Προς το περιεχόμενο

File explorer?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιούσα τον es file explorer pro.

Ψάχνω να τον βάλω και στο τάμπλετ και βλέπω τον έχουν βγάλει από το play λόγω λαμογιας.

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Με ενδιαφέρει πολύ η μεταφορά μέσω ftp που είχε ο es

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, enterhere είπε

Ή απλά τον free MiXplorer που είναι εξαιρετικός και δεν του λείπει κάτι από όσα χρειάζεται ο μέσος χρήστης.

https://labs.xda-developers.com/store/app/com.mixplorer

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, stark είπε

Ή απλά τον free MiXplorer που είναι εξαιρετικός και δεν του λείπει κάτι από όσα χρειάζεται ο μέσος χρήστης.

https://labs.xda-developers.com/store/app/com.mixplorer

Επειδή με είχε βολέψει απίστευτα με τις μεταφορές που έχει σε διακομιστές FTP, HTTP, TCP τον έχω αγοράσει από το play store.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, enterhere είπε

Επειδή με είχε βολέψει απίστευτα με τις μεταφορές που έχει σε διακομιστές FTP, HTTP, TCP τον έχω αγοράσει από το play store.

Και καλά έκανες.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερή δουλειά, δέχεται feedback από τους χρήστες χωρίς κανένα κόμπλεξ και ανεβάζει updates σχεδόν κάθε βδομάδα. 
Αναντικατάστατος file explorer σε κάθε επίπεδο, με πολλά options παραμετροποίησης και άλλα καλούδια τόσο στο interface όσο και στις λειτουργικές επιλογές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Total Commander και Xplore File Manager.

Καθολου διαφημισεις ή bloatware και απεριοριστες δυνατοτητες.

Εξαλλου ο πρωτος ειναι 25 χρονων σε PC και 10 σε Android και ο δευτερος 17 χρονων απο εποχες Symbian (οπου και ηταν σταθερα ο default μου file manager για 7-8 χρονια).

Εδω οι σελιδες τους στο google play (TCXFM)

Επεξ/σία από xaerialtwistx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...