chios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Vaiosss είπε Τελικά τόσο καιρό που μας έλεγαν ότι γυαλί= ασύρματη φόρτιση, μύθος κι αυτό; παντού υπάρχει ένας μύθος.
avacan23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τα τηλέφωνα φετος δεν αξίζουν στη σειρά Galaxy. Δεν σχολιάζω καν...μια χαρα ειναι το note 9 ακομα μεχρι να ρθει το 2021 το 5g. S7 tablet ειναι ολα τα λεφτά. ταυτοχρονα 3 εφαρμογές, πληκτρολογιο και βελτιωμενο s-pen δευτερη οθονη στο σταθερό σου υπολογιστή αν τρεχει windows ανανεωμενο σε ολα και αξιζει να το σκεφτείς για αντικαταστατη φορητου για να δούμε τιμή. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από avacan23
Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Παμε με τα καλα του Note 20 Ultra 1500 Nits οθονη ισως η πιο φωτεινη που εχουμε δει μεχρι σημερα. 1200 ηταν το S20 UFS 3.1 Η καλυτερη amoled οθονη της αγορας Micro SD Aρνητικα Σαπιος exynos στην Ευρωπη ενω βαζει τον ακομα καλυτερο SD 865+ στην Αμερικη Πολυ χαμηλο charging 120hz μονο στα 1080p Μονο 8GB Ram Μικροτερη μπαταρια απο το S20 ultra Γενικως ενω θα μπορουσε να κανει την εκπληξη και να αφησει πισω τα κακως κειμενα συνεχιζει να κανει τα ιδια λαθη που κανει τα τελευταια χρονια. Κριμα. Μακαρι να μην πουλησει καθολου Ευρωπη μπας και βαλει καποια στιγμη Snapdragon. Πληρωνουμε παραπανω απο την Αμερικη και εχουμε ενα πολυ κατωτερο προιον στα χερια μας. 2
imvrios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις αλυσίδες το μοντέλο που κάνει 1000€ είναι 4G όχι 5G. Ακόμα δε κάνει διαφορά στην Ελλάδα αλλά η Samsung το παράκανε. Μπορείς να πάρεις συσκευές χωρίς το πενάκι αλλά με τα υπόλοιπα specs πολύ καλύτερα. Εκτός και της οθόνης ίσως.
Vaiosss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, chios είπε παντού υπάρχει ένας μύθος. Ίσως όχι και τόσο μύθος τελικά. Είναι κάτι σαν κράμα πλαστικού και γυαλιού η πλάτη.
papp0us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Τελικά τόσο καιρό που μας έλεγαν ότι γυαλί= ασύρματη φόρτιση, μύθος κι αυτό; Δεν λέγανε γυαλί = ασύρματη φόρτιση, λέγανε αλουμίνιο ≠ ασύρματη φόρτιση. Το γυαλί το επιλέξανε ως το Premium υλικό που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση 1 4
Vaiosss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Παμε με τα καλα του Note 20 Ultra 1500 Nits οθονη ισως η πιο φωτεινη που εχουμε δει μεχρι σημερα. 1200 ηταν το S20 UFS 3.1 Η καλυτερη amoled οθονη της αγορας Micro SD Aρνητικα Σαπιος exynos στην Ευρωπη ενω βαζει τον ακομα καλυτερο SD 865+ στην Αμερικη Πολυ χαμηλο charging 120hz μονο στα 1080p Μονο 8GB Ram Μικροτερη μπαταρια απο το S20 ultra Γενικως ενω θα μπορουσε να κανει την εκπληξη και να αφησει πισω τα κακως κειμενα συνεχιζει να κανει τα ιδια λαθη που κανει τα τελευταια χρονια. Κριμα. Μακαρι να μην πουλησει καθολου Ευρωπη μπας και βαλει καποια στιγμη Snapdragon. Πληρωνουμε παραπανω απο την Αμερικη και εχουμε ενα πολυ κατωτερο προιον στα χερια μας. Εγώ πάντως δεν το βρίσκω ως αρνητικό η deal breaker το 120Hz μόνο με 1080p ανάλυση. 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Δεν λέγανε γυαλί = ασύρματη φόρτιση, λέγανε αλουμίνιο ≠ ασύρματη φόρτιση. Το γυαλί το επιλέξανε ως το Premium υλικό που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση Ωραία. Εγώ θέλω smartphone με ξύλινη πλάτη. Γίνεται;
papp0us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Εγώ πάντως δεν το βρίσκω ως αρνητικό η deal breaker το 120Hz μόνο με 1080p ανάλυση. Ωραία. Εγώ θέλω smartphone με ξύλινη πλάτη. Γίνεται; Θεωρητικά γίνεται ναι, υπάρχουν πολλά έπιπλα που έχουν "κρυμμένο" Qi Charger πίσω απο το ξύλο, οπότε περνάει η φόρτιση απο το ξύλο. Στην πράξη λογικά δεν ειναι και πολύ καλή ιδέα, γιατι είναι εύφλεκτο, σημαδεύεται εύκολα, και δεν έχει και πολύ μεγάλη ελαστικότητα, οπότε αμα σου πέσει όλο το ζόρι θα το φάει ο κορμός. Άσε το έξτρα βάρος.
Vaiosss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Θεωρητικά γίνεται ναι, υπάρχουν πολλά έπιπλα που έχουν "κρυμμένο" Qi Charger πίσω απο το ξύλο, οπότε περνάει η φόρτιση απο το ξύλο. Στην πράξη λογικά δεν ειναι και πολύ καλή ιδέα, γιατι είναι εύφλεκτο, σημαδεύεται εύκολα, και δεν έχει και πολύ μεγάλη ελαστικότητα, οπότε αμα σου πέσει όλο το ζόρι θα το φάει ο κορμός. Άσε το έξτρα βάρος. Ε δεν θα το έχω γυμνό και χωρίς θήκη. Τα μόνα που είχα χώρις θήκη, ήταν κάτι Nokia 3210 και 6210. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Vaiosss
TopicStrarter Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, petranthe είπε Αν τον βάλεις σ ένα πιο φτηνό κινητό(των 300-400 ευρώ) δε θα ήταν σκουπίδι. Οταν βάζεις τέτοιο άθλιο soc σε κινητό που το κοστολογεί 1350 ευρώ ΝΑΙ είναι μεγάλο σκουπίδι. Και δεν είναι ελάχιστα πίσω είναι 20% και πολύ χειρότερος σε κατανάλωση και σε ολα τ αλλα. Μιλαμε για αλλά τηλέφωνα σε σχέση με τον snapdragon 965. Η Samsung ζητάει να χρηματοδοτήσουν όσοι μαζόχες το πάρουν μελλοντικές επενδύσεις. Για αυτο πρόκειται και είναι πολύ ξεκάθαρο πλέον. Κοίτα δεν είμαι υπέρ αυτής της κίνησης του να έχει 2 soc στο ίδιο μοντέλο στην ίδια τιμή και χωρίς επιλογή ανάμεσα σε ποια έκδοση θέλεις Αλλά δεν είναι σκουπίδι τα παραλέμε .... Αυτο είναι απο το AnTuTu που είναι generic όμως δηλαδή οκ δείχνει νούμερα αλλά χειροπιαστά την διαφορά δεν την καταλαβαίνεις το ίδιο στην καθημερινότητα σου + ότι και σαν νούμερα απλά να το δούμε πάλι δεν έχει τεράστια διαφορά... και να μια πιο χειροπιαστή σύγκριση Είναι λιγότερο γρήγορο ναι αλλά όχι σκουπίδι νταξ 1 2 1
Panikas1986 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μποϊκοτάζ στις αγορές σας, μέχρι να βάλουν μυαλό. Αν θέλουν να μου πασάρουν exynos (η οποιοδήποτε άλλον επεξεργαστή) χαμηλότερης απόδοσης από το ίδιο μοντέλο με τα ίδια λεφτά ( και ακριβότερα λόγο ευρώ) από άλλες ηπείρους να τα στοκαρει τόσο άσχημα, μέχρι μια μέρα να ανάψει μια τεράστια φωτιά, να τα καιει και εμείς να χορεύουμε γύρω της από ικανοποίηση. Πέρα από την πλάκα, ο exynos δεν είναι σκουπίδι (κάτοχος s20+), απλά δεν είναι ανταγωνιστικος σε σχέση με το Snapdragon. Αν έβαζε σε όλες τις ηπείρους τον exynos, οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ λιγότερες, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους kirin της Huawei, που παρόλο που δεν είναι ίδιας δυναμικής με τους Snapdragon, δεν ανοίγει ρουθούνι. Ένα κατακλείδι, μέχρι να μου προσφέρει προϊόν το οποίο έχει τις ΙΔΙΕΣ επιδόσεις και τα ΊΔΙΑ χαρακτηριστικά παγκοσμίως, από εμένα ένα ΜΑΎΡΟ ναα με το συμπαθειο από εδώ, έως εκεί και ακόμα παραπέρα. Υγ1. Το note 20 το απλό για γέλια και για κλάματα. Λογική μηδέν. 3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Κοίτα δεν είμαι υπέρ αυτής της κίνησης του να έχει 2 soc στο ίδιο μοντέλο στην ίδια τιμή και χωρίς επιλογή ανάμεσα σε ποια έκδοση θέλεις Αλλά δεν είναι σκουπίδι τα παραλέμε .... Αυτο είναι απο το AnTuTu που είναι generic όμως δηλαδή οκ δείχνει νούμερα αλλά χειροπιαστά την διαφορά δεν την καταλαβαίνεις το ίδιο στην καθημερινότητα σου + ότι και σαν νούμερα απλά να το δούμε πάλι δεν έχει τεράστια διαφορά... και να μια πιο χειροπιαστή σύγκριση Είναι λιγότερο γρήγορο ναι αλλά όχι σκουπίδι νταξ Ακριβώς αυτο, σκουπίδι δεν είναι. Αμφιβάλω αν αυτοί που το κράζουν το έχουν δουλέψει το κινητό. Αλλά και πάλι όπως είπα, μποϊκοτάζ. 3
EobardThawne Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Κοίτα δεν είμαι υπέρ αυτής της κίνησης του να έχει 2 soc στο ίδιο μοντέλο στην ίδια τιμή και χωρίς επιλογή ανάμεσα σε ποια έκδοση θέλεις Αλλά δεν είναι σκουπίδι τα παραλέμε .... Αυτο είναι απο το AnTuTu που είναι generic όμως δηλαδή οκ δείχνει νούμερα αλλά χειροπιαστά την διαφορά δεν την καταλαβαίνεις το ίδιο στην καθημερινότητα σου + ότι και σαν νούμερα απλά να το δούμε πάλι δεν έχει τεράστια διαφορά... και να μια πιο χειροπιαστή σύγκριση Είναι λιγότερο γρήγορο ναι αλλά όχι σκουπίδι νταξ Στην ταχύτητα αν και πίσω ο exynos δεν εχει πραγματι μεγαλη διαφορα ,αν και δεν θα επρεπε να εχει καθόλου κατα την δική μου γνωμη. εκεί που έχει τεράστια όμως είναι στην μπαταρία είναι λες και παίρνεις άλλο μοντέλο Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Malias13 ορθογραφικα λαθη
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, Panikas1986 είπε Υγ1. Το note 20 το απλό για γέλια και για κλάματα. Λογική μηδέν. Και εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...υποβαθμιζει το ονομα της ναυαρχιδας των ναυαρχιδων της για ενα πραγμα σαν ας πουμε το Note των φτωχων. Απαραδεκτη κινηση. 2
ethereum Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6% πίσω είναι απο τον qualcomm Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από ethereum 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα