sabrewulf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Aγόρασα σήμερα την καρτα Asus GeForce GTX 1660 SUPER TUF Gaming X3 OC 6GB κι ενω οι συνδεσεις dvi και hdmi λειτουργουν κανονικα οταν τη συνδεω σε displayport δεν αναβει καν η οθονη.Βαζωντας ξανα επανω την παλια μου καρτα με εξοδο display port λειτουργουν ολα κανονικα.εκανα αναβαθμιση στους drivers δοκιμασα διαφορα που διαβασα μεσα στο ιντερνετ καποοιοι αναφερουν πως εχουν το ιδιο θεμα και ειναι θεμα driver και πρεπει να βγει νεα εκδοση.Γνωριζει κανεις κατι? ή να την επιστρεψω στο καταστημα που την αγορασα για ελεγχο?
nickk0kkav Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανώς και την πας πίσω να τη δοκιμάσουν . Δε ξέρω αν υπάρχει θέμα με drivers ή οτιδήποτε αλλά δε σε νοιάζει ας βγάλει άκρη το μαγαζί edit αν ήταν drivers μέχρι τα bios θα είχες εικόνα Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από nickk0kkav 2
sabrewulf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Προφανώς και την πας πίσω να τη δοκιμάσουν . Δε ξέρω αν υπάρχει θέμα με drivers ή οτιδήποτε αλλά δε σε νοιάζει ας βγάλει άκρη το μαγαζί edit αν ήταν drivers μέχρι τα bios θα είχες εικόνα κι αν μου πουν ότι σε αυτούς όλα οκ δουλεύει το μπορώ να κάνω?
nickk0kkav Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, sabrewulf είπε κι αν μου πουν ότι σε αυτούς όλα οκ δουλεύει το μπορώ να κάνω? Πώς θα στο πουνε αυτό αφού μας λες ότι δε δουλεύει. Πες τους να το δοκιμάσουν μπροστά σου
leros2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sabrewulf είπε κι αν μου πουν ότι σε αυτούς όλα οκ δουλεύει το μπορώ να κάνω? Τη 1η εβδομάδα έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις χωρις να έχει καν πρόβλημα... Αρκεί να μην έχεις πετάξει τη συσκευασία . Απο που την πήρες? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από leros2004 1
sabrewulf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Τη 1η εβδομάδα έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις χωρις να έχει καν πρόβλημα... Αρκεί να μην έχεις πετάξει τη συσκευασία . Απο που την πήρες? msystems
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, sabrewulf είπε οι συνδεσεις dvi και hdmi λειτουργουν κανονικα οταν τη συνδεω σε displayport δεν αναβει καν η οθονη. Βαζωντας ξανα επανω την παλια μου καρτα με εξοδο display port λειτουργουν ολα κανονικα. Ε ειναι απλα τα πραγματα. Αφου οπως λες και εσυ το προβλημα ειναι στο Displayport,και μαλιστα εχεις βεβαιωθει οτι με αλλη καρτα δεν εχει θεμα η οθονη ή το καλωδιο πχ,την πας οπως εισαι την καρτα στο καταστημα. Η αν εχεις καποιο γνωστο/φιλο,μπορεις να την πας σε αυτον να δειτε αν του δουλευει με displayport.
sabrewulf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 για να δουμε την πηγα σημερα την αφησα για ελεγχο και περιμενω το πορισμα
sabrewulf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, Fulgore είπε Ε ειναι απλα τα πραγματα. Αφου οπως λες και εσυ το προβλημα ειναι στο Displayport,και μαλιστα εχεις βεβαιωθει οτι με αλλη καρτα δεν εχει θεμα η οθονη ή το καλωδιο πχ,την πας οπως εισαι την καρτα στο καταστημα. Η αν εχεις καποιο γνωστο/φιλο,μπορεις να την πας σε αυτον να δειτε αν του δουλευει με displayport. μιλησα με το καταστημα δοκιμαστηκε η καρτα σε δυο ο8ονες με ολες τις θυρες συνδεσης και δνε εβγαλε προβλημα.υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ασυμβατοτητα οθονης??? 1
Sakiz105 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Είχα το ίδιο θέμα (με μια msi gtx 1050 η οποία αγοράστηκε κυριολεκτικά για το DP στα 4κ) και μου έλεγαν το ίδιο από το μαγαζί μέχρι που τους είπα να μου κάνουν παρουσίαση μπροστά μου και εντελώς τυχαία δεν είχε σήμα εκείνη την στιγμή και "κάτι έπαθε τώρα" Και σε άλλη περίπτωση έπρεπε να απενεργοποιήσω τα γραφικά του επεξεργαστή (σε i5 6100) Αν έχεις άλλη οθόνη με hdmi συνδεσέτες και τις δυο πάνω και δες αν στην αναγνωρίζει
sabrewulf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2020 στις 7:15 ΜΜ, Sakiz105 είπε Είχα το ίδιο θέμα (με μια msi gtx 1050 η οποία αγοράστηκε κυριολεκτικά για το DP στα 4κ) και μου έλεγαν το ίδιο από το μαγαζί μέχρι που τους είπα να μου κάνουν παρουσίαση μπροστά μου και εντελώς τυχαία δεν είχε σήμα εκείνη την στιγμή και "κάτι έπαθε τώρα" Και σε άλλη περίπτωση έπρεπε να απενεργοποιήσω τα γραφικά του επεξεργαστή (σε i5 6100) Αν έχεις άλλη οθόνη με hdmi συνδεσέτες και τις δυο πάνω και δες αν στην αναγνωρίζει δοκιμασα την καρτα με ολες τις εισοδους σε ενα φιλο μου και λειτουργησαν ολα σωστα οπως μου ειπαν απο το μαγαζι.οποτε τρεχα γυρευε.το θετικο ειναι οτι αφου του κανει αποφασισε να την αγορασει Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από sabrewulf
sabrewulf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Άρα φταίει η οθόνη σου ή το καλώδιο.. με το ίδιο καλώδιο έβαλα την προηγούμενη κάρτα γραφικών που είχα (asus gtx 1060 strix 6gb) και λειτουργεί μια χαρά.οπότε δε νομίζω ότι φταίει αυτό.Γιατί μέχρι και νέο καλώδιο δοκίμασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα