Προς το περιεχόμενο

Asus GeForce GTX 1660 SUPER TUF Gaming X3 OC 6GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγόρασα σήμερα την καρτα Asus GeForce GTX 1660 SUPER TUF Gaming X3 OC 6GB  κι ενω οι συνδεσεις dvi και hdmi λειτουργουν κανονικα οταν τη συνδεω σε displayport δεν αναβει καν η οθονη.Βαζωντας ξανα επανω την παλια μου καρτα με εξοδο display port λειτουργουν ολα κανονικα.εκανα αναβαθμιση στους drivers δοκιμασα διαφορα που διαβασα μεσα στο ιντερνετ καποοιοι αναφερουν πως εχουν το ιδιο θεμα και ειναι θεμα driver και πρεπει να βγει νεα εκδοση.Γνωριζει κανεις κατι? ή να την επιστρεψω στο καταστημα που την αγορασα για ελεγχο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και την πας πίσω να τη δοκιμάσουν . Δε ξέρω αν υπάρχει θέμα με drivers ή οτιδήποτε αλλά δε σε νοιάζει ας βγάλει άκρη το μαγαζί

edit αν ήταν drivers μέχρι τα bios θα είχες εικόνα 

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Προφανώς και την πας πίσω να τη δοκιμάσουν . Δε ξέρω αν υπάρχει θέμα με drivers ή οτιδήποτε αλλά δε σε νοιάζει ας βγάλει άκρη το μαγαζί

edit αν ήταν drivers μέχρι τα bios θα είχες εικόνα 

κι αν μου πουν ότι σε αυτούς όλα οκ δουλεύει το μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sabrewulf είπε

Πώς θα στο πουνε αυτό αφού μας λες ότι δε δουλεύει.  Πες τους να το δοκιμάσουν μπροστά σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Τη 1η εβδομάδα έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις χωρις να έχει καν πρόβλημα... Αρκεί να μην έχεις πετάξει τη συσκευασία .

Απο που την πήρες? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τη 1η εβδομάδα έχεις δικαίωμα να την επιστρέψεις χωρις να έχει καν πρόβλημα... Αρκεί να μην έχεις πετάξει τη συσκευασία .

Απο που την πήρες? 

msystems

Δημοσ.
20 ώρες πριν, sabrewulf είπε

οι συνδεσεις dvi και hdmi λειτουργουν κανονικα οταν τη συνδεω σε displayport δεν αναβει καν η οθονη.

Βαζωντας ξανα επανω την παλια μου καρτα με εξοδο display port λειτουργουν ολα κανονικα.

Ε ειναι απλα τα πραγματα. Αφου οπως λες και εσυ το προβλημα ειναι στο Displayport,και μαλιστα εχεις βεβαιωθει οτι με αλλη καρτα δεν εχει θεμα η οθονη ή το καλωδιο πχ,την πας οπως εισαι την καρτα στο καταστημα.

Η αν εχεις καποιο γνωστο/φιλο,μπορεις να την πας σε αυτον να δειτε αν του δουλευει με displayport.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ε ειναι απλα τα πραγματα. Αφου οπως λες και εσυ το προβλημα ειναι στο Displayport,και μαλιστα εχεις βεβαιωθει οτι με αλλη καρτα δεν εχει θεμα η οθονη ή το καλωδιο πχ,την πας οπως εισαι την καρτα στο καταστημα.

Η αν εχεις καποιο γνωστο/φιλο,μπορεις να την πας σε αυτον να δειτε αν του δουλευει με displayport.

μιλησα με το καταστημα δοκιμαστηκε η καρτα σε δυο ο8ονες με ολες τις θυρες συνδεσης και δνε εβγαλε προβλημα.υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ασυμβατοτητα οθονης???

• Confused 1
Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα (με μια msi gtx 1050 η οποία αγοράστηκε κυριολεκτικά για το DP στα 4κ)  και μου έλεγαν το ίδιο από το μαγαζί μέχρι που τους είπα να μου κάνουν παρουσίαση μπροστά μου και εντελώς τυχαία δεν είχε σήμα εκείνη την στιγμή και "κάτι έπαθε τώρα"

Και σε άλλη περίπτωση έπρεπε να απενεργοποιήσω τα γραφικά του επεξεργαστή (σε i5 6100)

Αν έχεις άλλη οθόνη με hdmi συνδεσέτες και τις δυο πάνω και δες αν στην αναγνωρίζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2020 στις 7:15 ΜΜ, Sakiz105 είπε

Είχα το ίδιο θέμα (με μια msi gtx 1050 η οποία αγοράστηκε κυριολεκτικά για το DP στα 4κ)  και μου έλεγαν το ίδιο από το μαγαζί μέχρι που τους είπα να μου κάνουν παρουσίαση μπροστά μου και εντελώς τυχαία δεν είχε σήμα εκείνη την στιγμή και "κάτι έπαθε τώρα"

Και σε άλλη περίπτωση έπρεπε να απενεργοποιήσω τα γραφικά του επεξεργαστή (σε i5 6100)

Αν έχεις άλλη οθόνη με hdmi συνδεσέτες και τις δυο πάνω και δες αν στην αναγνωρίζει

δοκιμασα την καρτα με ολες τις εισοδους σε ενα φιλο μου και λειτουργησαν ολα σωστα οπως μου ειπαν απο το μαγαζι.οποτε τρεχα γυρευε.το θετικο ειναι οτι αφου του κανει αποφασισε να την αγορασει

Επεξ/σία από sabrewulf
Δημοσ.

Άρα φταίει η οθόνη σου ή το καλώδιο..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Άρα φταίει η οθόνη σου ή το καλώδιο..

με το ίδιο καλώδιο έβαλα την προηγούμενη κάρτα γραφικών που είχα (asus gtx 1060 strix 6gb) και λειτουργεί μια χαρά.οπότε δε νομίζω ότι φταίει αυτό.Γιατί μέχρι και νέο καλώδιο δοκίμασα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...