Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Τα χρήματα από αποζημίωση είναι ακατάσχετα; έχω έναν λογαριασμό της πρώην δουλειάς τον οποίο τον είχα κάνει ακατάσσετο. Από δημόσιο ξέρω ότι είναι όντως ακατάσχετα.
fredd0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 οποιοδηποτε ποσο πανω απο 1250 ευρω κατασχεται. Ειτε ειναι μισθος, συνταξη, επιδομα, δωρο της θειας σου της Αμερσουδας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 αν χρωστάς σε ταμείο και έχεις όμως δηλωμένο ως ακατάσχετο τότε σου δεσμεύουν από μέσα?
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε οποιοδηποτε ποσο πανω απο 1250 ευρω κατασχεται. Ειτε ειναι μισθος, συνταξη, επιδομα, δωρο της θειας σου της Αμερσουδας. Στην εθνική χρωστάω ένα ποσό 450 και έπειτα από 4 χρόνια τα έκαναν 750. Πήρα τηλέφωνο στον Τειρεσία και με έχουν στη λίστα, ζήτησα ακριβώς να δουν τι χρωστώ και αναμένω απάντηση σε κάνα μήνα με είπαν.
fredd0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Στην εθνική χρωστάω ένα ποσό 450 και έπειτα από 4 χρόνια τα έκαναν 750. Πήρα τηλέφωνο στον Τειρεσία και με έχουν στη λίστα, ζήτησα ακριβώς να δουν τι χρωστώ και αναμένω απάντηση σε κάνα μήνα με είπαν. για να κανει η Εθνικη κατασχεση σε αλλη τραπεζα, πρεπει πρωτα να σου βγαλει διαταγη πληρωμης. Την οποια στη φερνει σπιτι δικαστικος επιμελητης. Περναει το νομιμο διαστημα μεσα στο οποιο μπορεις να κανεις ανακοπη (να "σταματησεις" δηλαδη τη διαταγη πληρωμης) και τοτε παει στις αλλες τραπεζες. Θελω να πω οτι πριν γινει κατασχεση, το ξερεις. Κατασχεσεις αβερτα, που δε το ξερεις και πριν γινει, κανει το δημοσιο. * προφανως αν χρωστας στην Εθνικη και τα λεφτα ειναι στην Εθνικη ειναι πιο πολυπλοκο. Ο Τειρεσιας δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε, μια database χρεων ειναι
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε για να κανει η Εθνικη κατασχεση σε αλλη τραπεζα, πρεπει πρωτα να σου βγαλει διαταγη πληρωμης. Την οποια στη φερνει σπιτι δικαστικος επιμελητης. Περναει το νομιμο διαστημα μεσα στο οποιο μπορεις να κανεις ανακοπη (να "σταματησεις" δηλαδη τη διαταγη πληρωμης) και τοτε παει στις αλλες τραπεζες. Θελω να πω οτι πριν γινει κατασχεση, το ξερεις. Κατασχεσεις αβερτα, που δε το ξερεις και πριν γινει, κανει το δημοσιο. * προφανως αν χρωστας στην Εθνικη και τα λεφτα ειναι στην Εθνικη ειναι πιο πολυπλοκο. Ο Τειρεσιας δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε, μια database χρεων ειναι Η εθνική μου είπε ότι σήμερα δεν χρωστάω τίποτα σε αυτούς και ότι τα χρέη μου πουλήθηκαν σε τρίτους. Τι ισχύει με Τειρεσία σε αυτήν την περίπτωση;
fredd0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 σε καποια χρονια, εξαρταται απο το τι ειδους χρεος ειναι, θα διαγραφει απο τον Τειρεσια. Αυτοι που αγορασαν το χρεος σου, απο τη στιγμη που δεν ειναι αδειοδοτημενη τραπεζα στην Ελλαδα, δεν εχουν καμια σχεση με τον Τειρεσια. 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε σε καποια χρονια, εξαρταται απο το τι ειδους χρεος ειναι, θα διαγραφει απο τον Τειρεσια. Αυτοι που αγορασαν το χρεος σου, απο τη στιγμη που δεν ειναι αδειοδοτημενη τραπεζα στην Ελλαδα, δεν εχουν καμια σχεση με τον Τειρεσια. Με εφορία τι ισχύει ξέρεις; υπάρχει και εκεί ένα μικρό χρέος στα 1350 είδα πριν λίγο.
kostasbm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 για μενα αν εχεις υπ οψιν σου να κανεις καποιο διακανονισμο και να πληρωσεις κοιταξε το πριν ξεχειλωσουν ελα σε επικοινωνια πρωτα με την εφορια για διακανονιοσμο μεσω του λογιστη σου για την εφορια.....αυτοι παιρνουν πρωτα απο ολους χρηματα απο λογαριασμους η εταιρεια που εχει το αλλο χρεος θα ερθει σε επαφη μαζι σου για προταση εξωφλησης....απλα σου λεω οτι εχουν προσβαση μεσω της ΕΤΕ και ξερουν τι υπολοιπα εχεις στην ΕΤΕ. 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε για μενα αν εχεις υπ οψιν σου να κανεις καποιο διακανονισμο και να πληρωσεις κοιταξε το πριν ξεχειλωσουν ελα σε επικοινωνια πρωτα με την εφορια για διακανονιοσμο μεσω του λογιστη σου για την εφορια.....αυτοι παιρνουν πρωτα απο ολους χρηματα απο λογαριασμους η εταιρεια που εχει το αλλο χρεος θα ερθει σε επαφη μαζι σου για προταση εξωφλησης....απλα σου λεω οτι εχουν προσβαση μεσω της ΕΤΕ και ξερουν τι υπολοιπα εχεις στην ΕΤΕ. Εχω σκοπό να τα πληρώσω όλα ναι. Άρα κσι η άλλη εταιρία μπορεί να μου τραβήξει χρήματα; Μια ξένη ονομασία έχει Q κάτι
kostasbm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Εχω σκοπό να τα πληρώσω όλα ναι. Άρα κσι η άλλη εταιρία μπορεί να μου τραβήξει χρήματα; Μια ξένη ονομασία έχει Q κάτι οποτε βαλε μια ιεραρχια γιατι το δημοσιο παντα παει πρωτο....με το λογιστη να κανει το ερωτημα (και για διακανονισμο),οι τοκοι τους ειναι φαρμακειο.... η εταιρεια οπως ειπα θα ερθει σε επαφη μαζι σου ,τηλεφωνικα υποθετω αλλα και γραπτα...οποτε αστη δευτερη αυτοι επειδη πολλες στην αρχη ειχαν ξεφυγει και παρθηκαν καποιες δικαστικες αποφασεις θα ερθουν με σιροπια και με προταση διακανονισμου... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από kostasbm 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, kostasbm είπε οποτε βαλε μια ιεραρχια γιατι το δημοσιο παντα παει πρωτο....με το λογιστη να κανει το ερωτημα (και για διακανονισμο),οι τοκοι τους ειναι φαρμακειο.... η εταιρεια οπως ειπα θα ερθει σε επαφη μαζι σου ,τηλεφωνικα υποθετω αλλα και γραπτα...οποτε αστη δευτερη αυτοι επειδη πολλες στην αρχη ειχαν ξεφυγει και παρθηκαν καποιες δικατικες αποφασεις θα ερθουν με σιροπια και με προταση διακανονισμου... Οκ με πήρε η qwant πριν λίγο. Μου πρότεινε 850 ευρώ σε 12 μήνες. Τους είπα για εξόφληση αύριο το πρωί αλλά λιγότερα και δεν δέχτηκαν. Αυτη η εταιρία μπορεί να μου τραβήξει πόσο από την αποζημίωση μου; Εφορία κανονίζω την Δευτέρα λογικά θα τα δώσω όλα αν βγάλουν τους τόκους. Αλλιώς ανά μήνα κ αυτοί.
GREGORYMO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Οκ με πήρε η qwant πριν λίγο. Μου πρότεινε 850 ευρώ σε 12 μήνες. Τους είπα για εξόφληση αύριο το πρωί αλλά λιγότερα και δεν δέχτηκαν. Αυτη η εταιρία μπορεί να μου τραβήξει πόσο από την αποζημίωση μου; Εφορία κανονίζω την Δευτέρα λογικά θα τα δώσω όλα αν βγάλουν τους τόκους. Αλλιώς ανά μήνα κ αυτοί. Ανά μήνα, έχει πάλι τόκο.
Boubis1411 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Ανά μήνα, έχει πάλι τόκο. Αυτή είπε Άτοκα ήταν κάθετη. Και την ρώτησα πως θα ξέρει η Εθνική μετά ότι είμαι καθαρός; και μου λέει θα σου στείλουμε χαρτί.
GREGORYMO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Αυτή είπε Άτοκα ήταν κάθετη. Και την ρώτησα πως θα ξέρει η Εθνική μετά ότι είμαι καθαρός; και μου λέει θα σου στείλουμε χαρτί. Εννοούσα εφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα