s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, ribo7 είπε Γερμανικό amazon στα 79.99€. Το ίδιο είναι και στο ισπανικό με το κουπόνι των 20 που δίνει..
s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, ribo7 είπε Δες και ιταλικό (έκανα edit το post μου). Ωραίος ribo... Μην τυχόν και δε χαλούσα λεφτά εσύ τα πήρες τελικά;
ribo7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Όχι ακόμα αλλά το ψήνω. Για noise cancellation που ρωτάς κάπου πήρε το μάτι μου ότι αφορά το μικρόφωνο στην ομιλία και πως δεν έχει nc στην ακρόαση/μουσική. Αλλά δεν παίρνω κι' όρκο, πρέπει να ξαναδώ reviews.
s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ribo7 είπε Όχι ακόμα αλλά το ψήνω. Για noise cancellation που ρωτάς κάπου πήρε το μάτι μου ότι αφορά το μικρόφωνο στην ομιλία και πως δεν έχει nc στην ακρόαση/μουσική. Αλλά δεν παίρνω κι' όρκο, πρέπει να ξαναδώ reviews. Μια από τα ίδια και εγώ... Εμένα κυρίως για τη μουσική με ενδιαφέρει, οπότε αν βγάλεις άκρη, πες το κι εδώ αν μπορείς @ribo7 παίζουν και τα JBL under armour 73.88€: https://www.gearbest.com/bluetooth-headphones/pp_3002755916362675.html?wid=2000001&lkid=10106512 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από s2117 1
gbtm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ πολύ τον ts, μόλις τα παρήγγειλα. Αναμένονται κατά τις 8 Σεπτεμβρίου. Για να δούμε..
ribo7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, s2117 είπε Μια από τα ίδια και εγώ... Εμένα κυρίως για τη μουσική με ενδιαφέρει, οπότε αν βγάλεις άκρη, πες το κι εδώ αν μπορείς @ribo7 παίζουν και τα JBL under armour 73.88€: https://www.gearbest.com/bluetooth-headphones/pp_3002755916362675.html?wid=2000001&lkid=10106512 Ωραία φαίνονται. Εμένα πάντως με ενδιαφέρει η ομιλία κυρίως.
g_angel01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Ξερει κανεις αν μπορουμε να αυξομειωσουμε την ενταση ηχου, απευθειας απο τα συγκεκριμένα ακουστικα? (και οχι μεσα απο τη συσκευη)
ribo7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 26/8/2020 στις 9:29 ΠΜ, s2117 είπε Το ίδιο είναι και στο ισπανικό με το κουπόνι των 20 που δίνει.. Με τα κουπόνια τι παίζει γενικά? Απλά προσφορά ή θέλουν να σκοτώσουν τίποτα "προβληματικά" κομμάτια?
ribo7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 27/8/2020 στις 12:16 ΠΜ, g_angel01 είπε Ξερει κανεις αν μπορουμε να αυξομειωσουμε την ενταση ηχου, απευθειας απο τα συγκεκριμένα ακουστικα? (και οχι μεσα απο τη συσκευη) Αντιγράφοντας από το site της Anker. How can I adjust Liberty Air 2's volume via the earbuds? 1. Go to the Apple App Store or Google Play to download the Soundcore App. 2. Pair your device with Liberty Air 2. 3. Open the Soundcore App and connect with Liberty Air 2. 4. Click on the Custom Command button in the lower right corner to enter the Custom Command page. 5. Customize the settings according to your preferences; choose to double-click or hold for 1s to control volume up/volume down, then use the settings to adjust the volume. Note: Customized commands are not available in mono mode. Στη πράξη δε ξέρω, δε το έχω πάρει (ακόμη).
s2117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, ribo7 είπε Με τα κουπόνια τι παίζει γενικά? Απλά προσφορά ή θέλουν να σκοτώσουν τίποτα "προβληματικά" κομμάτια? Κανονική προσφορά είναι φαντάζομαι. Μια φορά που είχα πάρει ένα ηχειάκι έτσι, κανονικά καινούριο στο κουτί του ήταν, παίζει άριστα έκτοτε.
ribo7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Τα παρήγγειλα χθες, τελευταία μέρα με το κουπόνι των 30€ στο ιταλικό amazon (βγήκε ~75€ με μεταφορικά). Τα περιμένω και θα δείξει πως πάνε. Πάντως υπάρχουν άπειρες επιλογές από γνωστές και κινέζιες/"άγνωστες" μάρκες, πιστεύω ιδανικά ακουστικά δεν υπάρχουν. Οπότε είτε συμβιβάζεσαι με τα όποια αρνητικά παρουσιάζουν/θεωρείς είτε αγοράζεις άλλα.
ribo7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Παρέλαβα και έχω μερικές απορίες. Μπορείς να φορτίσεις τη θήκη χωρίς να έχεις τα ακουστικά μέσα? Αν βάζω τα ακουστικά στη θήκη και η θήκη είναι φορτισμένη, τότε τα ακουστικά φορτίζουν και αυτά αυτόματα? Παίζει ρόλο αν το καπάκι είναι ανοιχτό/κλειστό? Όταν είστε στο σπίτι, που προτιμάτε να αφήνετε τα ακουστικά? Στη θήκη τους ανοιχτά? Ή χύμα πάνω στο γραφείο? Λογικά χύμα. Αλλά πως τα κλείνουμε μεμονωμένα εκτός θήκης? Δοκίμασα με 8s πάτημα αλλά δεν.
manpower Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Αν μπορείτε οσοι παραλάβετε καντε καμια δοκιμή για κληση σε σχετικα θορυβώδες περιβάλλον (πχ και με αλλα ατομα τριγυρω που μιλανε) για να γραψετε την άποψή σας. Υποτίθεται ότι τα καταφέρνουν αρκετά καλά και με ενδιαφερουν ιδιαίτερα οι κλήσεις.
ribo7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Για κλήσεις δεν το έχω τεστάρει ακόμα αλλά έχω να παρατηρήσω το εξής που για μερικούς μπορεί να είναι σημαντικό. Δε μου παίζει το Auto-Pause όταν βγάλω το ένα ακουστικό από το αυτί, οπότε μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το εξής: https://community.soundcore.com/t/auto-pause-problems-liberty-air-2-soundcore-app/666251/41 Από κάποιο σημείο και μετά, ανανέωσαν το hardware και απ' ότι λένε υπάρχουν δύο εκδόσεις! Και σαν hardware αλλά και σαν firmware. Εγώ προφανώς έχω την τελευταία. Όταν τα άνοιξα, θυμάμαι στο app είχε το toggle για το Auto-Pause. Δε πρόσεξα τι firmware φορούσε. Του έκανα firmware update και πλέον δεν υπάρχει το toggle. Εμένα είναι με firmware 10.11 και το soundcore app v2.1.43 Στο link που παρέθεσα λένε μερικοί ότι μπορούσες να ζητήσεις από Soundcore να τα ανταλλάξεις με την προηγούμενη έκδοση, αλλά δε ξέρω αν αυτό ισχύει ακόμα. Από ήχο πάντως, όταν το πρωτοάνοιξα μου φάνηκε κάπως "αδύναμος" αλλά δε το τέσταρα και πολύ γτ του έκανα το firmware update αμέσως. Πλέον είναι πολύ δυνατός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα