p_under Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 χαίρεται, αναζητώ smartphone για συγγενικό πρόσωπο ηλικίας 50+ 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 150-160€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; δεν έχω πρόβλημα αρκεί να έχει σωστή εγγύηση και όχι εγγύηση από κίνα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; δεν έχω πρόβλημα 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά θα προτιμούσα snapdragon επεξεργαστή 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; προτιμάμε όσο το δυνατόν πιο καθαρό android και όχι miui ή άλλο skin 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) facebook, messenger, video calls, και λίγο broswing έχω δει τα 1. Oppo A5 2020 2. Realme 5 3. Motorola Moto G8 (αν και ξεφεύγει λίγο από το budget μας) Τι προτείνετε? Δεν θα ήθελα xiaomi καθαρά για την miui.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα