naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 ειναι δυνατον;;; μετα απο 20+ χρονια;;; μαλλον ο 1ος ηταν λιγο μακακας;;;;
naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 7 minutes ago, TechnoState said: .....εεε τα έχουμε πει αυτά! δηλαδη; τι εχετε πει; για πειτε κι εμενα 5 minutes ago, JohnGTA said: Backstory? νοτ παρτικιουλαρλι
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, naimore είπε δηλαδη; τι εχετε πει; για πειτε κι εμενα νοτ παρτικιουλαρλι Δεν λες εσύ πρωτα τι έπαθες;
naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 τι να πω μωρε, κηλη, βουβονωκηλη, 2η φορα μετα απο 20 τοσα χρονια, μαλλον δεν θα εβαλε πλεγμα ο 1ος γιατρος; ηταν και στρατιωτικος τρομαρα του;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Σηκώνεις πολλά βάρη που (κανονικά) δεν μπορείς να σηκώσεις και το έπαθες ή από ατύχημα;
naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 μωρε καταλαβα τι εννοουσες γι αυτο σου απαντησα ετσι, δεν σηκωνω ιδιαιτερα βαρη, πολυ σπανια, ουτε ατυχημα ειχα, το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει οτι βαζουν πλεγμα για να μην ξαναγινει, κι εχω κανει και του κοσμου τα χειρουργια απ τη μεση και κατω και δεν θελω κι αλλο :S
Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Λαπαροσκοπικά θα στο κάνουν, μία τρύπα θα ανοίξουν. Θα κάνω και εγώ σε κάμποσο καιρό, όσο γίνεται προσέχω. Ήδη έχω κάνει μία φορά όταν ήμουν μωρό και μου βγήκε τώρα στα 28 ξανά. 1 1
prometheas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Οι βουβονοκήλες συχνά υποτροπιάζουν. Οι τεχνικές επέμβασης που εφαρμοζονταν πριν 20 χρόνια δεν εχουυ καμμια σχέση με μια σύγχρονη λαπαροσκοπική επέμβαση με τοποθέτηση πλέγματος. Περισσότερα θα σου πει ο χειρούργος σου. Τα έχω περάσει και εγώ ακριβώς όπως και εσύ. Πρώτη επέμβαση πριν 25 χρονια στο 401 ΓΝΣ . Υποτροπίασε πριν 3 χρόνια. Εκανα νεα επεμβαση λαπαροσκοπικά με τοποθέτηση πλέγματος. Ολα καλά προς το παρόν.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από prometheas 1
naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 μπορει να ειναι και κηλη του αθλητη αυτη τη φορα απ το τρεξιμο ισως
Προτεινόμενες αναρτήσεις