manpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτη η διαφοροποίηση ειναι αρκετά δυσάρεστη. Ειχα σχεδόν καταλήξει να αγορασω τα συγκεκριμένα κυριως για κλήσεις/live meetings (έχω διαβάσει πολλα θετικα σχόλια), σε αντικατάσταση ενος μονοφωνικου Plantronics που στις κλήσεις ήταν ομολογουμένως πολυ καλο. Αυτό που με χαλαει ψάχνοντας αυτά που παρεθεσες, είναι όχι τόσο η απουσία του auto pause (δεν με ενδιαφέρει), αλλά οτι τα περισσότερα reviews έχουν γίνει αρκετούς μηνες πρίν, στο αρχικό hardware (το αναφερουν iteration 1). Αυτό σημαίνει οτι δεν γνωρίζουμε τι άλλες αλλαγές - περα απο τις εμφανείς - εχουν γίνει στη νέα έκδοση, στην οποία προφανώς έγιναν εκπτώσεις... Από οτι γραφουν, αφαίρεσαν το auto pause (και τον αντίστοιχο αισθητήρα προσέγγισης) και ενεργοποίησαν το one-tap σαν action (ok χρήσιμο αλλα μην μας το παρουσιαζουν σαν νεο feature...).
ribo7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοίτα, το Auto-pause δεν ειναι και μεγάλο deal αν το σκεφτείς. Σετάρεις π.χ. με double-tap να κάνει pause, οπότε όταν πας να το βγάλεις από το αυτί σου, κάνεις μια κίνηση παραπάνω. Το single tap φαντάζομαι είναι θέμα firmware, οπότε ναι, δεν είναι και μεγάλη αλλαγή στο iteration 2. Μια άλλη διαφορά που ίσως υπάρχει είναι σχετικά με την εξοικονόμηση μπαταρίας. Είχα την εντύπωση (νομίζω το είχα δει και σε κάποια reviews), πως όταν είναι συνδεδεμένα στο κινητό αλλά δεν παίζει μουσική/κλήση, τότε μπαίνουν σε εξοικονόμηση. Ίσως όντως ισχύει αυτό στο iteration 1. Στα δικά μου, δεν παίζει έτσι. Όταν δλδ είναι συνδεδεμένα στο κινητό, είναι πάντα "ενεργά" (το επιβεβαίωσαν και από το support). Δε ξέρω βέβαια πόσο διαφορά θα δεις στη μπαταρία. Εξοικονόμηση παρατήρησα να κάνει όταν είναι εκτός θήκης αλλά μη συνδεδεμένα. Σε αυτή τη περίπτωση, είναι σε pair mode για 1-2 λεπτά και μετά φαίνεται να "κλείνουν" (το ledακι τους δεν κάνει τπτ και με ένα απλό tap βλέπεις ένα αχνό κόκκινο φωτάκι για λίγο). Τα κάνεις πάλι ON με 2" hold. Από το support μου επιβεβαίωσαν επίσης ότι στο iteration 2 δεν μπορείς να τα κάνεις turn off χειροκίνητα (π.χ. υπάρχει επίσημο video που λέει γίνονται turn off με 8" hold, προφανώς στο iteration 1). Περίεργη επιλογή πάντως να αλλάξουν hardware specs στο ίδιο μοντέλο και προφανώς το έχουν περάσει αβαβά. Απλά αυτή η κατάσταση (ακόμα και τα manual είναι παλιά) μπερδεύει κόσμο. Πάντως από ήχο καλά είναι. Σχεδιαστικά επίσης. Κλήσεις δεν μου έχουν κάνει κάποιο παράπονο αλλά έχω κάνει ελάχιστες (εντός σπιτιού). Σε κλήση έχει τύχει να ακούσω μερικά "τσικ", σα σπασίματα στον ήχο αλλά αστραπιαία. Δε ξέρω αν απλά έτυχε. Θα δείξει και σε άλλες κλήσεις. Το θέμα είναι τι εναλλακτική επιλογή έχεις? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από ribo7 1
manpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, ribo7 said: Το θέμα είναι τι εναλλακτική επιλογή έχεις? Για τις κλήσεις που τα θέλω κυρίως, πας αναγκαστικα σε τετοιου ειδους design δηλαδη με το μικρόφωνο κοντα στο στόμα (stem), οπου πολλα εχουν επιπλεον μικρόφωνο στην πανω πλευρά για να δουλέψει το "noice cancellation" (CVC - clear voice capture). Απο τα reviews είχα καταλήξει σε αυτα του θέματος ή μετα σε αρκετά χαμηλότερη τιμη τα Edifier TWS200 (50€) τα οποία πλέον με ψήνουν αρκετά ή ακόμη χαμηλοτερα τα QCY T5. Αλλιως πας σε airpods 2 στα 120€, σίγουρη λυση για ποιότητα στις κλήσεις.
gbtm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Είχα παραγγείλει κι εγώ τα ακουστικά και έπρεπε να τα έχω παραλάβει στις 08/09. Ήθελα να ρωτήσω αν καθυστέρησαν και σ'εσάς. Έχουν σταλεί από Αγγλία με την i-parcel. Με ποια συνεργάζεται εδώ; Διάβασα κι αυτό το θέμα, αλλά είναι κλειδωμένο για να γράψω εκεί.
ribo7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Aπό amazon.co.uk παρήγγειλες? Ρώτησε τους να σου δώσουν νέα ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης αλλιώς να πάρεις refund. Εγώ τα είχα παραγγείλει από amazon.it. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από ribo7
gbtm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Από amazon.it αλλά για άγνωστο λόγο, η αποστολή έγινε από Αγγλία. Τους έστειλα μήνυμα προχθές και δεν έχω πάρει απάντηση. Γνωρίζεις με ποια συνεργάζεται η i-parcel εδώ, για να τους καλέσω. Να δώσω το tr.number, να μου πουν είναι τουλάχιστον.
ribo7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://tracking.i-parcel.com/ Εδώ τι σου βγάζει? Ότι είναι ακόμα Αγγλία? Εδώ δε ξέρω με ποια συνεργάζεται, πιθανόν με ΕΛΤΑ. 1 λεπτό πριν, gbtm είπε Από amazon.it αλλά για άγνωστο λόγο, η αποστολή έγινε από Αγγλία. Τους έστειλα μήνυμα προχθές και δεν έχω πάρει απάντηση. Γνωρίζεις με ποια συνεργάζεται η i-parcel εδώ, για να τους καλέσω. Να δώσω το tr.number, να μου πουν είναι τουλάχιστον. Πως ακριβώς τους έστειλες μήνυμα? Mail? Πήγαινε στις παραγγελίες σου και πάτα "technical support", θα ανοίξει live chat. Και θα σε προωθήσουν κατάλληλα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από ribo7
gbtm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έφυγε από Αγγλία στις 04/09 και είναι σε μεταφορά. Ούτε υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τι tr.number παίρνει ένα δέμαι όταν μπαίνει Ελλάδα; Ναι, mail εννοούσα. Μπήκαν ξανά σε προσφορά, με κουπόνι των 20€. Σύνολο, 88.14€ με μεταφορικά. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από gbtm
ribo7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δε ξέρω πόσο σχετίζεται, αλλά έχω και γώ ένα δέμα από Αγγλία (από γερμανικό amazon) με i-parcel που τελευταίο status είναι 4/9 "Exported i-Parcel and in transit to country of destination". Βέβαια εμένα έδινε εξ' αρχής εκτιμώμενη 14/9.
journeyman77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, gbtm είπε Μπήκαν ξανά σε προσφορά, με κουπόνι των 20€. Σύνολο, 88.14€ με μεταφορικά. πως γίνεται με το κουπόνι?
neosstoforum Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 78.23€ στο Ισπανικό Amazon. Το link στην αρχή της πρώτης σελίδας.
pankostas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 I parcel ξεκινησε παλι το αμαζον. Για ένα διάστημα το είχε κόψει και έστελνε με courier ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα. Είναι απλό ταχυδρομείο, οποτε πρέπει να περιμένετε. Δεν υπάρχει tracking. Σήμερα παρέλαβα εγώ μετά από 20 μερες περίπου.
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, neosstoforum είπε 78.23€ στο Ισπανικό Amazon. Το link στην αρχή της πρώτης σελίδας. Ειναι φθηνοτερα στο skroutz. Και στην εξελιξη τιμη δειχνει οτι ειχαν παει και 59 ευρω αλλα μπορει να ειναι και λαθος αυτο.
omega Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, HERTHAN είπε Ειναι φθηνοτερα στο skroutz. Και στην εξελιξη τιμη δειχνει οτι ειχαν παει και 59 ευρω αλλα μπορει να ειναι και λαθος αυτο. Δεν είναι λάθος. Τα συγκεκριμενα ακουστικα bluetooth τα ειχα σε wishlist στο σκρουτζ και μου ηρθε μια ειδοποιηση οτι ειχε πέσει η τιμή τους στα 59 απο ΕΝΑ και ΜΟΝΟ κατάστημα. Μπήκα, τα αγόρασα και μου βγήκε στα 64 ευρω με μεταφορικά και κόστος αντικαταβολης. Μετά απο 1 ωρα ειχε επανέλθει η τιμή στα 84...Τώρα αν ήταν λάθος ή προσφορά σε περιορισμένα κομμάτια απο το κατάστημα, δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα