεκινησεις προσπαθω να το ενεργοποιησω αλλα αρνειται να το κανει. Εχω δοκιμασει και με wifi και με καλωδιο μεσω iTunes.

Nα σημειωσω πριν μερικους μηνες χαλασε το ηχειο του και ο ηχος που βγαζει ειναι τοσο παραμορφωμενος που επρεπε να το δουλευω με ακουστικα.

Ενταξει το δουλευω καθημερινα εδω και 9 χρονια αλλα δεν περιμενα να χαλασει τωρα (εχει και ενα καμμενο πιξελ). Νομιζα οτι θα πηγαινε για παντα.

Ασχετο αλλα και το iPhone 5 μετα απο 7 χρονια συνεχης λειτουργιας μου λυγισε μεσα στην τσεπη του παντελονιου και ξεκολλησε η οθονη. Βεβαια δουλευει ακομα μια χαρα αλλα δεν περιμενα να λυγισει.

Με ενα googleτο βρηκα πως γινεται σε 1 λεπτο μονο. Θελει recovery or update. Για να δουμε.

Οχι εμενα παιζει κανονικα το ipad 2, καποια λαθος ενεργεια εκανες

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, wantone είπε

Mην κανεις παρεα με androidαδες γιατι αυτοι σου χαλανε τα μυαλα κι οχι η apple τα μηχανηματα της...

Δημοσ.
Στις 5/8/2020 στις 5:45 ΜΜ, wantone είπε

Ε ναι τα έχει χαλάσει τα μηχανήματα της η Apple!

Άκου να σου βγάλει πρόβλημα μετά από 9 χρόνια, android tablet έπρεπε να πάρεις. 😅

Δημοσ.

Εάν βάλεις το κινητό σου σε στενό παντελόνι ή στην κ.λοτσεπη λογικό είναι να λυγίσει. Φυσική είναι. Μεγαλώνει η οθόνη μεγαλώνει το μήκος του κινητού άρα είναι πιο εύκολο να λυγίσει. Που να δεις και τα iPad ποσο λυγίζουν που να δεις και οι καινούργιες τηλεοράσεις. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...