artist1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια μου ετυχε η απίστευτη π@@@στια σε καταστημα με ρουχα! Ακουστε τωρα να τρελαθείτε. Ξερω πως ειναι πολυ πονηρες αυτες οι πωλητριες αλλα αυτο ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ξαναπαθει. Καταρχην εγω δεν ζητησα ΠΟΤΕ καλυτερη τιμη, και απο την αρχη με μπιρμπιριζε η πωλητρια πως θα κανουν κατι καλυτερο χωρις να με ρωτησει ή να το ζητησω εγω. Μετα οταν πηγα να πληρωσω ηταν το ρουχο που ηθελα εκει πανω στο παγκο να το πω ετσι διπλα απο την ταμειακη και ειχε κανονικα πανω το καρτελάκι με την τιμή εννοώ το μεγαλο καρτελάκι που το κοβουμε για να το βαλουμε όχι με την μαρκα. Λεω να παω να βαλω το ιδιο σε αλλο νουμερο για να μαι σιγουρη πριν την αγορα. Καθως παω λεει οκ θα το βαλω αυτο στην ακρη και εσυ δοκιμασε το αλλο (σε λιγο το καταστημα εκλεινε δενειναι πως θα το εβαζε και καμια αλλη ) παω βαζω το αλλο νουμερο η πωλητρια οχι η ταμειας με ειχε απο κοντα λεει οχι οχι το αλλο΄. Λεω οκ ναι καλυτερα το αλλο. Παω στο ταμειο η ταμειας πιο εκει με σταυρωμενα τα χερια κανει "αααααα το αλλο τελικα; " και τσουπ το αρπαζει απο εκει σε μια καρεκλα που το χε και το βαζει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην τσαντα, μου κανει 4 ευρω καλυτερη τιμη ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ και ουτε λογος για αποδειξη, λεω αποδειξη δεν θα κοψετε; Λεει αααα να κοψω κατι λιγοτερο επειδη σου καναμε καλυτερη τιμη, οκ λεω. Φευγω και τι να δω ! Το ρουχο δεν ειχε καρτελακι ΠΑΝΩ ενω οπως ειπα με μια κινηση το βαλε στην τσαντα και 3 λεπτα πριν ηταν πανω (εκτος αν μου εδωσε αλλο επιτηδες). Παιρνω τηλεφωνο λεει με υφος πως μου κανε καλυτερη τιμη και πως κατα την πωληση τα κοβουν τα καρτελακια ελα ομως που δεν εκοψε τιποτα μπροστα μου !!!!! Εκανε την ανήξερη τελειως οτι και καλα δεν ηξερε πως θα παρω αυτο ενω λογικα ειτε η πωλητρια της το πε πως αποφασισα οτι αυτο θα παρω ειτε μου δωσαν αλλο ρουχο χωρις καρτελακι γιατι πχ μπορει μια απο αυτες να το εκοψε να το εβαλε 2 φορες και να το βαρεθηκε και να μου το πλασαρε. Πηρα ξανα τηλεφωνο εξαλλη και τωρα ειπε πως κανουν ανακύκλωση λεει στα καρτελάκια ποσο υποτιμα την νοημοσύνη μου ! Συν οτι ειπε πως μπορω αν θελω να παω να παρω το καρτελάκι μου ΚΟΜΜΕΝΟ να το κανω τι; Προφανως και το θες για να ξερεις πως ειναι το ρουχο που παιρνεις καινουργιο και οχι φορεμενο απο αυτες πχ. Τι κανω; Εγω θελω να παρω τα λεφτα μου πισω αλλα αυτη μονο αλλαγη μου πρότεινε ! Και οταν της ειπα πως το εκοψε κρυφα ειπε πως με τοσο κοσμο στο ταμειο δεν μπορουσε να σκεφτει πως πρεπει να το κανει φανερα και τετοια, ενω δεν ειχε κοσμο εκεινη την στιγμη και με μια μονο κινηση το εβαλε απο την καρεκλα στην τσαντα. Το εκοψε οσο εγω αλλαζα και της ειπε η αλλη πως θα το παρω τελικα Ή οπως ειπα μου δωσαν καποιο φορεμενο. Αλλαγη δεν γουσταρω να κανω. Να παω να τους κανω φασαρια να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω; Πηρα στο συνήγορο του καταναλωτη και δεν απαντανε ποτε. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από artist1 3
-WISE- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Aυτά τα καρτελάκια μπορούν όπως τα βγάζουν, να τα ξαναβάλουν. Πιστεύω αν ήθελαν να μην το υποψιαστείς, θα βάζανε και στην άλλη μπλούζα που μπορεί να ήταν χρησιμοποιημένη όπως λες. Το ότι χρησιμοποιήθηκε δεν το ξέρεις βέβαια. Θέλω να πω ότι δεν έχει πλυθεί, σωστά; Άρα γιατί το παίρνεις τόσο στραβά. Είναι το ίδιο μπλουζάκι χωρίς καρτελάκι. Είτε ειναι αυτό που άφησες στον πάγκο είτε άλλο από τα δεκάδες ίδια που έχουν στο μαγαζί, δεν βλέπω το πρόβλημα. Όπως το δοκίμασες εσύ και το άφησες αυτό που δεν σου έκανε, έτσι κάποιος άλλος μπορεί να έχει δοκιμάσει αυτό που σου βάλανε. Έχει κάποιο ελάττωμα η μπλούζα που σου δώσανε πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει καρτελάκι; Κάποιο σκίσιμο; Κάποια τρύπα;
artist1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Aυτά τα καρτελάκια μπορούν όπως τα βγάζουν, να τα ξαναβάλουν. Πιστεύω αν ήθελαν να μην το υποψιαστείς, θα βάζανε και στην άλλη μπλούζα που μπορεί να ήταν χρησιμοποιημένη όπως λες. Το ότι χρησιμοποιήθηκε δεν το ξέρεις βέβαια. Θέλω να πω ότι δεν έχει πλυθεί, σωστά; Άρα γιατί το παίρνεις τόσο στραβά. Είναι το ίδιο μπλουζάκι χωρίς καρτελάκι. Είτε ειναι αυτό που άφησες στον πάγκο είτε άλλο από τα δεκάδες ίδια που έχουν στο μαγαζί, δεν βλέπω το πρόβλημα. Όπως το δοκίμασες εσύ και το άφησες αυτό που δεν σου έκανε, έτσι κάποιος άλλος μπορεί να έχει δοκιμάσει αυτό που σου βάλανε. Έχει κάποιο ελάττωμα η μπλούζα που σου δώσανε πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει καρτελάκι; Κάποιο σκίσιμο; Κάποια τρύπα; Μα τα καρτελάκια αν κοπουν πως τα ξαναβαζουνε δηλαδη; αφου ειναι πλαστικο συνηθως και απαξ και το κοψεις δεν ξαναμπαινει. Επισης εγω πηρα το ιδιο που και καλα αφησα στον παγκο, πως 2 λεπτα πριν ειχε το καρτελάκι και μετα δεν υπηρχε; Αν εχει πλυθει με το ύφασμα αυτο δεν μπορω να το ξερω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από artist1
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, artist1 είπε Μα τα καρτελάκια αν κοπουν πως τα ξαναβαζουνε δηλαδη; αφου ειναι πλαστικο συνηθως και απαξ και το κοψεις δεν ξαναμπαινει. Με το παρακάτω: https://www.skroutz.gr/c/3871/pistolia-etiketwn.html 6 1
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Γιατί είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα; Κοίτα να το φορέσεις να το χαρείς το ρούχο που πήρες και μην ασχολείσαι με τέτοια θα έλεγα... Μεγειά! 2 1
-WISE- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, artist1 είπε Μα τα καρτελάκια αν κοπουν πως τα ξαναβαζουνε δηλαδη; αφου ειναι πλαστικο συνηθως και απαξ και το κοψεις δεν ξαναμπαινει. Επισης εγω πηρα το ιδιο που και καλα αφησα στον παγκο, πως 2 λεπτα πριν ειχε το καρτελάκι και μετα δεν υπηρχε; Αν εχει πλυθει με το ύφασμα αυτο δεν μπορω να το ξερω. Από την παραγωγή τα ρούχα βγαίνουν χωρίς τα καρτελάκια. Μετά τα βάζουν οι πωλήτριες ή οι αυτοί που δουλεύουν στις αποθήκες. Πώς ακριβώς ήταν αυτό το καρτελάκι; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό από το ίντερνετ; Στην περίπτωση που βγάλανε το καρτελάκι, όντως δεν υπάρχει λόγος να το βγάλουν. Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έβγαλε η ταμείας. Αλλά αν όντως σου δώσανε άλλο, δεν υπάρχει λόγος να νευριάζεις πιστεύω καθώς όπως δοκιμάζεις εσύ ρούχα, έτσι μπορεί να δοκίμασαν και άλλοι 10 το ίδιο μπλουζάκι πριν από σένα. Μπορεί, μάλιστα, να το αγοράσανε και να το φορέσανε και σπίτι τους χωρίς να κόψουν το ταμπελάκι και να το επέστρεψαν στο κατάστημα. Μην είσαι σίγουρη, λοιπόν, ότι το ταμπελάκι σημαίνει πως το ρούχο είναι αφόρετο. Αν το ρούχο σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα, κοίτα να το χαρείς.
dollyyy19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 ακομη να καταλαβω ,ποιο ειναι το προβλημα........ή μαλλον,καταλαβαινω οτι οντως ειναι προβλημα,οταν δεν πλενεις το "καινουριο " ρουχο που αγοραζεις,νομιζοντας οτι ειναι αποστειρωμενο...... 4
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μήνυση έπρεπε να κάνεις .Απορώ πως συγκρατήθηκες. Αχ και να είχα και εγώ μόνο τέτοια προβλήματα τι ωραία θα ήταν η ζωή μου. 3 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλείς το 100 επί τόπου για δήλωση συμβάντος. Καλείς ΕΟΔΥ λέγοντας ότι σου έδωσαν χρησιμοποιημενο ρούχο και υπάρχει θεμα κορωνοιου, καλείς και τα ΜΜΕ λέγοντας ότι αν κολλήσω εγώ όλοι θα ξέρουμε από που ήταν. Κάνεις μήνυση και αγωγή, σε τυχόν εφεσεις θα το πας μέχρι ΣτΕ και ευρωπαϊκό δικαστήριο. Α, ξέχασα και την αρνητική κριτική σε skroutz και Google. Σιγουρα θα τους κάνεις την μούρη κρεας. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από Βασίλης_29 2 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 hours ago, artist1 said: Ξερω πως ειναι πολυ πονηρες αυτες οι πωλητριες Γιατι ως γνωστον οι "πωλητριες" ειναι ειδικη κατηγορια ανθρωποειδών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά 3
supermanbee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Aκόμα ένα τρολοθέμα σαν τα άλλα που ανοίγεις 1
cris41 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στηρίζω την επιλογή για ανακύκλωση στα καρτελάκια. Ποιος ο λόγος να δημιουργούμε παραπάνω απορρίμματα; (γιατί θα το πετάξεις, δε θα το κρατήσεις).
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 To μονο φαουλ της πωλητριας τα περι αποδειξης. To οτι σε πιλατευε για καλυτερη τιμη χωρις να το ζητησεις ειναι ασχετο, μπορει να μην ηταν καθολου εμπορικο το σχεδιο και να ηθελε να το σπρωξει διακαως, μπορει να ειχε αλλα 100 στην αποθηκη ή μπορει πολυ απλα να ειχε κεσατια οποτε να ηθελε τζιρο. Τιποτα περιεργο σε αυτο. Τα καρτελακια κι εγω τα βγαζω παντα απο τα αντικειμενα στο καταστημα μου (και σε οσα εχω εργαστει γενικα). Τις περισσοτερες φορες γινεται απο κεκτημενη ταχυτητα, αλλες φορες επειδη γραφουν κωδικους που με ενδιαφερει να κρατησω/σημειωσω και κυριως επειδη αν ποτε μου φερουν αντικειμενο με καρτελακι πανω για αλλαγη, θα ειναι κλεμμενο. Εχει συμβει 😛 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Ολοκληρη εκθεση για κατι που πιθανοτατα δεν καταλαβες,αλλα ακομα και να εμπλεξες σε "σκευωρια" δε μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα. Μ'αρεσει που πηρες εξαλλη να κανεις φασαρια,ενω δεν υπαρχει καν λογος. Προβληματα που εχει ο κοσμος,σας ζηλευω πραγματικα. 47 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Καλείς το 100 επί τόπου για δήλωση συμβάντος. Οχι ρε,εκει καλεις εθνοφρουρα,πρεπει να φυλακιστουν αυτες οι "πωλητριες". 3
Ανήξερη Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, artist1 είπε Εγω θελω να παρω τα λεφτα μου πισω αλλα αυτη μονο αλλαγη μου πρότεινε ! Να κάνεις αλλαγή και να πάρεις ένα με καρτελάκι, αφού σου κόλλησε να έχει. Μια χαρά ικανοποιητική λύση είναι αυτή, δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι τόσο ούτε να το τραβήξεις άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις