Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εννοούσα εφορία. Ναι εφορία βαράει στο κεφάλι όντως.
kostasbm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 κοιτα με την εφορια τοτε αφου ξερεις οτι η εισπρακτικη θελει 70 το μηνα
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, kostasbm είπε κοιτα με την εφορια τοτε αφου ξερεις οτι η εισπρακτικη θελει 70 το μηνα 70 ; οσο θελω μου ειπε μπορω και 30 δοσεις αλλα εγω θελω να καθαρισω με την τραπεζα γενικα αμεσα για να μην εχω χρεη να ειναι καθαρος ο λογαριασμος της εθνικης
kostasbm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 70 ; οσο θελω μου ειπε μπορω και 30 δοσεις αλλα εγω θελω να καθαρισω με την τραπεζα γενικα αμεσα για να μην εχω χρεη να ειναι καθαρος ο λογαριασμος της εθνικης οκ νομισα οτι θα κανεις διακανονισμο με δοσεις με την εισπρακτικη....οτι και ναναι να σου στειλουν γραπτα τι θελουν.....αυτο το ξερεις και παλι ομως να δεις πρωτα με την εφορια τι θα σου πουν και μετα αποφασιζεις
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, kostasbm είπε οκ νομισα οτι θα κανεις διακανονισμο με δοσεις με την εισπρακτικη....οτι και ναναι να σου στειλουν γραπτα τι θελουν.....αυτο το ξερεις και παλι ομως να δεις πρωτα με την εφορια τι θα σου πουν και μετα αποφασιζεις ναι . απο Εφορια τι μπορει να πουν δηλαδη ; κατι περιεργο εννοω ;
kostasbm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε ναι . απο Εφορια τι μπορει να πουν δηλαδη ; κατι περιεργο εννοω ; οχι περιεργο αλλα να δεις τι θα σου προτεινουν για την εξωφληση της οφειλης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα